2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağol canım öyle çok aşırı bi ağrı yok ama kolumu kaldırınca oluyor. Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demekki ikinci de sanki daha fazla ağrıyomuş bende öyle duydumm ama bebiş için her şeye varım

Kızlar kan ilacından memnun olmayanlar Lipofix damla bunu doktorunuza sorup deneyebilirsiniz bağırsak sorunu olmuşturmayan bir damla bende doktoruma tekrar sorup yarın inş alacağım

Maşallah ahh benim beklentimde böyle uzun uzun bakmasıydı, gerçi heryerine baktı ama herşey 15 dakika sürdü doyamadım yaa

Bebeğin kilo alması mı gerekiyor dedi Dr?

Merhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?

Maşallah ahh benim beklentimde böyle uzun uzun bakmasıydı, gerçi heryerine baktı ama herşey 15 dakika sürdü doyamadım yaa
Ne kadar bakılırsa da doymuyor insan ben de öyle doyamadım eve geldiğimden beri bakıp bakıp duruyorum fotosuna buzdolabının kapağına koydum gidip gelip bakıyorum telefona koydum açıp açıp bakıyorum

Maşallah ne kadarda tatlı annesii Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına benimde detaylım cuma günü inşallah bende güzel haberler veririm size

Ben vinalac kullaniyorum normal multivitamin icinde magnezyum da var benim ağrılarıma cok iyi geldi. Multivitamin+magnezyum kullanmaktansa bu daha pratik diye düşündüm, ayrıca omega3 l, d vit damla ve demir hapı da kullandığım için

Öyle mi bir bakayım:) benim multivitaminde de omega 3, dvit, demir falan var ama magnezyum olmamasına şaşırdım

kızlar 1 haftadır geçmeyen göz yanmam var ne iyi gelir acaba pamuğa çay damlatıp koydum, gül suyu koydum ancak ikiside fayda etmedi

Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı Ali Ekiz'e gittim baya inceledi baktı yaklaşık 30 dk sürdü çok şükür herşey yolunda 27 cm 530 gr olmuş benim oğlan
MaşaAllah onaBende cumartesi gideceğim Ali beye inşallah memnun kalırız çoook merak ediyorummmmm
MaşaAllah canım çook sevindimm her şeyin yolunda olmasına

Kızlar üç gündür çok yürümek koşturmak durumunda kaldım annemle hastanelerde biraz .. ve bugün ayak bileklerim resmen şişmişti sonra akşam üzeri baktm el parmaklarım da şişmiş acaba yorgunluktan mı yoksa bu ay itibariyle normal mi? Sürekli yatan aşırı tuz tüketen bir insan değilim .. biraz baktımda 6. Ay ile beraber başlar şişlikler diyor..
Varmı eli ayağı şişmeye başlayan?

Bol su iç canım ödemi su geçiriyor ayakta durmaktan oluyormuş bu aylarda ben genelde dinlenme halindeyim her gün yarım saat yavaş tempoda yürüyorum bol su içiyorum henüz el ayak şişmesi olmadı ama mide yanması karın şişliği oluyor bende de akşam yemeklerinden sonra

Merhabalar rahim ağzına bakıp erken doğum riski olup olmadığını da bebeğe bakarken ultrason da mı baktı da doktor söyledi öyle yoksa alttan mı kontrol ediyorlar nasıl oluyor o

Harika çok sevindim iyi geçmesine masallah çok balli benim kizim da yuzunu kapatmisti sonradan açti da gorduk elini basinin altina koymus keyifle yatiyordu, babasi bu çok keyifci diyor kilosu için doktor bir sey dedi mi ?. Bana doktor resmen çildirdi sen de çok almissin bebek de fazla almis doguma kadar ayda yarim kiloyu gecmeyeceksin dedi cok sukur erken dogum riski rahim kisaligi falan yokmus. Yavrumun bagirsaklarinda az bir parlaklik gordu cok önemli degil dedi biraz korktum ama ciddi degilmis sukur. Baska bir sorun gormedi ama cumartesi bir daha istedi tekrar bakacakmis

Ödem olusmus tuzu kesip bol su içersen duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…