- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.581
Yok canım aynı olur mu çok araştırdım ben 10-15 dk bakmakla 30-40 dk bakmak bir olur mu, bakılabilcek her damara her organa ayrıntıyla bakmak var bi de parmakları tamam kollari elleri saglam deyip geçiştirmek var, ayrıca bircok dr annenin de karın içi organlarını kontrol ediyor, böbreklerde karacigerde safra kesesinde büyüme taş vs türü beklenmedik seyleri de görüp söylüyor, hicbi türlü 700-800 tl etmez tabiki ama devlette bakilan usg ile özeldeki çok farklı malesefBence devlete veya özelde bakılan şey çok farklı değildir. Çünkü bunun sorumluluğu var rapor yazıyorlar. Özelde uzun sürmesini sebebi aileyede göstermeye çalışıyor her yanını falan bence ondan uzun sürüyordur diye düşünüyorum
Yaa ne güzel keske öyle olsa burda daBen eskisehir de tip fakültesi, profesöre gittim. Fiyat 260 liraydı ve çok güzel bakti herşeyine tek tek
Geçen de konuşulmuştu da karnımızdaki kalp atışları kendi nabzımız aslındaCanım zayıf kadınlar daha çabuk hissediyormuş. Kilo durumunu bilemiyorum ama. Karındaki yağ oranı bile etkili olabiliyormuş. Ben zayıfım 10. Haftalarda kalp atisi şeklinde karnımda bisey attığını bakarak gözlemleyerek görerek hissetmişti.m.aa bide bak geçen doktor kontrolüne gitmeden bitter çikolata yedim. Zıplamaya başlamış karnımdao gece resmen gezindiği sanki takla atar gibi olduğunu hissettim. Oyle yapip ta deneyebilirsin. Icin I ferah tut kişiden kişiye degisirimis hem hissetme haftası
Inşallah en kısa zamanda hissedersin sendeA kuzum
YA çok sağol kuzum inşAllh hissederm biran önce
Bunu hiç bilmiyordum valla. Ben medicalde yaptırmayacağım için sadece öylesine fiyat sormuştum belki aynı şekildedir.Burdaki medical parkta ayrıntılı ultrason 600 tl ama ordaki doktora muayene olup ona yazdırmak gerekiyormus +260 tl de muayene ücreti olunca 860a denk geliyor
Evet ben de aynı olmayacağını düşünüyorum. Ultrason cihazları bile kötü oluyor. 10 dk bakmak ne yarım saat bakma ne. Kalan 20 dk işin şov kısmı olamazYok canım aynı olur mu çok araştırdım ben 10-15 dk bakmakla 30-40 dk bakmak bir olur mu, bakılabilcek her damara her organa ayrıntıyla bakmak var bi de parmakları tamam kollari elleri saglam deyip geçiştirmek var, ayrıca bircok dr annenin de karın içi organlarını kontrol ediyor, böbreklerde karacigerde safra kesesinde büyüme taş vs türü beklenmedik seyleri de görüp söylüyor, hicbi türlü 700-800 tl etmez tabiki ama devlette bakilan usg ile özeldeki çok farklı malesef
Hadi ya :)) Ben de Küçükçekmece'deyim :)Yakınlık önemli.. ben k.çekmecedeyim bu civarda hem ulaşım yönünden hem eşide içeri alma hemde memnuniyeti yüksek Ali bey olması sebebiyle ona gidicem.. inşallah memnun kalırız çok heyecanlıyım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Yorumunuz çok kıymetliydi teşekkür ederim, şimdi içim daha rahat gideceğim gerçekten
Bunu duyduğuma üzüldüm. Siz yine de 24. haftanızda olduğunuzu belirten kağıdı alıp dilekçenizi yazın. Dilekçenize yine yazılı yanıt isteyin. Red cevabı geldiğinde bir üst kuruma başvurmayı düşünebilirdim ben.İnş bizlere de vrrler yaa amire bağlı yaa
Amin...Aynen öyle bi emsal yok ki herkes ne isterse o fiyatı biçiyor doğuma böyle şeylere.. Allah insaf versin
Katılıyorum ve büyük şehirlerde doktor ücretlerinin aslında yüksek olmasına da hak veriyorum, ya da kendim bi değer biçemiyorum desem daha doğru. Kendı kadın doğum doktorum 700 tl alıyor, ama her gittiğimizde 30-40 dk muayene eder, sonra sohbet eder genel tavsiyelerde bulunur. Tabi ki her doktor aynı değildir.Yok canım aynı olur mu çok araştırdım ben 10-15 dk bakmakla 30-40 dk bakmak bir olur mu, bakılabilcek her damara her organa ayrıntıyla bakmak var bi de parmakları tamam kollari elleri saglam deyip geçiştirmek var, ayrıca bircok dr annenin de karın içi organlarını kontrol ediyor, böbreklerde karacigerde safra kesesinde büyüme taş vs türü beklenmedik seyleri de görüp söylüyor, hicbi türlü 700-800 tl etmez tabiki ama devlette bakilan usg ile özeldeki çok farklı malesef
Bir defa psikolojik olarak zayıf bir dönemimdi. Evdeki bıçak elimi kesti panik yapıp aşı vurulmaya gittim. Minimal bir çizik diye benimle dalga geçip, tetanoz değil de bu evham hasta eder demişti doktor banaKızlar selam,
Bıçak parmağımı biraz çizikler oluşturdu. Bir tanesi cok az kanadı. Tetanoz da henüz olmadigim icin bisey olur mu bilemiyorum. Paslı değil ama günlük kullanılan bıçak?
Çok zayıf değilm kuzum belkide ondan gerçekten inşAllah iyidr sağlıklıdrda bende hissederm o güzel duyguyu korku geçmiyoCanım zayıf kadınlar daha çabuk hissediyormuş. Kilo durumunu bilemiyorum ama. Karındaki yağ oranı bile etkili olabiliyormuş. Ben zayıfım 10. Haftalarda kalp atisi şeklinde karnımda bisey attığını bakarak gözlemleyerek görerek hissetmişti.m.aa bide bak geçen doktor kontrolüne gitmeden bitter çikolata yedim. Zıplamaya başlamış karnımdao gece resmen gezindiği sanki takla atar gibi olduğunu hissettim. Oyle yapip ta deneyebilirsin. Icin I ferah tut kişiden kişiye degisirimis hem hissetme haftası
Detaylıyı tecrübe etmediğime bilemem ama cihaz konusunda sonuna kadar katılıyorum.. ilk gittiğimde nerdeyse ağladım doktordan çıkınca siyahlıktan başka şey yoktu .. iki hafta sonra özele gidince içim rahatlamıştı resmenYok canım aynı olur mu çok araştırdım ben 10-15 dk bakmakla 30-40 dk bakmak bir olur mu, bakılabilcek her damara her organa ayrıntıyla bakmak var bi de parmakları tamam kollari elleri saglam deyip geçiştirmek var, ayrıca bircok dr annenin de karın içi organlarını kontrol ediyor, böbreklerde karacigerde safra kesesinde büyüme taş vs türü beklenmedik seyleri de görüp söylüyor, hicbi türlü 700-800 tl etmez tabiki ama devlette bakilan usg ile özeldeki çok farklı malesef
Hadi ya :)) Ben de Küçükçekmece'deyim :)
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Bunu duyduğuma üzüldüm. Siz yine de 24. haftanızda olduğunuzu belirten kağıdı alıp dilekçenizi yazın. Dilekçenize yine yazılı yanıt isteyin. Red cevabı geldiğinde bir üst kuruma başvurmayı düşünebilirdim ben.
26 mayıs ti daha var yaniBir defa psikolojik olarak zayıf bir dönemimdi. Evdeki bıçak elimi kesti panik yapıp aşı vurulmaya gittim. Minimal bir çizik diye benimle dalga geçip, tetanoz değil de bu evham hasta eder demişti doktor banaama vurdu aşımı da içim rahat etsin diye
allah korusun uzaktan bir şey demek zor. Muhtemelen önemsizdir ama tetonaz aşınız da yakınsa belki vurulabilirsiniz 24-48 saat içinde. Hani zaten vurulacaksa
Aa bilmiyordumGeçen de konuşulmuştu da karnımızdaki kalp atışları kendi nabzımız aslında
Benimde iki kızım var, bu bebeğimde 16 haftalık ken dr erkek dedi ultrason resmi verdi. Resme bakınca benziyor ama internette olmayabılır vs de yazıyor. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende. Popo kısmının resmini cekmişti şu şekilde burada paylasamadım asagıda bıdaha deneyeceğim.Ay kızlar koşun ya ne oldu.... 15. Haftamda ve 19.haftamda kendi doktorum bebeğin cinsiyetine erkek dedi. Hatta 15te çok biçimsiz duruyodu ama ‘bacakları açıp kapattı gördüm %90 erkek’ dedi, sonra 19.haftada ona hala erkek mi diye sordum ‘senin görmemiş miydik o daha değişmez ama bakalım, evet işte burada pipi %99 erkek hatta dur kanıt fotoğrafı da alayım’ dedi. Ben anlamadım ama o fotoyu eklicem aşağıya. Sonra bugün 20. Haftamda kasık ağrılarım şikayetiyle sabah devlette iyi bi doktora gittim önceden de gitmiştim bu doktora iyi biri. Doktora cinsiyet hakkında hiç bişey demedim, kendi baksın diye, o da dedi ki ‘şu kabarıklık erkek gibi ama kordonu da bacaklarının arasına almış o mu bilmiyorum dedi karnıma vurdu vurdu bekledi sonra “ama şimdi şuradan bakınca da kız gibi bak” dedi bişey gösterdi ama anlamadım. Şok oldum. Bişey de diyemedim. Sizce öyle bişey olur mu? Üzüleceğimden değil de alışveriş yaptık bi ton
Ben de Ankara Medikal Park da bir Doçent doktora gidiyorum beni detaylı ultrason için Çankaya'da bir perinatoloğa yönlendirdi ücreti 500 lira ama bizim doktordan dolayı indirim yaptı sanırım doktorum benim gönderdiğimi söyleyin indirim yapar demişti biz Çankaya da olduğunu duyunca daha fazla bir fiyat bekliyorduk gerçek de bu kadar yüksek fiyatlar olmamalı durumu olan var olmayan varAnkarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..
Aynen öyle ben ikili testi devlette yaptirdim inan gösterdiği sey bebek mi kist mi anlaşılmaz, uzman göz gerekir yani, ayni gün kendi doktorumda 12. Haftamda bebegin cinsiyet organini cok net gördükEvet ben de aynı olmayacağını düşünüyorum. Ultrason cihazları bile kötü oluyor. 10 dk bakmak ne yarım saat bakma ne. Kalan 20 dk işin şov kısmı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?