2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Havalar da çok basık insanın içi sıkılıyor belki ondan olabilir umarım bir an önce geçer yoga vs dene istersen iyi gelebilir.

Bende aynı hastanenin radyolojidğne gittim dosya veriyorlar rapor bir sürü resim ve cd benim şimdiden nir ayı geçti ama bayramdan sonraya gideyim diyorum 24. Haftamda nerdeyse iki ay gitmemiş olacağım o zaman bende ama eşim gidelim diyor radyoloji direnç var dedi tansiyon yükselmesi olanilir dedi bu konuyu görüşmek birde kansulandırıcı iğnemi hapa düşürebilir mi diye sormam gerekiyor

Beni işte bile anlayan olmadı bayramdan sonraya bir hafta izin aldım sonra 24.hafta kağıdı vereceğim şaşırırlar yeni biri geliyor bayramdan sonra benim yerime verecekler benim masaya oturunca muhtemelen sorarlar anlamış olurlar ama ben çok dar giyğnmiyorum birde kilom artmadı henüz yarım kilo almış gözüküyorum ama karnım belirgin

Benim çıktı epey göbüşüm, gerçi erken çıkmıştı benim. Dışarı çıktığımda etraftan farkediyorlar

Benimkisi bu sefer bana benziyor ayrıntılıdan sonra diğer bebeğimde yüzünü gösteren pozu olmadı yerleri daraldığı için eli ayağı yüzünde oluyor

Kızlar ayrıntılı ultrason için kaçıncı hafta daha uygun doktorlarınız ne dedi? Üniversitede en son doktorun yönlendirdi radyolojiye ama randevuyu taa 24. Haftama denk geliyor çok geç değil mi

Ben 12.ve 23. Haftada gitmiştim bu sefer hiç gidemedim rutin özel hastanede docente gidiyorum benim gittiğim prof takip yapmıyordu zaten bellirli haftalarda bakıyor riskin olduğu için bence yine rutinini iyi bir doktorla devam ettir doğuma kadar

20. Haftada yapıyorlar zaten ikinci dozu 24.-28 mi o haftalarda yapıyorlar ben aç olduğum için yapılmadım

Googledan biraz bakındım da labim istanbulda kullanılan bir sistem yanlış anlamadıysam,

sağlık ocağında barkod falan da verilmedi, boş bir etiket verildi sadece, mecbur bekleyeceğim sanırım
Normalde tahlil sonuçlarım e nabıza 2 gün içinde düşerdi. Gebelikle ilgili ilk tahlil vermeye gittiğimde tahlillerimin başına bir şey gelmiş, doktor kendi sisteminden de baktı görmedi. Bir daha kan vermek durumunda kaldım. 1 ay sonra falan tekrar kan ve idrar vermem gerekti, e nabıza yine düşmedi. Sonucu öğrenmek için aile hekimine gittim kendisi sisteminden bakınca e nabıza öyle düştü. Ankarada yaşıyorum. E nabiz haricinde ankara laboratuvar sayfası da hep hata vermişti. Barkod numarası ile de öğrenememiştim. Imkaniniz varsa aile hekimine tekrar gidip sorun bence.

İlçelerde iki gün sonra düşmesi lazım kanları gönderiyorlar merkez laba oradanda bandrol numarası ile bakılıyor ilçede çalıştığım için bizim servise veriyordu hastane akşam belkide üç güne ama merkez illerde ertesi gün geçiyor günlü tahlil değilse

Benim 20 nisan da olmam gerekiyormuş ilk dozu, hemşiremiz çok iyiydi. Kâğıda yazıp vermişti ama ben 9 nisanda başka bir semte taşınınca aile hekimimide değiştirdim ve taşınma telaşı ile asi tarihini unuttum. Burdaki aile hekimliği de 21.haftayı doldurunca gel dedi. Bu hafta gitmem gerek aşı için.

Evet ya hepsinin tam bilgisi yok. Bilen hemşire de git mis şansıma tek doz demişti hemşire bana . Doktor çift do Dedi dedim tek demişlerdi sonra teke düşürdü tam bilemiyorlar ne yapacaklarını

Allah yardımcın olsun. Böyle durumlarda yaşadığın duygu durumunun farkında olmak bile iyi bence. Inşallah en kısa sürede atlatırsın ve uykuların düzene girer.

Allah razi olsun farkindayim beynim bana oyun oynuyor. Halledecegime inanniyorum. Daha once basima geldi cozduysem yine cozerim dimi
Güçlü uğraş bul seni mutlu edecek ben birşeyler ekmekten hoşlanıyorum hem ev temizliği hem bahce hem çiçek böçük hem iş işten kurtuldum şimdilik sende bebeğe batik yap odasına süs yap elinden geliyorsa ben bugün yeni oturdum buraya yazıyorum bahceye bakan odaların camlarını çifledim bahcenin yıkanan yerlerini yokadım masa sandelyeleri çifledim mutfak var sırada yemek bulaşık tezgah ocak akşam olunca çoğu kez kızımdan önce uyuyakalıyorum uğraş iyidir birde yiyecekler etkiler durumunu

Calisiyorum cnm :) hep bi kosturma halindeyim zaten. Aslinda bnde yiyecekle basladigini dusunuyorum sonra bem onu aa yinemi basima geldiye yorumladim. Kizartma tarzi yemistim bi gece o gece mahvoldum hazimsizlik beni rahatsiz etmisti

Allah yardımcın olsun. Böyle durumlarda yaşadığın duygu durumunun farkında olmak bile iyi bence. Inşallah en kısa sürede atlatırsın ve uykuların düzene girer.
Allah razi olsun evet farkinda oldugum icin sanirim cabuk toparliyacagim. Yani psikologa yani bn bunun farkimdayim gereksiz duygular icindeyim biliyorim ama kontrol edememektem korkuyorum ki dun gece edemedim dedim. Arastirma ruhum.cok yuksek bnm bu bazem kotu nuksedebiliyor

Googledan biraz bakındım da labim istanbulda kullanılan bir sistem yanlış anlamadıysam,

sağlık ocağında barkod falan da verilmedi, boş bir etiket verildi sadece, mecbur bekleyeceğim sanırım
Bana sağlık ocağında 1 gun sonra ....... hastanesi sitesinden 2 gün sonra buradan alabilirsiniz demişlerdi. Yanı noktalı kısım kan numunelerinin gittiği hastane oluyor. Eğer hangi hastaneye gittiğini biliyorsanız oradan siteden bakabilirsiniz laboratuvar sonuçları kismindan. Sağlık ocağını arayıp bilgide alabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam Bursa şehir hastanesine gidiyorsunuz değil mi? Bende bayramda orada olacağım şehir hastanesinde perinatolijide yer bulamadım radyolojide bakıyor mu acaba eğer denk gelirsem şehir hastanesine gitmek istiyorum baya güzelmiş öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…