2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay kızlar koşun ya ne oldu.... 15. Haftamda ve 19.haftamda kendi doktorum bebeğin cinsiyetine erkek dedi. Hatta 15te çok biçimsiz duruyodu ama ‘bacakları açıp kapattı gördüm %90 erkek’ dedi, sonra 19.haftada ona hala erkek mi diye sordum ‘senin görmemiş miydik o daha değişmez ama bakalım, evet işte burada pipi %99 erkek hatta dur kanıt fotoğrafı da alayım’ dedi. Ben anlamadım ama o fotoyu eklicem aşağıya. Sonra bugün 20. Haftamda kasık ağrılarım şikayetiyle sabah devlette iyi bi doktora gittim önceden de gitmiştim bu doktora iyi biri. Doktora cinsiyet hakkında hiç bişey demedim, kendi baksın diye, o da dedi ki ‘şu kabarıklık erkek gibi ama kordonu da bacaklarının arasına almış o mu bilmiyorum dedi karnıma vurdu vurdu bekledi sonra “ama şimdi şuradan bakınca da kız gibi bak” dedi bişey gösterdi ama anlamadım. Şok oldum. Bişey de diyemedim. Sizce öyle bişey olur mu? Üzüleceğimden değil de alışveriş yaptık bi ton

Eklentiler

• B4118ACB-1B2D-4A20-AF5C-9074DAD83FB5.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar selam,
Bıçak parmağımı biraz çizikler oluşturdu. Bir tanesi cok az kanadı. Tetanoz da henüz olmadigim icin bisey olur mu bilemiyorum. Paslı değil ama günlük kullanılan bıçak?

Ankarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..
Gerçekten çok fazlaymış. Ben medical parka gidiyorum prof bakıyor sadece onunda fiyatı 550 lira. Bazı yerlerde fiyatlar gerçekten uçmuş.

Kızlar merhaba okuyorm çoğu kişi hareketleri hissetmiş ben 18+1 im hissetmiyorm korkuyorm ilk gebeliğim ama ilk genelikleri olanlarında çoğu hissetmiş
Canım hiç korkma içini ferah tut 20. Haftaya kadar hissetmemek normal. Ben zayıf biriyim iç karnımda çok dar daha 2 aylıkken göbeğim çıkmıştı yani ben o yüzden hissediyorum bence. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ilk hamilelikte.

Hiç bilemedim canım ya resimden de neresi olduğunu çıkaramadım keşke dr a neresi diye sorsaydın ama ilk başta devletteki de erkeğe benzetmiş bence detaylıda daha net bilgi alabilirsin alışveriş olayı evet sıkıntı ama umarım değişmez

Kızlar merhaba okuyorm çoğu kişi hareketleri hissetmiş ben 18+1 im hissetmiyorm korkuyorm ilk gebeliğim ama ilk genelikleri olanlarında çoğu hissetmiş
Canım merhaba benimde ilk hamileliğim 19. Haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım hala da ara ara hissediyorum. Bebeğin duruşu plasentanın yeri birçok şey etkili oluyor içini ferah tut 24.haftaya kadar da doktorlar normal kabul ediyor zaten

Ankarada fiyatlar uçmuş durumda ben orta halli bı özel hastaneye gidiyorum 700 küsur, digerleri daha da fazla. Devlette randevu bulmak imkansiz zaten bulsan da 10 dk da bakıp yolluyolarmis..
Ben eskisehir de tip fakültesi, profesöre gittim. Fiyat 260 liraydı ve çok güzel bakti herşeyine tek tek

Kızlar selam,
Bıçak parmağımı biraz çizikler oluşturdu. Bir tanesi cok az kanadı. Tetanoz da henüz olmadigim icin bisey olur mu bilemiyorum. Paslı değil ama günlük kullanılan bıçak?
Bisey olmaz bence kolonya dokup pansuman yapsaydınız hemen, ya da sabunla yıkayıp. Küflü değildir sonuçta hep kullanılan bıçak. Geçmiş olsun .

Kadın doğum doktorunuzmu verdi ?
A kuzum
YA çok sağol kuzum inşAllh hissederm biran önce

Çok sevindm kuzum yaa çok sağol inşallah bende biran önce hissederim o haftalarda

Ay şaka gibi valla. aslında o haftalarda net olur ama. Bir daha bir bakıp çözerler inşallah benim 13. Hafta falandı kiz dedi. Ama net değil dedi sonra 18. Haftada netleşti kiz olduğu ya insan biseler almak istyor yoksa cinsiyet sonrada öğrenilse de olur da insallah tam ttuttururlar bu defa canim cinsiyeti

A kuzum

YA çok sağol kuzum inşAllh hissederm biran önce
Canım zayıf kadınlar daha çabuk hissediyormuş. Kilo durumunu bilemiyorum ama. Karındaki yağ oranı bile etkili olabiliyormuş. Ben zayıfım 10. Haftalarda kalp atisi şeklinde karnımda bisey attığını bakarak gözlemleyerek görerek hissetmişti.m.aa bide bak geçen doktor kontrolüne gitmeden bitter çikolata yedim. Zıplamaya başlamış karnımda o gece resmen gezindiği sanki takla atar gibi olduğunu hissettim. Oyle yapip ta deneyebilirsin. Icin I ferah tut kişiden kişiye degisirimis hem hissetme haftası

Aynen öyle bi emsal yok ki herkes ne isterse o fiyatı biçiyor doğuma böyle şeylere.. Allah insaf versin

Gerçekten çok fazlaymış. Ben medical parka gidiyorum prof bakıyor sadece onunda fiyatı 550 lira. Bazı yerlerde fiyatlar gerçekten uçmuş.
Burdaki medical parkta ayrıntılı ultrason 600 tl ama ordaki doktora muayene olup ona yazdırmak gerekiyormus +260 tl de muayene ücreti olunca 860a denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…