- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.981
Troid ilacımı yazdırmak için dahiliyeye gitmiştim şehir hastanesine eve iyi gözüküyordu ben daha önceki gebeliğimde tahlil yapa yapa beni bıktırdıkları ve önlemsel bir sonucada götürmediği için artık devlete gitmiyorum zamanı gelince sile hekimi tahlil yapıyor doktorum tahlille ilgilenmiyor nedenseYanlış hatırlamıyorsam Bursa şehir hastanesine gidiyorsunuz değil mi? Bende bayramda orada olacağım şehir hastanesinde perinatolijide yer bulamadım radyolojide bakıyor mu acaba eğer denk gelirsem şehir hastanesine gitmek istiyorum baya güzelmiş öyle duymuştum.
Çok teşekkür ederim bende Kocaelide yaşıyorum burda gidiyorum ama tam hatamda Bursada olacağım bakalım karar veremedim henüz :) jimeri biliyorum uzun yıllardır Bursada yaşıyorum iyi bir hastane gerçekten. Şehir hastanesine bir kez farklı bir akana yeğenimi götürdük çok iyidi o yüzden bir aklımı çeldi ama bakalım hayırlısı:)Troid ilacımı yazdırmak için dahiliyeye gitmiştim şehir hastanesine eve iyi gözüküyordu ben daha önceki gebeliğimde tahlil yapa yapa beni bıktırdıkları ve önlemsel bir sonucada götürmediği için artık devlete gitmiyorum zamanı gelince sile hekimi tahlil yapıyor doktorum tahlille ilgilenmiyor nedenseama önereceğim bir doktor yok bilmiyorum çünkü ama burda jimerde bakılıyorum yeni bir bayan doktor geldi üninin hocasıydı bayan çok nazik docent o da ben eğer doktorum olmazsa ona randevü alırım diye düşünüyorum çünkü daha önce ünide kordiyosentez mi onu bana yspmıştı işinde çok iyi kendi doktorumda öyle Mehmet Aral Atalay uzun oldu biraz ben baktım o hastaneye ama herşey yeni oduğu için doktırlarda yeni geldi ama hastanede birine sorabiliriz çalışan müdür tanıdığım var işinin en iyisi kim diye
Galiba bir iki gün gerideymiş o yüzden öyle dediBebek haftası ile uyumluysa kilosu iyi demek benimde dün20+6 375 dedi ama 500 gr oynayabilir işareti vardı
Bende eski gebeliğimde çok ısrarcılardı kayıplarımdan sonra çok ısrarcı olmuyor bir öncekinde de vurulmadım kaçırdım gidemem dedim neyseki bu seferde açlığa denk geldi birşnde ikinciyi vurulmadan gebeliğim sonkandı diğerinde vurmadılar bebeğimde bir çok anormali vardı anırmoli olunca vurmuyorlar yani senin tetonoz olup olmamanla ilgilenmiyorlar bebeğin ilk aşısını böyle vuruluyor zsnnımca doğumda makaslardan göbeği kesilince tetonoz olmasın diye ama artık hastanelerde böyle bir mikrop yok evde sokakta dogurursan temiz olmayan birşeyle kordonu kesma ihtimaline karşı yapıyorlar kızımda da kaçırdım haftaları bakalım bunda nolacak beşinci gebeliğim bir doz vuruldum şimdiye kadar niye ısrarcılar anlamıyorum ama doktoruma soracağım boşver der zannımcaBana hemşire 5 sene önce vurulduğum geçersiz dedi, birden fazla doz olsaydı olurdu dedi. Aşı o kadar ağrı yaptı ki 2. Dozu gözüm kesmiyor, bir doktora soracağım. Zaten vicdanen rahat etmeyip vuruldum doktor aslında gerekli değil ama vurulabilirsin demişti.
Evet gayet iyi bende bir ara oraya gitsem mi dedim doktorlara baktım sanki hep yeni geldiler Jimere doktorum geldiği için gidiyorum başka yere gitse oraya gideceğim yapacsk birşeyim yokÇok teşekkür ederim bende Kocaelide yaşıyorum burda gidiyorum ama tam hatamda Bursada olacağım bakalım karar veremedim henüz :) jimeri biliyorum uzun yıllardır Bursada yaşıyorum iyi bir hastane gerçekten. Şehir hastanesine bir kez farklı bir akana yeğenimi götürdük çok iyidi o yüzden bir aklımı çeldi ama bakalım hayırlısı:)
Az önce sormuştum ama sanırım görmediniz tetanoz aşısı olucamda yarın tok mu gitmek gerekiyor ?Bende eski gebeliğimde çok ısrarcılardı kayıplarımdan sonra çok ısrarcı olmuyor bir öncekinde de vurulmadım kaçırdım gidemem dedim neyseki bu seferde açlığa denk geldi birşnde ikinciyi vurulmadan gebeliğim sonkandı diğerinde vurmadılar bebeğimde bir çok anormali vardı anırmoli olunca vurmuyorlar yani senin tetonoz olup olmamanla ilgilenmiyorlar bebeğin ilk aşısını böyle vuruluyor zsnnımca doğumda makaslardan göbeği kesilince tetonoz olmasın diye ama artık hastanelerde böyle bir mikrop yok evde sokakta dogurursan temiz olmayan birşeyle kordonu kesma ihtimaline karşı yapıyorlar kızımda da kaçırdım haftaları bakalım bunda nolacak beşinci gebeliğim bir doz vuruldum şimdiye kadar niye ısrarcılar anlamıyorum ama doktoruma soracağım boşver der zannımca
17 lira bence eczaneden al ben öyle yapıyorum recetesiz veriyorlarBir sorum var. Tiroid ilacım cuma günü bitiyor. Doktor randevum da salı günü. 3 4 gün içmeden sizce bir sıkıntı olur mu. Sağlık ocağı yürüme mesafesi değil. Gitmek istemiyorum
Evet tok vuruyorlarAz önce sormuştum ama sanırım görmediniz tetanoz aşısı olucamda yarın tok mu gitmek gerekiyor ?
Ben 19+3 almıştım gidemedim iptal ettim aynı doktorum beni 23. Haftada çağırmıştı daha önce gitmiştim bu tarihlerde alıyor yani istersen gitBu hafta 19+4 ye çok erken olur o zaman değil mi haftaya da bayram var diğer hafta 21+4 gibi falan giderim bende özele eğer olmadı kafam karıştı bi özel bi üniversite biraz iskontolu hamilelik geçiriyorum maalesef
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim bende aç gidicektim iyiki gördüm mesajını sağol canımEvet tok vuruyorlar
Orda randevu bulamadim yuksek ihtisas egt.arast. yer var ama bende yine kocaelide gitmedi düşünüyorum olsaydı şehir hastanesini isterdim cihazları falan iyimis diye duymuştum.Evet gayet iyi bende bir ara oraya gitsem mi dedim doktorlara baktım sanki hep yeni geldiler Jimere doktorum geldiği için gidiyorum başka yere gitse oraya gideceğim yapacsk birşeyim yokama jimer dogum hastanesi gibi çok fazla kadın doğum doktoru var radyoloji doktoru bile bebeklerde uzman genelde bu ayrım büyük hastsnelerde oluyor ünide sadece ihtisası gebelik olsn radyoloji doktoları bana rapor yazmıştı ama şehir hastanesinde de bu ayrım vardır yani büyük hastane bu işin profu bile var yani radyolojiye rahatlıkla gidebilirsin onlar bebeğin herşeyini biliyorlar
Her bebek zaten dört kilo doğmuyor ilk zqman bu haftalar önemli oluyor sonlara doğru benim bebeğimde bir hafta geriye düşmüştü 3290 doğmuştu bakıyordum haftası geriydi üç olunca doğum kolay oluyor bebek gayret ediyor doğarken kilosu fazla oluncada çıkması zor oluyor Onun için ilerde olan haftalar geriye düşüyor bundan sonraki haftalarda önemli olan bebeğin zayıf olmasında bebeği besleyen damarlarda sıkıntı olmaması ve gebelik zehirlenmesi tansiyon vb durumlardan kaynaklanan sorunlardan dolayı olmaması neticede üç geçerGaliba bir iki gün gerideymiş o yüzden öyle dedi
Merhaba, ben de geçen hafta hem aşı oldum hem tahlil yaptırdım. Tahlilim akşam 16.00dan sonra sisteme düşmüştü. Kan tahlilim düşmüştü daha doğrusu. İdrara tahlili de verdim o ertesi gün sabah düşmüştü sisteme. İki hafta çok uzun bence orada bir problem var.Kızlar herkese selam, inşallah iyi gidiyordur gebelikleriniz,
ben bir şey sormak istiyorum size, hastanede ya da sağlık ocağında yaptırdığınız tahlillerin sonuçları e nabıza ne kadar sürede düşüyor acaba?
en son sağlık ocağında aşı olduğumda kan almışlardı tahlil için , iki gün sonra tam iki hafta olacak hala e nabıza düşmedi, daha önce yine burada hastanede tahlil yapılmıştı o da 2 haftadan fazla sürmüştü, bu normal mi sizce? merkezdeki hastanelerde yapılan tahliller en geç ertesi gün sisteme düşüyor da bu ilçelerde neden böyle ya?
Evden çıkıp sonuç almaya da gidemiyorumyapılabilecek bir şey var mı acaba?
Rica ederim inş sıkıntı olmaz ben çok önce vurulmuştum herhangi bir etki yaşamamıştımTeşekkür ederim bende aç gidicektim iyiki gördüm mesajını sağol canım
İnşallah bakalım yarın anlatırım size sanırım bide tahlil olucam öyle demişti ebeRica ederim inş sıkıntı olmaz ben çok önce vurulmuştum herhangi bir etki yaşamamıştım
Evet burda bir problem olduğu kesinMerhaba, ben de geçen hafta hem aşı oldum hem tahlil yaptırdım. Tahlilim akşam 16.00dan sonra sisteme düşmüştü. Kan tahlilim düşmüştü daha doğrusu. İdrara tahlili de verdim o ertesi gün sabah düşmüştü sisteme. İki hafta çok uzun bence orada bir problem var.
Muhakkak içmemiz gerekir, eczaneden alın fiyatı uygundu yanlış hatirlamiyorsamBir sorum var. Tiroid ilacım cuma günü bitiyor. Doktor randevum da salı günü. 3 4 gün içmeden sizce bir sıkıntı olur mu. Sağlık ocağı yürüme mesafesi değil. Gitmek istemiyorum
Benim sağlık ocağında muayene için randevu alırken görüntülü muayene diye bisey cıktı. Ilaç yazdiracaksin ya belki uzaktan halletme yolu vardır.Bir sorum var. Tiroid ilacım cuma günü bitiyor. Doktor randevum da salı günü. 3 4 gün içmeden sizce bir sıkıntı olur mu. Sağlık ocağı yürüme mesafesi değil. Gitmek istemiyorum
Aynen oyle artik modern hastanelerde steril ortamlarda dogum yapiliyor. Tabi bu saglik politikalari ulkenin baz duzeyine gore belirleniyor. %0.001 belki ama bebege de koruma saglayacagi icin vicdan yapip vuruldum desem yeridirBende eski gebeliğimde çok ısrarcılardı kayıplarımdan sonra çok ısrarcı olmuyor bir öncekinde de vurulmadım kaçırdım gidemem dedim neyseki bu seferde açlığa denk geldi birşnde ikinciyi vurulmadan gebeliğim sonkandı diğerinde vurmadılar bebeğimde bir çok anormali vardı anırmoli olunca vurmuyorlar yani senin tetonoz olup olmamanla ilgilenmiyorlar bebeğin ilk aşısını böyle vuruluyor zsnnımca doğumda makaslardan göbeği kesilince tetonoz olmasın diye ama artık hastanelerde böyle bir mikrop yok evde sokakta dogurursan temiz olmayan birşeyle kordonu kesma ihtimaline karşı yapıyorlar kızımda da kaçırdım haftaları bakalım bunda nolacak beşinci gebeliğim bir doz vuruldum şimdiye kadar niye ısrarcılar anlamıyorum ama doktoruma soracağım boşver der zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?