2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok canım aynı olur mu çok araştırdım ben 10-15 dk bakmakla 30-40 dk bakmak bir olur mu, bakılabilcek her damara her organa ayrıntıyla bakmak var bi de parmakları tamam kollari elleri saglam deyip geçiştirmek var, ayrıca bircok dr annenin de karın içi organlarını kontrol ediyor, böbreklerde karacigerde safra kesesinde büyüme taş vs türü beklenmedik seyleri de görüp söylüyor, hicbi türlü 700-800 tl etmez tabiki ama devlette bakilan usg ile özeldeki çok farklı malesef

Geçen de konuşulmuştu da karnımızdaki kalp atışları kendi nabzımız aslında

Burdaki medical parkta ayrıntılı ultrason 600 tl ama ordaki doktora muayene olup ona yazdırmak gerekiyormus +260 tl de muayene ücreti olunca 860a denk geliyor
Bunu hiç bilmiyordum valla. Ben medicalde yaptırmayacağım için sadece öylesine fiyat sormuştum belki aynı şekildedir.

Evet ben de aynı olmayacağını düşünüyorum. Ultrason cihazları bile kötü oluyor. 10 dk bakmak ne yarım saat bakma ne. Kalan 20 dk işin şov kısmı olamaz

Selam kizlar bugun randavum vardi.ufak bi ozet gecmek gerekirse 2 li testimde yas riskim 1/330 cikinca doktor bide perinatoloji gorsun demisti.gittim kalp damarlarina vs bakti bi sıkinti yok ama bebek kucuk 30 nisanda gel bi daha bakalim dedi.bugun gittim bekle beklee ay giren en az 15 dakika duruyor. (Sehir hastanesi ) muayene oldum yas riskinin onemi yok genl bi bakalim yine dedi. Kalp damarlarina kadar saydi.Hepsi normal cok sukur . 1 ay sonra yine gel dedi. Bnm zaten 2 haziranda radyoloji randavum vardi.ona aslinda gerek yok bn zaten herseyine bakiyorum dedi.sanirim takipli hastaya aldi beni artik.:) yine sorayim cinsiyeti dedim kiz ama dedi yinede bi ay sonra geldiginde bakariz ona gore garanti olur dedi. 3 doktor gormus oldu beni.hepsi kiz dedi degismez herhalde benden havadisler boyle

Yakınlık önemli.. ben k.çekmecedeyim bu civarda hem ulaşım yönünden hem eşide içeri alma hemde memnuniyeti yüksek Ali bey olması sebebiyle ona gidicem.. inşallah memnun kalırız çok heyecanlıyım
Hadi ya :)) Ben de Küçükçekmece'deyim :)
Yorumunuz çok kıymetliydi teşekkür ederim, şimdi içim daha rahat gideceğim gerçekten
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
İnş bizlere de vrrler yaa amire bağlı yaa
Bunu duyduğuma üzüldüm. Siz yine de 24. haftanızda olduğunuzu belirten kağıdı alıp dilekçenizi yazın. Dilekçenize yine yazılı yanıt isteyin. Red cevabı geldiğinde bir üst kuruma başvurmayı düşünebilirdim ben.

Katılıyorum ve büyük şehirlerde doktor ücretlerinin aslında yüksek olmasına da hak veriyorum, ya da kendim bi değer biçemiyorum desem daha doğru. Kendı kadın doğum doktorum 700 tl alıyor, ama her gittiğimizde 30-40 dk muayene eder, sonra sohbet eder genel tavsiyelerde bulunur. Tabi ki her doktor aynı değildir.

Hem paramız değerini yitirdi hem de proflar uzmanlar bakıyor bana o kadar da olacak gibi geliyor Küçük şehirlerdeki kiralarla istanbul da bir değil. Kendi muayenelerindeki cihazlar vs hep dolar bazlı ve fahiş fiyatlar bunlar da etkiliyordur. Öyle kendimce paylaşmak istedim

Kızlar selam,
Bıçak parmağımı biraz çizikler oluşturdu. Bir tanesi cok az kanadı. Tetanoz da henüz olmadigim icin bisey olur mu bilemiyorum. Paslı değil ama günlük kullanılan bıçak?
Bir defa psikolojik olarak zayıf bir dönemimdi. Evdeki bıçak elimi kesti panik yapıp aşı vurulmaya gittim. Minimal bir çizik diye benimle dalga geçip, tetanoz değil de bu evham hasta eder demişti doktor bana ama vurdu aşımı da içim rahat etsin diye

allah korusun uzaktan bir şey demek zor. Muhtemelen önemsizdir ama tetonaz aşınız da yakınsa belki vurulabilirsiniz 24-48 saat içinde. Hani zaten vurulacaksa

Çok zayıf değilm kuzum belkide ondan gerçekten inşAllah iyidr sağlıklıdrda bende hissederm o güzel duyguyu korku geçmiyo

Detaylıyı tecrübe etmediğime bilemem ama cihaz konusunda sonuna kadar katılıyorum.. ilk gittiğimde nerdeyse ağladım doktordan çıkınca siyahlıktan başka şey yoktu .. iki hafta sonra özele gidince içim rahatlamıştı resmen
aaa tesadüfe bak, sevindimde ahhaha

26 mayıs ti daha var yani

Benimde iki kızım var, bu bebeğimde 16 haftalık ken dr erkek dedi ultrason resmi verdi. Resme bakınca benziyor ama internette olmayabılır vs de yazıyor. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende. Popo kısmının resmini cekmişti şu şekilde burada paylasamadım asagıda bıdaha deneyeceğim.

Ankarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..
Ben de Ankara Medikal Park da bir Doçent doktora gidiyorum beni detaylı ultrason için Çankaya'da bir perinatoloğa yönlendirdi ücreti 500 lira ama bizim doktordan dolayı indirim yaptı sanırım doktorum benim gönderdiğimi söyleyin indirim yapar demişti biz Çankaya da olduğunu duyunca daha fazla bir fiyat bekliyorduk gerçek de bu kadar yüksek fiyatlar olmamalı durumu olan var olmayan var

Bu şekilde vermişti cinsiyet için dr nekadar doğrudur artık ayrıntılıda daha belli olur sanırım

Eklentiler

• IMG_20210410_103721.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210410_100123.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
Evet ben de aynı olmayacağını düşünüyorum. Ultrason cihazları bile kötü oluyor. 10 dk bakmak ne yarım saat bakma ne. Kalan 20 dk işin şov kısmı olamaz
Aynen öyle ben ikili testi devlette yaptirdim inan gösterdiği sey bebek mi kist mi anlaşılmaz, uzman göz gerekir yani, ayni gün kendi doktorumda 12. Haftamda bebegin cinsiyet organini cok net gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…