- 2 Mayıs 2018
- 72
- 46
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.641
Ben her sene bu zamanlar böyleyim ilaç kullanıyorum ama bu sefer hamileliğe denk geldi ilaç kullanamayincada çok zorluyoBen gitmedim burnum kaşındı genzim akıp durdu hatta faranjitten bogazım sızladı on gün sürdü geçti ilaç almadım doktora gitmedim sirke ile gatgara felan yaptım korana mınoldum dedim hatta ama birkaç gündür iyiyim
Hiçbirşey sürme birde öyle deneKızlar yardımınıza ihtiyacım varvücuduma günde iki kez yağ sürüyorum ama sağ göğsümün kaşıntısına çözüm bulamıyorum. Tam iki göğsümün arasına doğru olan yer aşırı derecede kaşınıyor. Neden sadece orası anlamış değilim. Ne yaptıysam sadece birkaç saatlik çözüm oldu. 2 çeşit nemlendirici hindistancevizi yağı ve en son madecassol sürdüm hala tam geçmiş değil.
Bende de artmış bahcede uğraşınca burnumun kaşıntısı hapşırma geçmiyor zaten bu hamileliğn başından beri burnum da genzimde akıntılar çoğaldı yanlız burna verilen fısfıs kaşıntımıniyice artırmıştı birde sürekli demişti ama ben kullanmadım başka doktora da gitmedim öyle kaldı bir subardağına bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup burnuma çekiyorum bu tarifide kulak burun boğaz vermişti daha önceki gebeliğimde o zamanda bogazlarımmçok kötüydü buna yakın durumdaydım ilaç yazamadığı içinBen her sene bu zamanlar böyleyim ilaç kullanıyorum ama bu sefer hamileliğe denk geldi ilaç kullanamayincada çok zorluyo
Mantarda kesinlikle sabun jel vs kullanılmaz sadece duru su ve sürekli kuru kalması lazm. Tabi birde mantar kremiİki gögüs arası mantar olmuş olabilir. Gögüs arası mantarı sık karşılaşın bir durumdur. Genelde büyük göğüslerin birbirine bitişik olması nedeniyle gögüs arasının terlemesi havasız kalması sonucu oluşur. Sürekli sabunla yıkayın, duş jeli vs değdirmeyin, yağ da sürmeyin, doktorunuza durumu anlatın size mantar önleyici krem verecektir, temiz ve kuru tutup, mantar kremini sürerseniz kaşıntı geçer.
Doktora git canm eğer mantar varsa sabun jel yada herhangi birşey sürme sadece suyla yıka ve sürekli kuru kalması lazım çünkü mantar nemden dolayı olur. Ve sabunda daha çok kaşındırır. Nemli değil kuru bırakman lazım birde mantar kremi var eczanede onu alabilirsin. Dene istersen kapanma bittiğinde de bir cildiyeye git. Bende sürekli mantar olurdu eskiden bende daha çok sabun kese falan yapardım. Meğersem nemli bölgede yaşıyormuş . Doktor söyledi.Kızlar yardımınıza ihtiyacım varvücuduma günde iki kez yağ sürüyorum ama sağ göğsümün kaşıntısına çözüm bulamıyorum. Tam iki göğsümün arasına doğru olan yer aşırı derecede kaşınıyor. Neden sadece orası anlamış değilim. Ne yaptıysam sadece birkaç saatlik çözüm oldu. 2 çeşit nemlendirici hindistancevizi yağı ve en son madecassol sürdüm hala tam geçmiş değil.
Merhaba acaba hangi doktorlar bu şekilde düşünüyor. Ben hiç duymadım da dikkatimi çekti. Çünkü benim araştırdığım ve sorduğum doktorlar bebeğe, amniyon sıvısına virüs bulaştığına, bebekte herhangi bir etkisine dair bir veri yok diyorlar.ilk zaman korana olununca otizm yapıyor diyordu doktorlardan bazıları
Çok teşekkür ederim ama mantar değil baya kuruyor ve içten çatlıyor yani tam ara kısmı değil göğsümün kenar kısmı tam tarif edemiyorum heraldeDoktora git canm eğer mantar varsa sabun jel yada herhangi birşey sürme sadece suyla yıka ve sürekli kuru kalması lazım çünkü mantar nemden dolayı olur. Ve sabunda daha çok kaşındırır. Nemli değil kuru bırakman lazım birde mantar kremi var eczanede onu alabilirsin. Dene istersen kapanma bittiğinde de bir cildiyeye git. Bende sürekli mantar olurdu eskiden bende daha çok sabun kese falan yapardım. Meğersem nemli bölgede yaşıyormuş . Doktor söyledi.
Sürmeyince aşırı derecede kaşınıyor dayanamıyorumHiçbirşey sürme birde öyle dene
Yanı bu da olabilir tabiki ama hicbir yerde sorun yok sadece orası böyle. Sürmeyi biraz geciktirdigimde kaşıntıdan delirecek gibi oluyorum mümkünatı yok sürmeden dayanamamÇok yağdan da olabilir. Benimde sadece karnımın yan tarafi kaşınıyordu kasindikca daha çok yagladim, isilik gibi oldu. Geçen hafta detaylı ultrason yapan doktora sordum yağ gözenekleri kapamistir, bebe yağını bırakıp üreli krem kullan dedi. Bıraktım kaşınma kısa süre sonra geçti. Üreli kremi henüz kendi doktoruma sormadım o nedenle kullanmadım
Evet maalesef öyle bir kısır döngü oluyorYanı bu da olabilir tabiki ama hicbir yerde sorun yok sadece orası böyle. Sürmeyi biraz geciktirdigimde kaşıntıdan delirecek gibi oluyorum mümkünatı yok sürmeden dayanamamen iyisi bir doktora danışmak heralde
Orayı temizleyip birde sirkeyle silmeyi denermisin bakalim ne olacak.ama elma sirkesi olsunÇok teşekkür ederim ama mantar değil baya kuruyor ve içten çatlıyor yani tam ara kısmı değil göğsümün kenar kısmı tam tarif edemiyorum heraldesadece orası kurulduktan soyuluyor gerisinde hicbir şey yok ama geçmezse mutlaka gidicem doktora
Ven sağlık ocaginin verdiğini kullanıyorum. Kabızlık hissetmedim ama gaz sıkıntı mi artık ona bağlamaya başladımKızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz
Çok teşekkür ederim şuan elimde üzüm sirkesi var ama marketten alıp deneyeceğimOrayı temizleyip birde sirkeyle silmeyi denermisin bakalim ne olacak.ama elma sirkesi olsun
Sanırım piyasadaki birçok demir ilacı kabızlık yapıyor. Ben gyneferon kullandım sadece 2 kez ve 2. Gün yamuldum 2 serum yedim kusmaktan ayrıca 2 gün kullanmış olmama rağmen kabızlık yaptıKızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz
Cok teşekkürederim inşallah yaEvet maalesef öyle bir kısır döngü oluyorçok geçmiş olsun tekrar kısa sürede geçer umarım
Benim de kaşınıyor nemlendirici sürdüğümde geçiyor. O yüzden kuruluğa yordum kendimceYanı bu da olabilir tabiki ama hicbir yerde sorun yok sadece orası böyle. Sürmeyi biraz geciktirdigimde kaşıntıdan delirecek gibi oluyorum mümkünatı yok sürmeden dayanamamen iyisi bir doktora danışmak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?