2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim 2.gebeliğim. Tekmesini daha az alanda hissediyorum. Kafa attığında daha büyük alana yayılıyor. Ve kesinlikle daha güçlü oluyor. Elimi koyunca daha iyi anlıyorum
Yaa ne güzel.. ben hep kasıkta hissediyorum bazen güçlü bazen güçsüz, elimizi koyunca asla denk gelemiyoruz

İyi iyi gayet güzel takipte olmak, burda da 3 haftada 1 gidiliyor genelde. Ben arada başka doktora da gidiyorum ama merak ettikçe. Belki pandemi olmasa daha çok giderdim :) Allah korusun tabii kalp durmasına yapacak bi şey yok. İnşallah bu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Yalnız degilsin ben hala aksamlari 1 tane aliyorum 2gün antibiyotik vitamn kan ilaci derken icmeyi unuttum hemen eskiye donmeye basladım bu sabah hemen aldim bitane gerekirse doguma kadar devam edicem mecbur

Mehmet Ali Bulutun Esma diye kitabı var esmalarda olabilir isim koyarken nasıl hareket etmeliyiz videolarıda var bazı isimler kişilere ağır geliyor ben ona katılıyorum gönül ismini taşıyanlar Benim cevremde gördüklerim misal derbvişmissli deli oluyorl biraz dogum günü baz alarak bir hesaplama yspılıyor isim de hesaplanıyor biri nirini bastıtmaması lazım neyse bakmak isterseniz fikir olur

Yok ben iki öğün yiyorum ikisinde de cok yiyorum bu bende yılların alışkanlığı ama sabah uyandığımda da vardi bulantı.. denicem önerini teşekkür ederim
Doktor bana çok kızdı 3 öğün yiyorum diye. Ondan kusuyorsun dedi. 5 öğün dedi zaten 2 günde alışıyorsun sonra istedende yiyemiyorsun

İyiymis o zaman insallah bi karar verebilirim artık bebek bebek demekten sıkıldım
HAtta bir videosunda yavuz selim ismini tahlil ediyor yavuzun tahrip etkisini bastırmsk için selimi koymuşlar selim olsun biraz diye evet cebir hesaplarını yapıp dogum tarihindeki hesaplamayıda ona göre koyarsınız yanlız yavuz tek koymayın hesaplamada 11 en iyisi oluyor bakınca anlarsınız

İsim kriterlerimiz aynıymış :) Biz de bulamadık henüz o "The One" olan ismi : D

Bir şey anlatayım da gülün:
Ben eşimle tanışana kadar 40 kiloydum hep (ki çok geç evlendim, 36 yaşında), yemek yemeyi de hiç sevmezdim. Eşimse 100'e yakın ve yemeğe bayılır. 1.5 senede yemek yapmayı öğrenme, sevdiğinle yemek yeme, pandemide evde oturma, çatlatma iğneleri, hormon ilaçları derken 58 kilo ile hamile kaldım.
Şimdi bizim kız da babasına çekecek herhalde, ben yemek yemeye başlayınca o da oynamaya başlıyor. Bir kaç gün önce iftardan sonra alt kata kayınvalidemin doğum gününü kutlamaya indik. Görümcem evde pasta yapmış. Şeker korkusundan bayağı dikkat ediyorum ama evde yapılmış pasta diye yiyeyim dedim biraz. Bebek bir tekmelemeye başladı, yerimde sıçradım hareketlerimden, ben zıplayınca herkes de korktu. Şu karından çıkan el izi, ayak izi fotoğrafları abartıdır, photoshoptur diyordum ama ben de yakında öyle bir foto paylaşacağım herhalde sizle

Oyy masallah subhanallah

Yalnız degilsin ben hala aksamlari 1 tane aliyorum 2gün antibiyotik vitamn kan ilaci derken icmeyi unuttum hemen eskiye donmeye basladım bu sabah hemen aldim bitane gerekirse doguma kadar devam edicem mecbur
Benim doktor da doğuma kadar kullanabilirsin içinde vitamin var dedi, içim rahat ama elime koyunca bisuru hap oluyo sinir oluyorum artık, keske her vitamini güzelce yiyeceklerden alabilsek, herseyin ici bosaldi hepsi gdo lu ilaçlı

Aa biliyorum o hocayı cok denk gelmiştim eskiden ama ilgi alanıma girmiyodu o zamanlar. mutlaka bakicam cok teşekkür ederim

Vallahi öyle bende ilac icmekten sıkıldım normalde ben kolay kolay ilac icen biriside degilim simdi birde antibiyotik iciyorum vitamin kan ilaclarini aksattim ben duzenli de icemiyorum hic

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?

Nemlendirici manyagi olmus durumdayim bu yuzden
Merhaba, yaşadığınız problem fungal akneye benziyor. Nemlendiriciler cildinizi tıkamış olabilir. İsterseniz fungal akne olarak bi araştırın, ilaçsız tedavisi vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…