2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben her sene bu zamanlar böyleyim ilaç kullanıyorum ama bu sefer hamileliğe denk geldi ilaç kullanamayincada çok zorluyo

Hiçbirşey sürme birde öyle dene

Ben her sene bu zamanlar böyleyim ilaç kullanıyorum ama bu sefer hamileliğe denk geldi ilaç kullanamayincada çok zorluyo
Bende de artmış bahcede uğraşınca burnumun kaşıntısı hapşırma geçmiyor zaten bu hamileliğn başından beri burnum da genzimde akıntılar çoğaldı yanlız burna verilen fısfıs kaşıntımıniyice artırmıştı birde sürekli demişti ama ben kullanmadım başka doktora da gitmedim öyle kaldı bir subardağına bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup burnuma çekiyorum bu tarifide kulak burun boğaz vermişti daha önceki gebeliğimde o zamanda bogazlarımmçok kötüydü buna yakın durumdaydım ilaç yazamadığı için

Mantarda kesinlikle sabun jel vs kullanılmaz sadece duru su ve sürekli kuru kalması lazm. Tabi birde mantar kremi

Doktora git canm eğer mantar varsa sabun jel yada herhangi birşey sürme sadece suyla yıka ve sürekli kuru kalması lazım çünkü mantar nemden dolayı olur. Ve sabunda daha çok kaşındırır. Nemli değil kuru bırakman lazım birde mantar kremi var eczanede onu alabilirsin. Dene istersen kapanma bittiğinde de bir cildiyeye git. Bende sürekli mantar olurdu eskiden bende daha çok sabun kese falan yapardım. Meğersem nemli bölgede yaşıyormuş . Doktor söyledi.

ilk zaman korana olununca otizm yapıyor diyordu doktorlardan bazıları
Merhaba acaba hangi doktorlar bu şekilde düşünüyor. Ben hiç duymadım da dikkatimi çekti. Çünkü benim araştırdığım ve sorduğum doktorlar bebeğe, amniyon sıvısına virüs bulaştığına, bebekte herhangi bir etkisine dair bir veri yok diyorlar.

Çok teşekkür ederim ama mantar değil baya kuruyor ve içten çatlıyor yani tam ara kısmı değil göğsümün kenar kısmı tam tarif edemiyorum heralde sadece orası kurulduktan soyuluyor gerisinde hicbir şey yok ama geçmezse mutlaka gidicem doktora

Yanı bu da olabilir tabiki ama hicbir yerde sorun yok sadece orası böyle. Sürmeyi biraz geciktirdigimde kaşıntıdan delirecek gibi oluyorum mümkünatı yok sürmeden dayanamam en iyisi bir doktora danışmak heralde

Yanı bu da olabilir tabiki ama hicbir yerde sorun yok sadece orası böyle. Sürmeyi biraz geciktirdigimde kaşıntıdan delirecek gibi oluyorum mümkünatı yok sürmeden dayanamam en iyisi bir doktora danışmak heralde
Evet maalesef öyle bir kısır döngü oluyor çok geçmiş olsun tekrar kısa sürede geçer umarım

Kızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz

Orayı temizleyip birde sirkeyle silmeyi denermisin bakalim ne olacak.ama elma sirkesi olsun

Kızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz
Ven sağlık ocaginin verdiğini kullanıyorum. Kabızlık hissetmedim ama gaz sıkıntı mi artık ona bağlamaya başladım

Sanırım piyasadaki birçok demir ilacı kabızlık yapıyor. Ben gyneferon kullandım sadece 2 kez ve 2. Gün yamuldum 2 serum yedim kusmaktan ayrıca 2 gün kullanmış olmama rağmen kabızlık yaptı şimdi ferro sanol duodenal kullanıyorum o da yapıyor ama bendeki aşırı değil. Daha önce 6 ay kullanmıştım bu ilacı. Ama belki başkasına yapmamıştır bu ilacalr, bünyesel olabilir.

Benim de kaşınıyor nemlendirici sürdüğümde geçiyor. O yüzden kuruluğa yordum kendimce

Merhaba arkadaşlar daha önce buraya rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorum bilgi vermedi ağrım var demiştim. Bu sabah artık endişeden uyuyamadığım bir geceydi dayanamadım sabah hemen aradım doktoru hastaneye gittim görüştük. Bebeğim oturur pozisyonda duruyormuş o yüzden baskı hissediyor olabilirsin, 475 gram olmuş kas ağrısı olabilir dedi. Rahim ağzım kapalı ve 4,5 cm imiş. Ben bu şehirde en çok dikiş atan kişiyim herşey yolunda rahat ol dedi Magnezyumu arttırdı kan ve idrar tahlili yaptı. Herşey yolunda çok şükür. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar benim gibi üzülüp stres yapmasınlar diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…