2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonla alakalı acabası olanlar bunu izlesin videonun sonlarina doğru veya ortalarindaydi ondan bahsediyor. Ayrıntılıda rastalanabilecek bazı sorunlara doğum olur olmaz mudehale edilebileceginden bu yüzden önemli olduğundan söz etmis dr banu ciftci. İkili test gibi degil diyor

Şeker yüklemesini kimse tavsiye etmiyor derken? Elbette siz tercih etmiyor olabilirsiniz, ama kimse tavsiye etmiyor bilgisi doğru değil.

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?
Hiç bir önerim yok diyebilirim daha önceki lekelereri geçirmek için krem kullanmıştım faydası oldu ama kortizon var diyorlardı şnternette şuan yok elimde bitti alırsaö doktora göstermek istiyorum ama hem gebelik hem kuruluk cildim ve yüzümde kahverengi lekeler oluştu bile son üç haftada arttı ben güneş kremi kullanıyorum sadece bu kremi gebelikten sonra kullanmayı düşünüyorum kullansamda faydalı olmaz sürekli yenileri geliyor gibi

Şeker yüklemesini kimse tavsiye etmiyor derken? Elbette siz tercih etmiyor olabilirsiniz, ama kimse tavsiye etmiyor bilgisi doğru değil.
Benim etrafimdaki tavsiye etmeyenleri kast ettim tabikide. Ortada herhangi bir bilgi yok fikir var.

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?
7.haftamdan beri cildimde sivikceler cikiyor alnim putur putur doktorum hormonlardan oldugunu ilac kullanamayacagimi soyledi bende cok taktim ilkten fakat artik alistim dogdan sonra gecmezse bakarim caresine yapcak bisey yok

İyi akşamlar herkese bugün burdaki ilk mesajım neydi diye merak edip 1.sayfadan okumaya başladım ilk sayfalardadır diye düşünürken oku oku göremedim bir türlü en sonunda gördüm ilk mesajımı 151. sayfada yazmışım çok duygulandım bir çoğunuzun ilk mesajlarını okudum çok şükür buraya kadar gelebildik Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Amin inşallah hepimizin su gibi doğumları olsun bebişlerimizin kokusunu miss gibi çekelim içimize ah düşüncesi bile ne hoş

Kesinlikle haklisin tatlim ben ikili test falan yaptirmadim ama detayli ultrasonu aşırı önemsiyorum

Merhaba kızlar, 19+3 olarak aranizdayim. :) bebeğimin cinsiyeti için ne diyebiliriz, doktor bey henüz tam Bi şey diyemem dedi, ama ultrason videosunu incelediğimde söyle bir şey gördüm. Erkek olabilir mi?

Detayli ultrason hakkinda
Kizlar bazi arkadaslar yazmis ben cok uzuldum tabi herkesin kendi tercihi ama bir iki sey soylemek isterim size
2li 3lü test genetik tahlil yaptirmadim yaptirmak istemedim cunku bu testler hep down gibi sendromu yani tedavisi mumkun olmayan genetik sorunlari gosteriyor istersen aldirabiliyorsun ben aldirmayi tercih etmiycegimi bildigim icin yaptirmak istemedim
Ama DETAYLI ULTRASON oyle degil diyelim kalp rahatsizligi var ya da bobrek bagirsak bunu detayli ultrasonda gorup doktor hamileyken ilac tedavisi verip bunu duzeltebiliyor ya da dogar dogmaz ameliyathanede doktorlar hazir bulunup hemen ameliyata alabiliyorlar aylar belki yillar gectikten sonra tahlillerle bebegin neyi var diye arastirilip tedaviye gec kalinmasindansa yarim saat girilerek tedbir alinabilecek bir ultrason olmak inanilmaz bir teknolojik mucizedir

Çok haklısın ben de dr banu ciftcinin aynen bunlari söylediği bir videosunu ekledim herkes dinlesin diye. Tabi herkesin kendi tercihidir ama ikili testi ben yaptırdım kesinlikle aldırma düşüncesiyle değil, eger bebegim down sendromu gibi tedavisiz bi hastalikla dünyaya gelecekse bunu erkenden bilip o inkar ve kabul evrelerini, o insani üzüntüyü bebeğim dünyaya gelmeden yaşayıp kabullenmek icin, ona nasil yardımcı olabileceğimi, benim gibi annelerin neler yaşadığını arastirmak için zamanım olsun diye yaptırdım. Doğumda o şokla üzüntüden sütü bile gider insanın, bebekten vazgecme seçeneği değil onu kabullenme zamani olsun diye istedim ikili testi de yani

Merhaba ben bazı arkadaşlardan biriyim. Üzülcek bi şey yok, testlerden yıldık biraz abartılıyor mu acaba diye düşündük geçtik.

Doktorum da aynisini demisti bana hazirlikli olursun en azindan yaptir diye cok haklisin
Ama ben kendimi biliyorum hazirlikli olmak yerine iyice bozardim psikolojimi aglar dururdum artik gebelik zehir olurdu korkuma yaptiramadim

Sizin adınıza uzuldugum icin ozur dilerim o zaman saglikli dogumlar
Neye üzülüyorsunuz? İkili, üçlü test, fetal dna yaptırmış biriyim detaylı ultrason için randevu aldım, kontrollerimi profesör yapıyor üstüste testler olunca da bu neymiş böyle diye iki satır yazdık neye üzülüyorsunuz?
Size de hayırlı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…