2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya benim oglanda cok istiyo aslinda ben doktoruma sordum gebelik icin sakincasi olmaz ama covid icin endiseliyim dedi biz de karar veremedik
Aslinda ne guzel gelir bi kafa dinlemek sakin bir yere gidilebilir aslinda

Aa güzel olmuş sevindim Canım. modern olsun istiyorum
Mesela ben Gamze ismini çok beğenirim bence hiç modası geçmez Kendi ismimi söyliyim o da modern bi isim belki hoşuna gider Emel. Bi de ben tam bir yüzüklerin efendisi fanıyım çok istiyordum kızıma Arven ismini takmayı eş engeline takıldım maalesef Eşim daha çok dini isim istiyor. Bana sen seç ama dini olsun dedi

Evet yaa arven ismi benim de inanilmaz hosuma gidiyor ama bu eşlerin bizlerden daha cok fikri var tatlim cok haklisin

Ya benim oglanda cok istiyo aslinda ben doktoruma sordum gebelik icin sakincasi olmaz ama covid icin endiseliyim dedi biz de karar veremedik
Aslinda ne guzel gelir bi kafa dinlemek sakin bir yere gidilebilir aslinda
Geçen sene sessiz sedasız bı yere gitmiştik Çanakkale'de,canakkale Haziran'da soğuk olur temmuz sıcağına ben dayanamam inşallah vaka sayısı da duserde kontrollü sakin bir tatil yapabiliriz

Okumak en sevdiğim hobim olduğu için işimle alakası yokken 2. üniversite olarak Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim, Yeni Türk Dili alanında yüksek lisans yapıyorum. Okuduğunu anlamak konusunda ahkâm kesmeyelim lütfen.
Dur ben özel mesaj yazayım insanların keyfini kaçırmayalım burada.

Ben şöyle mis gibi bir karadeniz havası almak istiyorum ama virüs beni çok korkutuyor ya. Zaten karadeniz de maşallah vakalar baya yüksek ama memleket işte insan istiyor
Beni virüs de korkutuyor ama yol daha çok korkutuyor bir yerlere gitmek istiyorum ama yol gözümde nasıl büyüyor anlatamam sanki bu yaz evdeyim en fazla kurban bayramına izin olursa köye giderim

Beni virüs de korkutuyor ama yol daha çok korkutuyor bir yerlere gitmek istiyorum ama yol gözümde nasıl büyüyor anlatamam sanki bu yaz evdeyim en fazla kurban bayramına izin olursa köye giderim
Aslında temiz hava daha az kalabalık sebebiyle köy iyi olur ama hastane şartlarını düşününce vazgeçiyorum ben de bi' şey olsa en yakın hastane 20 dakika bi' de yetersiz falan genelde küçük yerlerde. Geçen sene havuzdan bulaşıyor mu falan diye araştırmış müstakil yer kiralamıştık belki öyle bir şey de yapılabilir ama şimdi her yerde vakalar arttığı için ona da korkuyorum.

Haklisinuz universite bitiren herkes okudugunu anliyor ozur dilerim yine haddimi astim
Bu arada asil bana ozel mesaj atmak sizin haddiniz degil

Bizim yazlık şansı var ama burda yazlıklar da daha çok vaka çıkıyor diye gitmiyorum. Hem yurt dışından hem etraf illerden çok gelen oluyor. Mesela bu kapanmada dolmuş her yer çok korkutucu

Haklisinuz universite bitiren herkes okudugunu anliyor ozur dilerim yine haddimi astim
Bu arada asil bana ozel mesaj atmak sizin haddiniz degil
Ya insanlar burda bu gergin yazışmaları okumasınlar diye özel mesaj yazdım, rahatsız olup sıkılabilirler, bayılmıyorum yoksa size özel mesaj yazmaya. Bu ince düşünceyi anlamamanız normal ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…