2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de özel muayenehaneye gittiğim normalde ümide Prof ama orda hasta almıyo paralı bakıyo dışarda. Sorunlar çıkınca bize açıklamalarımyeyersiz geldi panik yaptı vizesi diye şehir hastanesine başladık. Artık doktor seçip karar vermem gerekiyor 20hafta oldu

Ben tayt ve tişört giyince belli oluyor baya ama yuksek bel eşofman falan giyince çok dikkat etmedikçe belli olmuyor. Bu ay kilom değişmedi +3 kiloyla devam ediyorum 55 kiloyum belki onunda etkisi vardır

Kızlar bugün tetanoz oldum 20.haftadayım bıçak hafif cizik yaptığı icin parmağına yoksa 23-24. Haftalarda olacaktim. Korkudan yaptırdım erken internetten de baktım 18.haftadan sonra yapılıyormuş aile hekimi de öyle dedi.var mı yaptıran benim gibi

Ağrı falan var mı? Bende bayram öncesi taptırcam. 2013te elimi kesince acilde yapmışlardı bi defa ve kolum ağrımıştı 3-5 gün. Henüz aile hekimime gitmedim onlarda aramadı köşe kapmaca modundayım
Hemşire bi tanıdık 20.hafta sonrası 30.hafta öncesi 2doz demişti sanırım

Kızlar aranizda cam sileniniz oldu mu
Evi yavas yavas supurup silebiliyorum ama yaz geldi camlar berbat
Eve yardimci da aldirmiyor esim covid var diye ben silerim dedi
Ben de sıkılıyorum hergun bir iki silsem nolur ki deidm bu seferde korktum siz naptiniz

Sakın yapma. Benim arada başım dönüyo evde yürürken bile. Allah korusun bişi olsa çok üzülürsün. Zaten yağmurlar bitmedi boşa silip yormayın kendinizi. Bmm eşimde diye çağıralım ablayı diye ama bn virüs riskinden istemiyorum bizdede. Hatta bana oturma odası yatağı yaptık 2.ayda. Annem bakıyo bana, o benim oda camımı silmiş sıkılmadan dışarı bakabileyim temiz görünsün demiş ben yatak odasında uyurken gün içinde yapmış eşim farketti söylendim onada bırak pis kalsın yaşın 60 ya düşsen sende boya zamanı çağırcaz ablayı 1-1,5ay sonra mecbur diye. Bide bizim ev 4+1, 2büyük balkon var açılır camlar ve oralarda bi duvar nerdeyse komple cam falan. İşin ehli olmayan sırf bizde cam silse bitiremez bi günde...

Ben sildim yavas yavas cok egılmeden eşimde perdeleri cıkardı taktı

Gecmis olsun canim
Yaaa kiyamam annene sen yavruna kiyamiyosun o sana kiyamiyor nasil dusunmus

Ya geldiğimde iyiydim kolum ağrıdi akşama doğru yarına gecer inşallah bana tek doz oldu. 2018 de yapılmış. Yeterli demişlerdi. 24. Haftayı bekleyemedim kesik olunca. Sonuçta mutfağa illaki girip biseyler dogruyoruz . Hamile olmasam sknti yok ta insan tedirgin oluyor. 18-20 arası ilk doz yapılıyormuş internette yazıyor 20 de falan yatırabilirsin

Ben 18+3 de yaptırdım doktorum yaptirabilirsin dedi. Aile hekimliği de önce yaptirabilirsin dedi sonra 20. Haftayi beklesek daha iyi olur düşük riski bilmem ne dedi sinir etti ama cok şükür sorun yok. İlk dozu zaten o haftalarda olmamız gerekiyor erken degil ki tam zamanı

Ben geçen gün sildim herhangi bir sorun olmadı. 2 ye bölerek yapacaktım ama başlamışken dayanamadım bir de benimkiler baya büyük hepsi tek parça halinde ama 2 öncede büyüklüğünde. Sadece omuzlarım ağırdı 1 gün. Bu arada sadece boyumun yettiği yerlere kadar sildim. Sandalyeye çıkma ya da kendimi zorlayarak uzanma gibi bir harekette bulunmadım bu konuya dikkat etmekte fayda var benim açımdan.

Ay sorma benim aile hekimi de tedirgin oldu zaten yeni açıldı bu sağlık ocağı. Tem doktor var henüz. Hemşire vardi bu işlerden anlayan o gün falan vermişti bi gittim bugün oda değişmiş. Doktorda muhtemelen googla dan bakti arastirdi biraz hangi haftafa olunur diye ama internette de 18 ve sonrasi yazıyor. Sonra yaptılar

Benım kızımın ismi destina olacak destına koymasaydım lavinya yada doğa koyardım modern isimleri ve herkeste olmayan
Yaa şuan o kadar hayretle okudum ki, bizimde kızımız olursa isim hakkı bende erkek olursa eşimde idi. Yıllar öncesinden belliydi benimkiler. Destina ya da lavinya olacaktı ama ben kendim karar veremedim hangisini koyacağıma. Sonra iki ismi de yazıp kura çektim lavinya çıktı. İnşallah 2.çocuğum olursa bir gün ve o da kız olursa Destina olacak. Sağlıkla gelsin sizin de bebeğiniz adıyla yaşasınlar inşallah

Bana hemsire dediki normalde 16 dan sonra yapabiliyoruz ama biz 20yi tercih ediyoruz, düşük riski olabiliyo, tok musun bugün hareketini hissettin mi, dr onaylamış zaten tamam yapalım dedi ama araştırdığım kadarıyla düşük riski ortadan kalktığı icin 3. Ay bitince yapılması tercih ediliyomus hani sebepsiz bi düşük olursa aşıya bağlanmasın diye, hemsire bile ya yanlış biliyo ya yanlış yorumluyor, garip bi sektör.. bişey olmaz yani ben 18+3 de yaptırdım çok şükür sıkıntı yok sen tam zamanında yaptırmışsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…