2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba rahatsız ediyorum kusruma bakmayın lütfen. Kaç kg doğdu bebeginiz bende 33+3teyim erken doğum riskim var korkuyorum
2500 gr doğdu. Size tavsiyem rahat olun korkular endişeler kasılmaların erken olmasına neden oluyor. Bol bol dinlenin nefes egzersizleri yapın olumlu düşünün inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

10 gün önce ultrasona girdiğimde 2344 grdı kızım. O kadar haklısınız ki korku endişe herşeyi tetikliyor. İyi dilekleriniz ve ilginiz için sonsuz teşekkürler

Merhaba benim yarın randevum özel muayenehane doktorun sekreteri yazı gönderiyor gebelik kontrol randevusu vardır eşi de refakatçidir diye.
Ben devlet Hastanesi'ne gittiğim için pek öyle bir imkanım yok oturduğum yerde randevu bulamadım o yüzden başka yerden aldım çevirme olursa biraz sıkıntı olacak herhalde bakalım inşallah bir şey olmaz

Selam kizlar Bahar alerjisi olan doktora giden clvarmi ilaç veriyolarmi çok kötü durumdayım pazartesi kontrolüm
Ben gitmedim burnum kaşındı genzim akıp durdu hatta faranjitten bogazım sızladı on gün sürdü geçti ilaç almadım doktora gitmedim sirke ile gatgara felan yaptım korana mınoldum dedim hatta ama birkaç gündür iyiyim

Kızlar selam,
Bıçak parmağımı biraz çizikler oluşturdu. Bir tanesi cok az kanadı. Tetanoz da henüz olmadigim icin bisey olur mu bilemiyorum. Paslı değil ama günlük kullanılan bıçak?
TEtenoz okuduğum kadarıyla bir mikrop gibi birşey pas olsada tetenoz olunmuyor yani mikrobunda olması gerek ama son yıllardır bunmikrop hiç gözükmemiş ya yok oldu yada aiılar diyeceğim ama onların koruyuculuğu uzun süre yok inşaat ve toprakla uğraşan kişilerin olması gerekirdi çünkü bu insanların aşıfelan olduğu da yok steril ortamda yaşayan kişilere bu aşıları niye yapıyırlarsa ben bahce ile uğraşıyorum bahce demirlerimin bir kısmı paslı geçen yaz boya yapmak için zımpara yaparken elim çok kanadı aşı felanda gidip yaptırmadım limon kolanyası döküyorlar öyle kesikler olunca onu yap ama kullanılan bıcak her zaman yıkanıyor öyle tehlike olmaz inş

Merhaba kızlar bir şey soracaktım kısıtlama da randevusu olan var mı acaba nasıl gidilecek bir bilgisi olan var mı ??
Benim var mesaj gönderekmiş hastane henüz gelmedi pazartesi benim radyolojiden eşim aramış öyle demişler sistemden baktım hiç randevü gözükmüyor gelmezse hiç uğraşmak istemiyorum eşim yüzünden bu doktordan aldım

Ben devlet Hastanesi'ne gittiğim için pek öyle bir imkanım yok oturduğum yerde randevu bulamadım o yüzden başka yerden aldım çevirme olursa biraz sıkıntı olacak herhalde bakalım inşallah bir şey olmaz
Problem çıkarmazlar bence ya hamilesin sonuçta istediğin hastaneye gidersin ille yakın olana gideceksin diye bir şey yok.

Doğuda bu doktorlar yok bir kaç yerde bulundum bana göre bursada da bu kadar doktor yok ya da ben bilmiyorum olanlar sizin gittiğiniz doktorlardan çok pahslı 2016 bursada gitmiştim 800 vermiştim o doktoru iki gebeliğimde de aramadım fiyat sormadım en az 1500 dür istsnbul bana daha uygun geliyor hiç bilmiyorum gityiğim doktorun hastanesindeki radyolojiden randevü aldım 480 lira dışardan gelenler için değişiyor mu bilmiyorum açıkcası doktorum 330 ama tanımadığım bir doktora bu kadar para vermek bana pahalı geliyor hakedene bin lira veririm kısıtlamalar yüzünden bir yere gidemez olduk şindide yanıbaşımızdaki hastaneye gidemiyoruz yok yazı yok mesaj

Ben de 33+4 te dogim yaptim oglumu 3000 gr di hic kuvezde falan kalmadik sizinde oyle olur eminim
İnşallah çok ama çok teşekkür ederim o kadar stresliyim ki sabahtan beri. Umarım biraz daha sabreder bulunduğum ilçede maalesef bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş erken doğum için başka yere sevk etmek zorunda kalabilir öyle bir durumda doktorum 34ten önce doğarsa. Şu pandemi sürecinde endişe duymamak çok zor. 5 yaşında 1 kızım daha var oda 37+6da doğmuştu. Bakalım bu ablasından aceleci mi olacak

Hicbiri dert degil rabbim nefes verdikten sonra ben degil ilçe şehir degistirmek zorunda kalmistim suyum geldi kordon dolanmis boynuna kalp atisi durmak uzereydi cok yavaslamisti ben kan sulandirici kullaniyodum yanimizda eşim yoktu acil aldilar doguma her sey bitti derken
Sanki gununde dogurmusum gibi bebekteben de iyiydik rabbim isteisn yeter ki hicbiri dert degil bunlarin
Karnimizda aylarca karanlikta suyun icinde ona can veren rabbim degil mi vardir bir bildigi sen dua et her sey guzel olur

İnşallah çok doğru söylüyorsun zaten bu hamileliğimde çok büyük sıkıntılar çektim hiç olmadık anda Rabbi'm öyle bir mucize sundu ki hamdolsun... O yüzden herşey Rabbi'mden... Sizde çok zorluklar çekmişsiniz şükür ki sonu güzel olmuş Allah'ım ömrünü güzel kılsın evladınızın

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var vücuduma günde iki kez yağ sürüyorum ama sağ göğsümün kaşıntısına çözüm bulamıyorum. Tam iki göğsümün arasına doğru olan yer aşırı derecede kaşınıyor. Neden sadece orası anlamış değilim. Ne yaptıysam sadece birkaç saatlik çözüm oldu. 2 çeşit nemlendirici hindistancevizi yağı ve en son madecassol sürdüm hala tam geçmiş değil.

İki gögüs arası mantar olmuş olabilir. Gögüs arası mantarı sık karşılaşın bir durumdur. Genelde büyük göğüslerin birbirine bitişik olması nedeniyle gögüs arasının terlemesi havasız kalması sonucu oluşur. Sürekli sabunla yıkayın, duş jeli vs değdirmeyin, yağ da sürmeyin, doktorunuza durumu anlatın size mantar önleyici krem verecektir, temiz ve kuru tutup, mantar kremini sürerseniz kaşıntı geçer.

Çok yağdan da olabilir. Benimde sadece karnımın yan tarafi kaşınıyordu kasindikca daha çok yagladim, isilik gibi oldu. Geçen hafta detaylı ultrason yapan doktora sordum yağ gözenekleri kapamistir, bebe yağını bırakıp üreli krem kullan dedi. Bıraktım kaşınma kısa süre sonra geçti. Üreli kremi henüz kendi doktoruma sormadım o nedenle kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…