2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gerçekten çok haklısınız.Ve zaten gayet çok açık ve anlaşılır bir biçimde yazıp bilgilendirmişsiniz. Bence çok saygılı bir davranış teşekkür ediyorum.sizden sonra araştırdımda biraz evet bende kesninlikle yaptırcam detaylı ultrasonu. Benim yeğenim yaptırmadı sonuç çocuğun kalbinde promlem var ve aşırı pişman. Çünkü müdahelesi yapılabilirdi. Bile bile çocuğu ölüme sürüklemek bence ... 3-5 liradan kaçtılar şimdi sürekli doktor kontrolü dünyanın parası gidiyor...

Peki 19-20li haftalarda hala bulantı ilacı kullanan varmı benim gibi birkac hafta önce azaltarak bırakmayı denedim mahvoldum, dün de artık 20. Haftaya girdik, dün içmedim bugün sabahtan beri bulantim var, icmeden sabretsem mi içsem mi kararsızım sıkıldım artık ya vitamin de olsa bir avuc hap içmekten

Kızlar kullandığınız Demir ilacı hangisi ben ferrum dört içiyordum ama kabızlık yapıyor değiştirmek istiyorum varmı kabızlık yapmayan bi Demir ilacı tavsiyeniz
Aç karnına alıncada kabızlık yapabiliyor yemeklerden yarım saat sonra alınca ishal yapıyor bende mide sorunu var bana yemeklerden yarım saat sonra al demişti bende ishal olmuştum çok korkmuştum. Birde mümkünse c vitaminiyle birlkte al portakal suyu gibi daha etkili doktor söylemişti

Kuzum az yiyip sık yiyormusun. Yani bende de var ama yemeği çok kaçırınca oluyor eğer kararında yersem akşama kadar kuş gibi hissediyorum.

Ben kullanıyorum bazı günler bir bazı günler iki tane içiyorum

Cok tatlisin umarim yegeniniz bir an once sagligina kavusur minikler hastalanmasin hic insan kiyamiyor dertlerinide anlatamiyolar

Merhaba ben bazı arkadaşlardan biriyim. Üzülcek bi şey yok, testlerden yıldık biraz abartılıyor mu acaba diye düşündük geçtik.
Abartımı ben yurtdışındayım 3 haftaya bir doktor 2 haftaya bir ebe kontrolüm var. Geçen yıl çok umursamadm 16 haftalıkken bebeğin kalbi durdu çok üzüldük .Tekrar hamilede kalamadm aşılama yaptrıdık mecbur. Şimdi hiç ses çıkaramıyorum eşim kapa çeneni diyor

Ben hala kullaniyorum icmedigim zaman mutlaka kusuyorum hic sorma

Ben kullanıyorum. Acaba kullanmasam mi dedim bir gün yutmadım akşam olmadı.

Kuzum az yiyip sık yiyormusun. Yani bende de var ama yemeği çok kaçırınca oluyor eğer kararında yersem akşama kadar kuş gibi hissediyorum.
Yok ben iki öğün yiyorum ikisinde de cok yiyorum bu bende yılların alışkanlığı ama sabah uyandığımda da vardi bulantı.. denicem önerini teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…