- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.821
Yaa ne güzel.. ben hep kasıkta hissediyorum bazen güçlü bazen güçsüz, elimizi koyunca asla denk gelemiyoruzBenim 2.gebeliğim. Tekmesini daha az alanda hissediyorum. Kafa attığında daha büyük alana yayılıyor. Ve kesinlikle daha güçlü oluyor. Elimi koyunca daha iyi anlıyorum
İyi iyi gayet güzel takipte olmak, burda da 3 haftada 1 gidiliyor genelde. Ben arada başka doktora da gidiyorum ama merak ettikçe. Belki pandemi olmasa daha çok giderdim :) Allah korusun tabii kalp durmasına yapacak bi şey yok. İnşallah bu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız.Abartımı ben yurtdışındayım 3 haftaya bir doktor 2 haftaya bir ebe kontrolüm var. Geçen yıl çok umursamadm 16 haftalıkken bebeğin kalbi durdu çok üzüldük .Tekrar hamilede kalamadm aşılama yaptrıdık mecbur. Şimdi hiç ses çıkaramıyorum eşim kapa çeneni diyor
Zor gerçekten benim yengem de 9 ay çekmiş bunu.. Allah sağlıkla kavuştursun da napalim artık buna şükürBenim birinci gebeligimde boyleydi o yüzden çok yadirgamiyorum.
Oda aklımızdan geçiyor bazenTavsiye İpekeşim istemediği için ben koyamıyorum bizim sanırım Umay olacak, bir de Selen ismi sıcak gelmeye basladi
Yalnız degilsin ben hala aksamlari 1 tane aliyorum 2gün antibiyotik vitamn kan ilaci derken icmeyi unuttum hemen eskiye donmeye basladım bu sabah hemen aldim bitane gerekirse doguma kadar devam edicem mecburPeki 19-20li haftalarda hala bulantı ilacı kullanan varmı benim gibibirkac hafta önce azaltarak bırakmayı denedim mahvoldum, dün de artık 20. Haftaya girdik, dün içmedim bugün sabahtan beri bulantim var, icmeden sabretsem mi içsem mi kararsızım sıkıldım artık ya vitamin de olsa bir avuc hap içmekten
Kızım olsaydı adını Azra Vera koyacaktık. Diğer kızlarımın adı ecrin ve beyzanurKızlar,
Isim düşündünüz mü? Benimkisi kiz olucak ama netleşen bir isim yok halatavsiyeleri alabilirim
Mehmet Ali Bulutun Esma diye kitabı var esmalarda olabilir isim koyarken nasıl hareket etmeliyiz videolarıda var bazı isimler kişilere ağır geliyor ben ona katılıyorum gönül ismini taşıyanlar Benim cevremde gördüklerim misal derbvişmissli deli oluyorl biraz dogum günü baz alarak bir hesaplama yspılıyor isim de hesaplanıyor biri nirini bastıtmaması lazım neyse bakmak isterseniz fikir olurİsim konusu bizim icin de tam bir kaos oldu. Ben dünyanın en kararsız insanı olarak hicbisey icime sinmiyor, tam olarak ne tür bir isim istediğimi bilmiyorum. Bizler de ailelerimiz de muhafazakar insanlar, o yüzden biraz dini anlami olan veya bir sahabe ismi olsun istiyorum sanırım ama direkt de arapca bir isim olsun istemiyorum, demir-toprak-uzay gibi isimler hic istemiyorum. Gündemimizde yavuz selim var ama cevremde "yavuz sultan selim" diyesim geliyo araya sultan koyasim geliyo diyenler var.. enes ismi aklımda o tek basina eksik gibi geliyor ama iki isim de hic istemiyodumiçinden ç
Doktor bana çok kızdı 3 öğün yiyorum diye. Ondan kusuyorsun dedi. 5 öğün dedi zaten 2 günde alışıyorsun sonra istedende yiyemiyorsunYok ben iki öğün yiyorum ikisinde de cok yiyorum bu bende yılların alışkanlığı ama sabah uyandığımda da vardi bulantı.. denicem önerini teşekkür ederim
HAtta bir videosunda yavuz selim ismini tahlil ediyor yavuzun tahrip etkisini bastırmsk için selimi koymuşlar selim olsun biraz diye evet cebir hesaplarını yapıp dogum tarihindeki hesaplamayıda ona göre koyarsınız yanlız yavuz tek koymayın hesaplamada 11 en iyisi oluyor bakınca anlarsınızİyiymis o zamaninsallah bi karar verebilirim artık bebek bebek demekten sıkıldım
İsim kriterlerimiz aynıymış :) Biz de bulamadık henüz o "The One" olan ismi : DBende bulamiyorum ya oglumda 3 aylikken yağız ismini cok begenip karar vermistik hic zorlanmadık ama kız ismi bulmak zormuş alin lina neva gibi isimler bana cok hoş gelmiyor tek isim ariyorum ama kulaga hoş gelsin hemde çok sıradan olmasın fakat eşimle de anlaşamıyoruz isim konusunda bakalım bi isim duyacağım ah evet iste bu diyeceğim zamanı bekliyorum
Oyy masallah subhanallahBir şey anlatayım da gülün:
Ben eşimle tanışana kadar 40 kiloydum hep (ki çok geç evlendim, 36 yaşında), yemek yemeyi de hiç sevmezdim. Eşimse 100'e yakın ve yemeğe bayılır. 1.5 senede yemek yapmayı öğrenme, sevdiğinle yemek yeme, pandemide evde oturma, çatlatma iğneleri, hormon ilaçları derken 58 kilo ile hamile kaldım.
Şimdi bizim kız da babasına çekecek herhalde, ben yemek yemeye başlayınca o da oynamaya başlıyor. Bir kaç gün önce iftardan sonra alt kata kayınvalidemin doğum gününü kutlamaya indik. Görümcem evde pasta yapmış. Şeker korkusundan bayağı dikkat ediyorum ama evde yapılmış pasta diye yiyeyim dedim biraz. Bebek bir tekmelemeye başladı, yerimde sıçradım hareketlerimden, ben zıplayınca herkes de korktu.Şu karından çıkan el izi, ayak izi fotoğrafları abartıdır, photoshoptur diyordum ama ben de yakında öyle bir foto paylaşacağım herhalde sizle
Bulacağız insallahİsim kriterlerimiz aynıymış :) Biz de bulamadık henüz o "The One" olan ismi : D
Benim doktor da doğuma kadar kullanabilirsin içinde vitamin var dedi, içim rahat ama elime koyunca bisuru hap oluyo sinir oluyorum artık, keske her vitamini güzelce yiyeceklerden alabilsek, herseyin ici bosaldi hepsi gdo lu ilaçlıYalnız degilsin ben hala aksamlari 1 tane aliyorum 2gün antibiyotik vitamn kan ilaci derken icmeyi unuttum hemen eskiye donmeye basladım bu sabah hemen aldim bitane gerekirse doguma kadar devam edicem mecbur
Aa biliyorum o hocayı cok denk gelmiştim eskiden ama ilgi alanıma girmiyodu o zamanlar. mutlaka bakicam cok teşekkür ederimMehmet Ali Bulutun Esma diye kitabı var esmalarda olabilir isim koyarken nasıl hareket etmeliyiz videolarıda var bazı isimler kişilere ağır geliyor ben ona katılıyorum gönül ismini taşıyanlar Benim cevremde gördüklerim misal derbvişmissli deli oluyorl biraz dogum günü baz alarak bir hesaplama yspılıyor isim de hesaplanıyor biri nirini bastıtmaması lazım neyse bakmak isterseniz fikir olur
Ayyy cok doğru yaa kendimi alıştırmam lazımDoktor bana çok kızdı 3 öğün yiyorum diye. Ondan kusuyorsun dedi. 5 öğün dedi zaten 2 günde alışıyorsun sonra istedende yiyemiyorsun
Benım kızımın ismi destina olacak destına koymasaydım lavinya yada doğa koyardım modern isimleri ve herkeste olmayanAa güzel olmuş sevindim Canım.modern olsun istiyorum
Vallahi öyle bende ilac icmekten sıkıldım normalde ben kolay kolay ilac icen biriside degilim simdi birde antibiyotik iciyorum vitamin kan ilaclarini aksattim ben duzenli de icemiyorum hicBenim doktor da doğuma kadar kullanabilirsin içinde vitamin var dedi, içim rahat ama elime koyunca bisuru hap oluyo sinir oluyorum artık, keske her vitamini güzelce yiyeceklerden alabilsek, herseyin ici bosaldi hepsi gdo lu ilaçlı
Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar var mı yüzde beyaz nokta pütürlenme başladı son 1buçuk haftadır hormonal olabilir bu durumu yaşayıp cilt bakımı için önerisi olan var mı ?
Merhaba, yaşadığınız problem fungal akneye benziyor. Nemlendiriciler cildinizi tıkamış olabilir. İsterseniz fungal akne olarak bi araştırın, ilaçsız tedavisi vardır mutlakaNemlendirici manyagi olmus durumdayim bu yuzden
Hemen bakiyorum tatlim cok tesekkur ederimMerhaba, yaşadığınız problem fungal akneye benziyor. Nemlendiriciler cildinizi tıkamış olabilir. İsterseniz fungal akne olarak bi araştırın, ilaçsız tedavisi vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?