- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.021
Sağol canımGeçmiş olsun canım bende hic ağrı acı olmadı ayni gece kolumun üstüne yatabildim, kisiye göre değişiyor demekki daha cok ikinci dozda ağrı acı çekenleri okudum, ama her aşı sonrası bu tarz etkiler normal
MaşallahBiz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
Bebeğin kilo alması mı gerekiyor dedi Dr?Biz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
Ne kadar bakılırsa da doymuyor insan ben de öyle doyamadım eve geldiğimden beri bakıp bakıp duruyorum fotosuna buzdolabının kapağına koydum gidip gelip bakıyorum telefona koydum açıp açıp bakıyorumMaşallahahh benim beklentimde böyle uzun uzun bakmasıydı, gerçi heryerine baktı ama herşey 15 dakika sürdü doyamadım yaa
Benim bebeğimin kilosu iyiymiş 21 haftalık 478 gram ne çok kilolu ne zayıf değil dedi bundan sonra hep kiloyu takip ediyorlarmış tabiki doğana kadar kilo almaya devam etmeli küçük bebek olmasını istemiyorlar sanırımBebeğin kilo alması mı gerekiyor dedi Dr?
Maşallah ne kadarda tatlı annesiiBiz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
Ben vinalac kullaniyorum normal multivitamin icinde magnezyum da var benim ağrılarıma cok iyi geldi. Multivitamin+magnezyum kullanmaktansa bu daha pratik diye düşündüm, ayrıca omega3 l, d vit damla ve demir hapı da kullandığım içinMerhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?
Öyle mi bir bakayım:) benim multivitaminde de omega 3, dvit, demir falan var ama magnezyum olmamasına şaşırdımBen vinalac kullaniyorum normal multivitamin icinde magnezyum da var benim ağrılarıma cok iyi geldi. Multivitamin+magnezyum kullanmaktansa bu daha pratik diye düşündüm, ayrıca omega3 l, d vit damla ve demir hapı da kullandığım için
MaşaAllah onaMerhaba kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı Ali Ekiz'e gittim baya inceledi baktı yaklaşık 30 dk sürdü çok şükür herşey yolunda27 cm 530 gr olmuş benim oğlan ❤
MaşaAllah canım çook sevindimm her şeyin yolunda olmasınaBiz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzMaşallah ne kadarda tatlı annesiiÇok sevindim her şeyin yolunda olmasına benimde detaylım cuma günü inşallah bende güzel haberler veririm size
Bol su iç canım ödemi su geçiriyor ayakta durmaktan oluyormuş bu aylarda ben genelde dinlenme halindeyim her gün yarım saat yavaş tempoda yürüyorum bol su içiyorum henüz el ayak şişmesi olmadı ama mide yanması karın şişliği oluyor bende de akşam yemeklerinden sonraKızlar üç gündür çok yürümek koşturmak durumunda kaldım annemle hastanelerde biraz .. ve bugün ayak bileklerim resmen şişmişti sonra akşam üzeri baktm el parmaklarım da şişmişacaba yorgunluktan mı yoksa bu ay itibariyle normal mi? Sürekli yatan aşırı tuz tüketen bir insan değilim .. biraz baktımda 6. Ay ile beraber başlar şişlikler diyor..
Varmı eli ayağı şişmeye başlayan?
Teşekkür ederiz teyzesi senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallahMaşaAllah onaBende cumartesi gideceğim Ali beye inşallah memnun kalırız çoook merak ediyorummmmm
MaşaAllah canım çook sevindimm her şeyin yolunda olmasına
Merhabalar rahim ağzına bakıp erken doğum riski olup olmadığını da bebeğe bakarken ultrason da mı baktı da doktor söyledi öyle yoksa alttan mı kontrol ediyorlar nasıl oluyor oBiz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
Harika çok sevindim iyi geçmesineBiz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadıama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog
Karin ultrasonundan da gorebiliyor alttan bakmasina gerek yok.Merhabalar rahim ağzına bakıp erken doğum riski olup olmadığını da bebeğe bakarken ultrason da mı baktı da doktor söyledi öyle yoksa alttan mı kontrol ediyorlar nasıl oluyor o
Ödem olusmus tuzu kesip bol su içersen duzelir.Kızlar üç gündür çok yürümek koşturmak durumunda kaldım annemle hastanelerde biraz .. ve bugün ayak bileklerim resmen şişmişti sonra akşam üzeri baktm el parmaklarım da şişmişacaba yorgunluktan mı yoksa bu ay itibariyle normal mi? Sürekli yatan aşırı tuz tüketen bir insan değilim .. biraz baktımda 6. Ay ile beraber başlar şişlikler diyor..
Varmı eli ayağı şişmeye başlayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?