- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.781
Evet, maalesef. Zaten layığınca huzurlu bir şekilde tatil yapamadıktan sonra hep bi tedirginlikle falan ne gereği var evde dururum diyor insan.Bizim yazlık şansı var ama burda yazlıklar da daha çok vaka çıkıyor diye gitmiyorum. Hem yurt dışından hem etraf illerden çok gelen oluyor. Mesela bu kapanmada dolmuş her yer çok korkutucu
Büyükler bir şekilde kendini korur da be kadar dikkat edersek edelim çocuklar bir yere kadar anlıyor mesela bizim site havuzlu etraftaki sitelerin hepsi aynı. Geçen yıl biz açtırmadık havuzu çocuk pencereden diğer sitelere bakıp korona sadece bize mi var diye ağlayıp durdu. Çocuk gördükçe istiyor. Bir an önce geçer umarım ama hiç umudum yokEvet, maalesef. Zaten layığınca huzurlu bir şekilde tatil yapamadıktan sonra hep bi tedirginlikle falan ne gereği var evde dururum diyor insan.
Bende bulamiyorum ya oglumda 3 aylikken yağız ismini cok begenip karar vermistik hic zorlanmadık ama kız ismi bulmak zormuş alin lina neva gibi isimler bana cok hoş gelmiyor tek isim ariyorum ama kulaga hoş gelsin hemde çok sıradan olmasın fakat eşimle de anlaşamıyoruz isim konusunda bakalım bi isim duyacağım ah evet iste bu diyeceğim zamanı bekliyorumBen de bulamadım kızıma isim aslında çok da bakamadım
Ben seviyorum o tarz ama eşim sevmiyor. Adel aden roza Vera gibi isimler hoş geliyor bana. Kızım 6 yaşında onun da adı Eva. Ama ne desem eşim bir şey buluyor ara verdim kızıma da doğuma giderken karar verebilmiştimBende bulamiyorum ya oglumda 3 aylikken yağız ismini cok begenip karar vermistik hic zorlanmadık ama kız ismi bulmak zormuş alin lina neva gibi isimler bana cok hoş gelmiyor tek isim ariyorum ama kulaga hoş gelsin hemde çok sıradan olmasın fakat eşimle de anlaşamıyoruz isim konusunda bakalım bi isim duyacağım ah evet iste bu diyeceğim zamanı bekliyorum
Saygı duyarım tabiBen seviyorum o tarz ama eşim sevmiyor. Adel aden roza Vera gibi isimler hoş geliyor bana. Kızım 6 yaşında onun da adı Eva. Ama ne desem eşim bir şey buluyor ara verdim kızıma da doğuma giderken karar verebilmiştim
Bende bu gidişle öyle olacağımBeni virüs de korkutuyor ama yol daha çok korkutuyor bir yerlere gitmek istiyorum ama yol gözümde nasıl büyüyor anlatamam sanki bu yaz evdeyim en fazla kurban bayramına izin olursa köye giderim
Babamız daha bilindik isimler seviyor bense biraz daha duyulmamış az olan ama ınanıyorum ortada bulusucazErkeklerde Kağan en sevdiğim isim, bir de Arhan'i çok seviyorum
Aynen öyle kaç tane isim saydım hiçbirini beğenmediErkekler daha takik bize goreyok o olmaz yok şu olmaz
Zaten önemli olan eşinizle birlikte ikinizin de içime sineni bulmak ben de ondan bekliyorum elbet buluruz.Saygı duyarım tabibenim de eşim aynı öyle hep bisey buluyor ona kalsa yağmur olsun istiyor ben sıcak bakmıyorum pek
Bana da tam tersi erkek ismi bulmak cok zor geldi upuzun listeye bakiyorum hicbirine kalbim isinmiyorBende bulamiyorum ya oglumda 3 aylikken yağız ismini cok begenip karar vermistik hic zorlanmadık ama kız ismi bulmak zormuş alin lina neva gibi isimler bana cok hoş gelmiyor tek isim ariyorum ama kulaga hoş gelsin hemde çok sıradan olmasın fakat eşimle de anlaşamıyoruz isim konusunda bakalım bi isim duyacağım ah evet iste bu diyeceğim zamanı bekliyorum
Ben de degisik olsun diye ugrasilmis isimleri istemiyorum gercekten. Poyraz hosuma gidiyor ama esim her ismi oldugu gibi onu da begenmedi. Anlami sansli olan bize hediye gibi gelmis gibi bir isim istiyorumİsim konusu bizim icin de tam bir kaos oldu. Ben dünyanın en kararsız insanı olarak hicbisey icime sinmiyor, tam olarak ne tür bir isim istediğimi bilmiyorum. Bizler de ailelerimiz de muhafazakar insanlar, o yüzden biraz dini anlami olan veya bir sahabe ismi olsun istiyorum sanırım ama direkt de arapca bir isim olsun istemiyorum, demir-toprak-uzay gibi isimler hic istemiyorum. Gündemimizde yavuz selim var ama cevremde "yavuz sultan selim" diyesim geliyo araya sultan koyasim geliyo diyenler var.. enes ismi aklımda o tek basina eksik gibi geliyor ama iki isim de hic istemiyodumiçinden çıkamıyoruz.....
Oglumun ismi poyrazBen de degisik olsun diye ugrasilmis isimleri istemiyorum gercekten. Poyraz hosuma gidiyor ama esim her ismi oldugu gibi onu da begenmedi. Anlami sansli olan bize hediye gibi gelmis gibi bir isim istiyorumuras sansli demek ama isim aklima yatmiyor. Elbet bulucaz heralde isimleriyle gelirler belki de
Kuzenim ogluna yavuz selim ismini koydu cok yakisti telafuzuda cok guzelİsim konusu bizim icin de tam bir kaos oldu. Ben dünyanın en kararsız insanı olarak hicbisey icime sinmiyor, tam olarak ne tür bir isim istediğimi bilmiyorum. Bizler de ailelerimiz de muhafazakar insanlar, o yüzden biraz dini anlami olan veya bir sahabe ismi olsun istiyorum sanırım ama direkt de arapca bir isim olsun istemiyorum, demir-toprak-uzay gibi isimler hic istemiyorum. Gündemimizde yavuz selim var ama cevremde "yavuz sultan selim" diyesim geliyo araya sultan koyasim geliyo diyenler var.. enes ismi aklımda o tek basina eksik gibi geliyor ama iki isim de hic istemiyodumiçinden çıkamıyoruz.....
Gercekten zor iş yani ismin insanlar üzerindeki etkisi çok önemliymiş hani derler ya "ismiyle müsemma" diye, bunun gerçeklik payı varmış gercekten, o yüzden cok dikkat etmek gerek, insallah bi karar verebiliriz neyseki daha zaman cokBen de degisik olsun diye ugrasilmis isimleri istemiyorum gercekten. Poyraz hosuma gidiyor ama esim her ismi oldugu gibi onu da begenmedi. Anlami sansli olan bize hediye gibi gelmis gibi bir isim istiyorumuras sansli demek ama isim aklima yatmiyor. Elbet bulucaz heralde isimleriyle gelirler belki de
Yaa maşallah Rabbim uzun ömürler versin. İkisini de söylüyor mu herkes peki? Sadece yavuz yada selim denmiyor degil miKuzenim ogluna yavuz selim ismini koydu cok yakisti telafuzuda cok guzel
Daha zaman var icinize sinecek isim bulursunuz insaallah
Yok hayir yaşlı dedemiz var 87yasinda o bile yavuz selim diyor daha tek isim seslenen hic duymadimYaa maşallah Rabbim uzun ömürler versin. İkisini de söylüyor mu herkes peki? Sadece yavuz yada selim denmiyor degil mi
Aa ne güzelOglumun ismi poyraz
Kendide cok seviyor duyanlarinda cok hosuna gidiyor insallah bulursunuz icinize sinen isim
Bizim oyle oldu aileler sordu ne isim buldunuz diye bulamadik deyince herkes bi isimle geldi beynimiz durdu resmen o onunkini begenmiyo onlar digerininkini biz hicbiriniAa ne güzelinşallah buluruz, son ana kalırsa aileler de müdahil olur karambole gideriz valla
hahah bizim de öyle olur mu olur vallaBizim oyle oldu aileler sordu ne isim buldunuz diye bulamadik deyince herkes bi isimle geldi beynimiz durdu resmen o onunkini begenmiyo onlar digerininkini biz hicbirini
Dogduktan 1 hafta sonra koyabildik ismini artik annem dediki esime oglum bu boyle olmuycak sen git bi an once al kimligini yoksa daha cok bekleriz isimsiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?