- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.601
Evet öyle özel muyanehanesi olan perinatolog ve radyologlar var belki daha uygundur ben doğum paketi kapsamında kendi hastanemde yaptırmak durumundayim. Cidden cok pahalı ya böyle bi dönemde özellikle insaf diliyorumBen de Ankara Medikal Park da bir Doçent doktora gidiyorum beni detaylı ultrason için Çankaya'da bir perinatoloğa yönlendirdi ücreti 500 lira ama bizim doktordan dolayı indirim yaptı sanırım doktorum benim gönderdiğimi söyleyin indirim yapar demişti biz Çankaya da olduğunu duyunca daha fazla bir fiyat bekliyorduk gerçek de bu kadar yüksek fiyatlar olmamalı durumu olan var olmayan var
Tabiki canım o da doğru ama ne biliyim sadece ayrıntılı ultrasonla bitmiyo ki bunun dogum masrafi var eşyaları var biraz daha insaflı olmalari gerekir böyle bi dönemde özellikle.. Ankara'da yaşayan bi memurla batmanda yasayan aynı işi yapan memurun maaşı farklı olmuyo ki sonuçtaKatılıyorum ve büyük şehirlerde doktor ücretlerinin aslında yüksek olmasına da hak veriyorum, ya da kendim bi değer biçemiyorum desem daha doğru. Kendı kadın doğum doktorum 700 tl alıyor, ama her gittiğimizde 30-40 dk muayene eder, sonra sohbet eder genel tavsiyelerde bulunur. Tabi ki her doktor aynı değildir.
Hem paramız değerini yitirdi hem de proflar uzmanlar bakıyor bana o kadar da olacak gibi geliyorKüçük şehirlerdeki kiralarla istanbul da bir değil. Kendi muayenelerindeki cihazlar vs hep dolar bazlı ve fahiş fiyatlar bunlar da etkiliyordur. Öyle kendimce paylaşmak istedim
Doktor randevum olduğuna dair belge gönderdi. Bugün onunla gittik. İlçeden ile gitmemize rağmen durduran olmadı .Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Çok haklısın, özel sektörde istanbulda daha çok kazanıyorsun, ama daha da çok harcıyorsun. Ancak memur maaşı aynı, ancak her yerin gideri denk değil.Tabiki canım o da doğru ama ne biliyim sadece ayrıntılı ultrasonla bitmiyo ki bunun dogum masrafi var eşyaları var biraz daha insaflı olmalari gerekir böyle bi dönemde özellikle.. Ankara'da yaşayan bi memurla batmanda yasayan aynı işi yapan memurun maaşı farklı olmuyo ki sonuçta
Erkek mi ? Hani ben erkek gibi gördüm.Bu şekilde vermişti cinsiyet için dr nekadar doğrudur artık ayrıntılıda daha belli olur sanırım
Benim 5 Mayıs'a detaylı ultrason randevum var doktor bir gün önce arayacakmış o söyler herhalde nasıl olacağınıMerhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Ben bu resimlerden hiç anlamıyorum ya, doktor bakın şurada diyor biz eşimle mal mal bakıyoruz. Sağlıklı olsunlar da allah en hayırlısını nasip etsin inşallah ne diyeyimBenimde iki kızım var, bu bebeğimde 16 haftalık ken dr erkek dedi ultrason resmi verdi. Resme bakınca benziyor ama internette olmayabılır vs de yazıyor. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende. Popo kısmının resmini cekmişti şu şekilde burada paylasamadım asagıda bıdaha deneyeceğim.
Ben devlet Hastanesinde randevu bulamadım gittiğim doktordan mecbur başka yerden randevu almak zorunda kaldım bende detaylı ultrason için gidecektim günü geçmesin diye randevu aldım ama gitsem sorun olacak mı bilmiyorumBenim 5 Mayıs'a detaylı ultrason randevum var doktor bir gün önce arayacakmış o söyler herhalde nasıl olacağını
Benim de özel muayenehanede randevum devlette değil ama sorun olacağını sanmıyorum görevliye göbeğimi gösteririm anlarBen devlet Hastanesinde randevu bulamadım gittiğim doktordan mecbur başka yerden randevu almak zorunda kaldım bende detaylı ultrason için gidecektim günü geçmesin diye randevu aldım ama gitsem sorun olacak mı bilmiyorum
Erkek dedi dr ama internette olmayabılır gibi yorumlar da gördüm ayrıntılı ultrason da artık kesin belli olur diye düşünüyorumErkek mi ? Hani ben erkek gibi gördüm.
Ben bugün diş randevuma gittim çevirmede SMS i gösterdim aslında yeterli değil ama geç falan dedi dönüşte bir belge istedim verdiler pazartesi başka doktorda randevum var onu aradım sorunsuz geldi herkes ama size düzenleyip gönderelim dediler. Zorunlu sağlık randevusu olanlar muaf aslında belge gibi bir zorunluluk yazmıyor hiçbir yerde. Sanırım çevirenlerin insafına kalmış.Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Olmadı öyle yapacağız herhaldeBenim de özel muayenehanede randevum devlette değil ama sorun olacağını sanmıyorum görevliye göbeğimi gösteririm anlarmarketler açıkken bize doktora gidiyoruz diye ceza yazacaklarını sanmıyorum
Doktorlar bakar ama bazen söyleme gereği duymazKızlar benim hiç rahim uzunluğum ölçülmedi kasık ağrım var erken doğumdan çok korkuyorum salı günü başka bir doktora daha gidicem
Ben de dün konuştum neyseki ilk zaman valiliğin kesin bir yazısı vardı onungörmüştüm genelgeye göre kronikler gibi düşündüm yazıyı gösterince ikna oldu gibi umarım sonradan sorun çıkarmazlarSelam kızlar. Naaptınız? KAMUDA Ytmidört hafta izin alma olayım okmayacak gibi. Amir krar verdiği için olmuyor. Bayramdan sora denicem son bi şansımıyapıcak bişey yok
Aynen ya emzirmede ve gebelikte bakmıyorlar gerçi benim doktorum bakmadı hiç zayen aile hekim tahlil istemese kendi doktorum hiç istemiyorBenim doktorum sağlık ocağındaki doktora çok kızdı. Gebelikte kolestrol bakılmaz dedi.
Merhaba benim yarın randevum özel muayenehane doktorun sekreteri yazı gönderiyor gebelik kontrol randevusu vardır eşi de refakatçidir diye.Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Onun için valilik gebelik için yazı gönderiyor kurumlara özellikle koronik vb gibi algılanmaması için ve bu haftalardan sonra gebelerde ölüm artıyor şu ara hep altı yedi beş aylık gebelerde ölüm okuyorum bebek büyüdükçe anneye yükü artıyor vucut ikisine yetmiyor zannımca ilk zaman korana olununca otizm yapıyor diyordu doktorlardan bazıları niye 24. Haftada başlatıyorlar ilk zaman risk fazla düşünüyordum ama bence sahadaki verilerden dolayı 24. Haftaya almaları şaşılacak bir durum olmadığını anladım son kayıplara baktığımda bu aylarda başladığını gördüm resmen riske atıyorlar bence zaten baskılanmış bir bağışıklığımız var bebekten ötürü birde tek vucutta iki can ben izne çıkınca dışarı çıkmayı bile düşünmüyorum memlekete gitmeyideAdliye. Byramdan sora tedbirler devam ederse dşnceklermiş. Bi yıl önce amire bağlı diildi
Merhaba rahatsız ediyorum kusruma bakmayın lütfen. Kaç kg doğdu bebeginiz bende 33+3teyim erken doğum riskim var korkuyorumBenim kızım 34+1 de doğdu. Hiç küvöze gerek kalmadı hatta benden önce odaya indirmişler. Öncesi işte kanamam vs oldu hep yattım. Çok erken olursa durdurmaya çalışıyorlar. İçin rahat olsun ama kötü düşünürsen sıkıntıya sokarsan kendini problem yaşayabilirsin iyi düşün iyi olsun. Ama 2 saat uzun bulunduğun yerde alternatif bir de olsa her şeyi önceden bilen daha iyi olur.
Benim var 5 mayısta, acıbadem de doktorum, randevu aldığımızda ordan mesaj gelmişti, o mesajı gösteririz diye düşünüyorum.Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?