2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kesinlikle öyle. Konuşma şekli çok önemli. Bir de hırsını alamadı uzattıkça uzattı ona sinirleniyorum diğer arkadaşlar ne güzel anlatmış kendini onlara bir şey diyen var mı yok. Bizde önemini gereğini biliyoruz çocuk değiliz, sadece anlık bir bunalma tepkisiydi niye uzatiyorsun ki. "Bazi arkadaşlar test sanıyor heralde" sandığım başka şeyler var da neyse

İkili testte riskim yüksek çıktı biraz, fetal dna testi sonucu çıkana kadar ne makaleler okudum, Yale Üniversitesi hocalarının falan. Artık 3. gün mom değerini kafamdan hesaplayacak duruma gelmiştim beta değerlerine bakıp yanarım yanarım bunca emek verdiğim bi' konuda cahil gibi değerlendirilmeme yanarım
Of boşverelim yaa aman. Ben bugün kontrolden gelmişim kötü haber duymamışım bin şükür çok şükür. Şu anda bebek kamerası incelemesine bakıyorum.

Ben aslında cevap bile vermeyecektim senin mesajını gördüm tutamadım kendimi aman ya önemli olan sağlık valla gerisi boş

Kızlar,
Isim düşündünüz mü? Benimkisi kiz olucak ama netleşen bir isim yok hala tavsiyeleri alabilirim

Kızlar,
Isim düşündünüz mü? Benimkisi kiz olucak ama netleşen bir isim yok hala tavsiyeleri alabilirim
Benim nasip olursa bir oğlum olucak ismini şuan için kağan düşünüyoruz tabi yine değişmezse kız için belis, ece, tuana, gökçe, açelya gibi isimler vardı listemde ama olmadı

Benim nasip olursa bir oğlum olucak ismini şuan için kağan düşünüyoruz tabi yine değişmezse kız için belis, ece, tuana, gökçe, açelya gibi isimler vardı listemde ama olmadı
Bende erkek olsa atlas, göktuğ falan dusunuyordum ama kiz olunca kesin şu diyemiyorum bakalım zamanla netleşecek inşallah yazdıklarını da ekliyim listeme

Bende erkek olsa atlas, göktuğ falan dusunuyordum ama kiz olunca kesin şu diyemiyorum bakalım zamanla netleşecek inşallah yazdıklarını da ekliyim listeme
Atlası bende düşündüm ama babası beğenmedi insan karar vermekte zorlaniyor ya, yani ben oyleyim en azindan Sağlıkla gelsin inşallah prenses

Atlası bende düşündüm ama babası beğenmedi insan karar vermekte zorlaniyor ya, yani ben oyleyim en azindan Sağlıkla gelsin inşallah prenses
Benim eşimde istememişti atlas ismini. Şimdi de arada eylül istiyorum diyorum onuda yok icin de ü var yok su harf var falan diyor. Bende tam karar veremiyorum. Yumuşak g olmasın icin de noktalı harf olmasın icin de bizimki de böyle yapınca bende karar veremiyorum. Zor is valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…