2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim doktorum detaylı ultrason dan 3 hafta sonra da bana geleceksin dedi ben de 3 hafta sonrasına aldım randevumu

Bizim gideceğimiz perinatolog fotoğraf ve CD verecekmiş bize

Evet çok farklılar aynı görevi almalarına rağmen. İlk hamileligimde farklı mahalledeydik oranın hemşiresi biktirana kadar arardı. Hatta ben doktor takibimdeyim gelmiycem dediğim halde gelmem için zorlardi şimdi 1 kere aradılar tetanoz ve şeker yüklemesi hakkında bilgi verdiler uygun zamanda da uğrayın dediler okadar Ben daha önceki sağlık ocağı hemşiresinin tacizlerinden yoruldugum için burdakilerin arayıp sormamasindan memnun oldum galiba

Hayir riskli degilim :) bende anlamadim .sadece yas riski cikmisti bi gorun dedi doktorum .perinatoloji beni birakmadi cihazlar son sistem sehir hastanelerinin

Benim doktorum ayrıntılı raporu ile ona gitmemi istemişti, ayrıntılıdan sonra gittim inceledi ve bir sonraki aya tekrar randevu oluşturdu

Kızlar göbüşler ne alemde ? Ben bugün iki kez minibüse bindim ve kimse yer vermedi sanırım hala çok dikkat etmedikçe anlaşılmıyor ancak çok ince ve dar giymek lazım anlayanda oluyor ama nadir.. sizinki baya belli mi? Her gebe farklı oluyor kıyas değilde merak ettim bugünden sonra

Bayagi belli bnm

Bu şekilde şuan

Eklentiler

• 540BF50F20790B9961E9845D1D49E284.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 119
  • 4C2190C39CE152B99118954980DF291A.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 123
Yaa o da garipmis arkadasimdan, ablamdan ve burdan duyduğum kadarıyla kesinlikle bizimkiler aşırı ilgisiz, özel doktora gidemicek durumda olsam, devlet hastaneleri hem virus kaynıyor hem randevu bulmak zor, burdaki aile hekimliğine mecbur kalabilirdim, düşündükçe sinir oluyorum ama neyse

Normalde zayıf olanların çabuk belli olur, ben normalde de 40 bedendim, bide bol giyiyorum cok belli olmuyor, sadece biraz kilolu duruyorum ama evde dar giydigimde veya ayna karşısında yağ sürerken karnımı sevip duruyorum cok tatlı

İnsallah bizimki de verir bu zamana kadarki en net görüntü olacak merakla bekliyorum
Biz de ailecek çok merak ediyoruz bakalım Çarşamba günü göreceğiz inşallah yüzlerini gösterir bebişlerimiz net görünür inşallah güzel haberler alalım sağlıklı olsun kuzucuklar çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…