2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim ilacımın adı feramat. Kabızlık falan yapmıyor mideye de dokunmuyor. Başka bi yan etkisi var ama o da zararlı bi yan etki değil. Yanı çok söylemek hoşuma gitmiyor ama dışkının rengini değiştiriyor.

Evet malesef fiyatlar arasında bı tutarlılık yok, tabiki bir prof doktorun muayene ve islem ücreti daha pahalı olabilir kariyerine ve çalıştığı hastaneye göre ama ankarada orta halli hatta özeller arasında cok da populer olmayan bir hastaneye gidiyorum, 700 küsur ayrıntılı ultrason fiyati, yapan kişi de radyoloji uzmanı..

21. Haftadayım kızlar ve akıntım çok arttı.. ama renksiz kokusuz enfeksiyon tarzı değil.. bu haftalarda akıntısı artan oldu mu normal mi bu ? İçime sıkıntı düştü

Kızlar yarın tam 18 haftalık olacağım bebeğim kız ama hareket hiç hissetmiyorum çok endişelendim sizler hissediyor musunuz kaç ta hissettiniz

Selam herkese bugün dr kontrolde detaylı ultrason için yönlendirdi 3 hafta sonraya randevu aldım 800 tl aman yarabbim ya bunlar nasıl paralar. Muayeneye de 500 lira veriyorum her seferinde doğuma harcayacağımız parayı 4. Ayda harcadık. Detaylı yaptırmasam mı diye düşünmüyor değilim. Sağlık her şeyden önemli diye teselli ediyorum kendimi.

Dışkının rengini değiştirmesi yan etkiye giriyor mu bilmiyorum ama bütün demir ilaçları yapıyor bunu. Zaten prospektüslerinde de "bıraktığınız günden sonra dışkı rengi normale döner, endişe edilecek bir durum değil." yazar. Mide kanamasıyla bir ilgisi yok yani merak etmeyin.

Rengini değiştirmeyen demir hapı var mıdır bilemiyorum

Efenksiyonlar ilk dönem bebekte zeka geriliği bile yapıyor toksplazma mesala yotube ta bir kaç doktor dinlemiştim ama aminyon sıvısı koruyucu olduğu için efenksiyonun çok ilerlemiş olması lazım korananın virüs mü ne olduğu konusunda şüpheler var 2019 da ilk dönem korana geçirmiş annelerin verilerine ihtiyaç var bununla ilgili bence henüz araştırma yok sahadan gelen onun için böyle bir ihtimalden bahsediyorlar

Rengini değiştirmeyen demir hapı var mıdır bilemiyorum
Bilmiyordum Sonradan normal olduğunu öğrendim. Bu arada sadece kendi ilacında has bi durum sanıyordum. Oğluma hamileyken ufak şişelerdeki şuruplardan kullanıyordum ilk defa demir hapı alıyorum

Çamaşır değdirme bir süre giyinme bazen çamaşırlar pamuklu olmayınca hatta dokuma iplikleri bile yapıyor

Evet ya ona katılıyorum proflar arasında bile fark var bakıyorsun aynı şeyleri söyleyen bilen doktor birinin ücreti daha fazla zaten kadındoğum doktorları kazanıyor kimi yerler ticarethane olmuş doktorlar tüccar büyük şehirlerde acilden girilince ücret alınmaması lazım ama ben sadece dogudaki hastanelerin uyguladığunı gördüm benim gittiklerim ama büyük şehir öyle değil

21. Haftadayım kızlar ve akıntım çok arttı.. ama renksiz kokusuz enfeksiyon tarzı değil.. bu haftalarda akıntısı artan oldu mu normal mi bu ? İçime sıkıntı düştü
GEbelikle başladı bende bazen azaldığı oluyor ama 20. Haftadayım devam ediyor koku olmadığı için ben sıkıntı. Yapmıyorum kaşıntı felanda yok öyle olunca doktora gitmek lazım

Hamilelik boyunca akıntının artması çok normalmiş daha 2. Ayda söylemişti doktorum. Benimde bazen çok bazen az oluyor. Hatta bazen kaşınma olabiliyor ama vajinal muayene oldum hicbir sıkıntı yokmuş. Icini ferah tut çok normal

Kızlar yarın tam 18 haftalık olacağım bebeğim kız ama hareket hiç hissetmiyorum çok endişelendim sizler hissediyor musunuz kaç ta hissettiniz
Benim ilk gebeliğim bebeğim erkek ben 14. Haftada minik minik hissetmeye başladım. Başlarda emin olamıyordum ama şimdiki hareketlere bakarsak doruymuş beğenmiş genellikle ilk hamilelikte geç hissedikirmis 20-21 haftalarda falan. Içim rahat olsun çok normal. Doğru mudur bilmiyorum ama zayıf ve iç karnı dar olanlar daha çabuk hisseder diyorlar. Ben 52 kiloydum ama daha 2. Ayda göbeğim çıkmıştı sanırım iç karnım çok dar her gören öyle diyor ondan erken hissettim heralde

Kızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz
Ben maltofer fol kullanıyorum arada kabız oluyorum ama max 1 gün sürüyor ertesi gün rahatlıyorum bide suyu cok az içtiğim için de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…