2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet öyle özel muyanehanesi olan perinatolog ve radyologlar var belki daha uygundur ben doğum paketi kapsamında kendi hastanemde yaptırmak durumundayim. Cidden cok pahalı ya böyle bi dönemde özellikle insaf diliyorum

Tabiki canım o da doğru ama ne biliyim sadece ayrıntılı ultrasonla bitmiyo ki bunun dogum masrafi var eşyaları var biraz daha insaflı olmalari gerekir böyle bi dönemde özellikle.. Ankara'da yaşayan bi memurla batmanda yasayan aynı işi yapan memurun maaşı farklı olmuyo ki sonuçta

Çok haklısın, özel sektörde istanbulda daha çok kazanıyorsun, ama daha da çok harcıyorsun. Ancak memur maaşı aynı, ancak her yerin gideri denk değil.
Diğer bir taraftan doktorların da farklı dinamikleri var bence, mevzu derin, sıkıntı büyük.

Ben bu resimlerden hiç anlamıyorum ya, doktor bakın şurada diyor biz eşimle mal mal bakıyoruz. Sağlıklı olsunlar da allah en hayırlısını nasip etsin inşallah ne diyeyim

Benim 5 Mayıs'a detaylı ultrason randevum var doktor bir gün önce arayacakmış o söyler herhalde nasıl olacağını
Ben devlet Hastanesinde randevu bulamadım gittiğim doktordan mecbur başka yerden randevu almak zorunda kaldım bende detaylı ultrason için gidecektim günü geçmesin diye randevu aldım ama gitsem sorun olacak mı bilmiyorum

Benim de özel muayenehanede randevum devlette değil ama sorun olacağını sanmıyorum görevliye göbeğimi gösteririm anlar marketler açıkken bize doktora gidiyoruz diye ceza yazacaklarını sanmıyorum

Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Ben bugün diş randevuma gittim çevirmede SMS i gösterdim aslında yeterli değil ama geç falan dedi dönüşte bir belge istedim verdiler pazartesi başka doktorda randevum var onu aradım sorunsuz geldi herkes ama size düzenleyip gönderelim dediler. Zorunlu sağlık randevusu olanlar muaf aslında belge gibi bir zorunluluk yazmıyor hiçbir yerde. Sanırım çevirenlerin insafına kalmış.

Selam kızlar. Naaptınız? KAMUDA Ytmidört hafta izin alma olayım okmayacak gibi. Amir krar verdiği için olmuyor. Bayramdan sora denicem son bi şansımı yapıcak bişey yok
Ben de dün konuştum neyseki ilk zaman valiliğin kesin bir yazısı vardı onungörmüştüm genelgeye göre kronikler gibi düşündüm yazıyı gösterince ikna oldu gibi umarım sonradan sorun çıkarmazlar

Adliye. Byramdan sora tedbirler devam ederse dşnceklermiş. Bi yıl önce amire bağlı diildi
Onun için valilik gebelik için yazı gönderiyor kurumlara özellikle koronik vb gibi algılanmaması için ve bu haftalardan sonra gebelerde ölüm artıyor şu ara hep altı yedi beş aylık gebelerde ölüm okuyorum bebek büyüdükçe anneye yükü artıyor vucut ikisine yetmiyor zannımca ilk zaman korana olununca otizm yapıyor diyordu doktorlardan bazıları niye 24. Haftada başlatıyorlar ilk zaman risk fazla düşünüyordum ama bence sahadaki verilerden dolayı 24. Haftaya almaları şaşılacak bir durum olmadığını anladım son kayıplara baktığımda bu aylarda başladığını gördüm resmen riske atıyorlar bence zaten baskılanmış bir bağışıklığımız var bebekten ötürü birde tek vucutta iki can ben izne çıkınca dışarı çıkmayı bile düşünmüyorum memlekete gitmeyide

Merhaba rahatsız ediyorum kusruma bakmayın lütfen. Kaç kg doğdu bebeginiz bende 33+3teyim erken doğum riskim var korkuyorum

Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Benim var 5 mayısta, acıbadem de doktorum, randevu aldığımızda ordan mesaj gelmişti, o mesajı gösteririz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…