2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen öyle ist özel bir hastane 850 ye yapıyor cok yani ben devlette yaptırıp goturucem

Aynen öyle ist özel bir hastane 850 ye yapıyor cok yani ben devlette yaptırıp goturucem
Cidden 850 çok para. 850 liraya çocuğun karyolası alınabiliyor yani. Yanı bence de bi farkı yoktur. Hatta özel hastahaneler birçok konuda kendilerine güvenmeyip fakülte hastahanelerine yönlendiriyorlar.

Cidden 850 çok para. 850 liraya çocuğun karyolası alınabiliyor yani. Yanı bence de bi farkı yoktur. Hatta özel hastahaneler birçok konuda kendilerine güvenmeyip fakülte hastahanelerine yönlendiriyorlar.
Ankarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..

kızlar bir arkadaşım yeni doğum yapacak hastaneye çiçek göndermek istiyorum. Fakat bebeğin sağlığı için çiçek kabul edilmiyor gibi şeyler duymuştum. Bilginiz var mı bununla ilgili?

Ankarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..
Canım Allah yardımcınız olsun. Sırf bu yüzden daha küçük şehirde yaşamayı daha çok seviyorum. Yanı insanların kazandığı ne ki bu kadar uç fiyatlar veriliyor. Gerçekten bu gidişat bir durdurulsa çok iyi olacak.

Ben devlette yaptrdim dün gayet iyi bir doktordu 15 dk yakin bakti incelemesi gereken herseyi inceledi evet ben goremedim ekrandan ama saglikli olmasi yeterli benim icin

Bence devlete veya özelde bakılan şey çok farklı değildir. Çünkü bunun sorumluluğu var rapor yazıyorlar. Özelde uzun sürmesini sebebi aileyede göstermeye çalışıyor her yanını falan bence ondan uzun sürüyordur diye düşünüyorum

Selam kizlar Bahar alerjisi olan doktora giden clvarmi ilaç veriyolarmi çok kötü durumdayım pazartesi kontrolüm
Benim var ve çok kötü oluyorum ama antihistamikler ağır ilaçlar olduğundan kullanmıyorum. Deniz suyu kullanıyorum. Bayağı rahatlatıyor beni. Stremiar'ın.

Kızlar merhaba okuyorm çoğu kişi hareketleri hissetmiş ben 18+1 im hissetmiyorm korkuyorm ilk gebeliğim ama ilk genelikleri olanlarında çoğu hissetmiş

Teşekkür ederim evet olabilir ama bu bilgiyi hiç vermemiş oluşu (ki kaç senedir kendisine giderim çikolata kistimi de kendisi aldı ) canımı şıktı diğer doktora gidince sorucağım ilk şey bu olacak çünkü ağrım geçmiyor pantolon giyerken bacağımı kaldıramıyorum. İnşallah dediğiniz gibi normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…