2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar sanirim yine anksiyete nuksetti. Oglumda 12 haftadan basladi terapiye felan gittim 1 ay icinde sukur normale donmustum ve bi dahada yoklamamisti. Dogum sonrasi vs olmamisti .
Suan yine benzer seyler yasiyorum ama yasamak istemiyorum .bi ara 2 hafta once yokladi .sacmalama esma dedim kontrol altina almistim .bugun sabaha kadar ayakta gezdim ve ise geldim. Kendimi kontrol etmeye calisiyorum gozumden uyku akiyor . Uykusuzlugun verdigi sikinti da olabilir. Dua edin bana

Rabbim yardimcin olsun gonlunu ferahlatsin bunlarin hepsi vesvese bunu sakin unutma
Eger icinden cikamazsan gidersin yine terapiye

Çok çok geçmiş olsun gecen hafta bendede öyle bir durum oldu hatta ufak çaplı sinir krizi bile geçirdim eskiden gerilim tipi baş ağrısı yasıyordum, ilac kullandım bir süre.bayagıdır olmamıştı duygu yoğunluğu nedeniyle bence ortaya çıkıyo. Hormonlar etkiliyor.

Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi anlıyorum benimki anksiyete değil duygu durum bozukluğu ve 2 hafta sürdü dediğin gibi yokladı. Doktora gittim. Hormonların verdiği etkilerden dedi. Yani hamilelikten dedi. Çok rahatladım. Seninde öyle büyük ihtimalle sakin kal ve geçici bi durum olduğunu unutma. Bak ben toplam 2 haftada toparladım. Uykuna dikkat et ve yemeğini düzenli ye ve bol bol bebişinle konuş bana çok iyi geldi

Kızlar herkese selam, inşallah iyi gidiyordur gebelikleriniz,

ben bir şey sormak istiyorum size, hastanede ya da sağlık ocağında yaptırdığınız tahlillerin sonuçları e nabıza ne kadar sürede düşüyor acaba?

en son sağlık ocağında aşı olduğumda kan almışlardı tahlil için , iki gün sonra tam iki hafta olacak hala e nabıza düşmedi, daha önce yine burada hastanede tahlil yapılmıştı o da 2 haftadan fazla sürmüştü, bu normal mi sizce? merkezdeki hastanelerde yapılan tahliller en geç ertesi gün sisteme düşüyor da bu ilçelerde neden böyle ya?

Evden çıkıp sonuç almaya da gidemiyorum yapılabilecek bir şey var mı acaba?

Psikologami gitmistin acaba. Yaa bende hersey normalde uykuma yansiyor sorun orda , uyuyaniyorum .Aslinda herseyin farkindayim beynimin bana oyunu halledecegime inaniyorum

Kesinlikle hormonlarin etkisi .ne ilaci kullaniyorsunuz acaba. Grcmis olsun

Rabbim yardimcin olsun gonlunu ferahlatsin bunlarin hepsi vesvese bunu sakin unutma
Eger icinden cikamazsan gidersin yine terapiye
Allah razi olsun farkindayim beynim bana oyun oynuyor. Halledecegime inanniyorum. Daha once basima geldi cozduysem yine cozerim dimi

Psikologami gitmistin acaba. Yaa bende hersey normalde uykuma yansiyor sorun orda , uyuyaniyorum .Aslinda herseyin farkindayim beynimin bana oyunu halledecegime inaniyorum
Yok canım ben uzun süredir psikiyatra gittim tedavimi oldum ilaçlarımı bıraktım çok şükür arada böyle dalgalanmalar oluyor işte mevsim geçişlerinde genelde. Atlatmayı öğrendim şükür Sende başarırsın inanıyorum

Bende bugun bi ugradim esimin calistigi hastaneye.psikolog hamilesin ki hamilr olmasan bile ilaca ihtiyacin yok vermezdim bn dedi. Zaten bu hayatimiza hep olacak seyler .herzaman hersey harika olmuyacak degil mi ? Bunu atlatmayi ogrenmemiz lazim . Bana yazmak iyi geliyor. Ya bakinca aslinda cok sukur bi sorun da yok hayatimda. Kendimi telkin etmeyi basarmaliyim

Kızlar cmv ıgg si negatif olan var mı? Ben bu hastalıkla hiç karşılaşmamışım daha önce negatif geldi..dikkat etmem gerekiyormuş
Bildiğim kadarıyla ateşli bir hastalık veya uçuk tarzı hastalıklardan sonra cmv bağışıklığı kazanılıyor. Kreş çağındaki çocuklarla bir araya gelmemeye dikkat edebilirsiniz belki. Aşıları tamamlanmamış olduğu için çocukluk çağı hastalıkları geçirebiliyorlar. Koronadan dolayı çok ihtimal vermiyorum ama ağzında, dudağında uçuğu olduğunu ya da sürekli uçuk çıkardığını bildiğiniz birini öpmeyin.
Açıkça dikkat edilmesi gerekenler diye bir kaynak bulamadım, tamamen kendi çıkarımlarımı yazıyorum.

Bunun testini doktorlar atlıyorlarmış genelde bende de atlamışlar ve benim bağışıklığım yokmuş..dediğiniz gibi çoğu kişi buna bağışıkmış ama ben istisna kalmışım..doktorların hatalarından biri maalesef..

Bizimki labim diye bir yerden bakılıyor e nabıza hiç düşmüyor

Kesinlikle insanı böyle durumlarda en iyi kendisi anlıyor ve tedavi yöntemini bile kendisi geliştiriyor zamanla. Dediğin gibi halimize çok şükredip iyi düşünmek en iyisi sonrası bolca mutluluk

Sağlık ocağı sonuçları e-nabıza düşmüyor. Bulunduğunuz ilin adını ve halk sağlığı tahlil sonuçları yazın google'a. Ama barkod numaranızı ya da işlem numarasını (adı hangisiyse) bilmeniz gerekiyor.
Benim doktorum da atlamış, 14. haftada yaptırdım mesela. Bundan sonrasına daha dikkat edersiniz.

İlk kan tahlillerimi devlette univ Hastanesi'nde yaptırdim ertesi sabah tamami e nabizdaydi, aynı gün bir kısmı çıkmıştı hatta. Garipmis niye öyle oluyo acaba

Bizimki labim diye bir yerden bakılıyor e nabıza hiç düşmüyor
Googledan biraz bakındım da labim istanbulda kullanılan bir sistem yanlış anlamadıysam,

sağlık ocağında barkod falan da verilmedi, boş bir etiket verildi sadece, mecbur bekleyeceğim sanırım

Özellikle sordum hemşireye, evet e nabıza düşer ama geç düşebilir dedi ama 2 hafta da baya uzun bir süre, bu arada üzeri basılı bir barkod verilmedi, boş bir etiket tarzı bir şey verildi
İlk kan tahlillerimi devlette univ Hastanesi'nde yaptırdim ertesi sabah tamami e nabizdaydi, aynı gün bir kısmı çıkmıştı hatta. Garipmis niye öyle oluyo acaba
Benim de baya canım sıkıldı ama bu ilçeye özgü bir şey sanırım, ilde yaptırdığımız tahliller en geç ertesi gün sisteme düşmüş oluyor, geçen seferde de 2 haftadan fazla sürede düşmüştü sisteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…