2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Galiba bir iki gün gerideymiş o yüzden öyle dedi
Benim ilk gebeliğimde bebek 2 hafta geriden geliyordu. Doğuma kadar öyle oldu. Hicbir doktorda bu geriden geliyor problem var demedi. Bütün bebekler aynı haftada aynı kiloda olmak zorunda değil. Bu bazı doktorların nokta atışı yorumlarınada gıcık oluyorum.

Orda randevu bulamadim yuksek ihtisas egt.arast. yer var ama bende yine kocaelide gitmedi düşünüyorum olsaydı şehir hastanesini isterdim cihazları falan iyimis diye duymuştum.
Uludağ üniversite hastanesine bak orda bana hocayı çağırmışlardı gelip bakmıştı sadece gebelikle ilgilenen uzmanlar var tavsiye ederim ben yeni gittim karasızdım ama bana bakan uzmanda iyi geldi bana zaten çoğunlukla gebelere bakıyor sırada gebeler vardı hep

Aynen oyle artik modern hastanelerde steril ortamlarda dogum yapiliyor. Tabi bu saglik politikalari ulkenin baz duzeyine gore belirleniyor. %0.001 belki ama bebege de koruma saglayacagi icin vicdan yapip vuruldum desem yeridir
İyi yaptın korkacak durum yok ama risk olur diye yine krndileri söyleyip kendileride ısrarla vuruyor saçma sapan şeyler bu biter şeker yüklemesi başlar onun içinde ararlar

Teşekkür ederim :)

Aynen oyle artik modern hastanelerde steril ortamlarda dogum yapiliyor. Tabi bu saglik politikalari ulkenin baz duzeyine gore belirleniyor. %0.001 belki ama bebege de koruma saglayacagi icin vicdan yapip vuruldum desem yeridir
Ben doğuda görev yaparken bir memur arkadaşın eşinin sancıları başlıyor hastaneye gidiyor daha erken diyip gönderiyorlar kadın eve gelşyor doğuruyor evde komşuyu çağırıyorlar yardım ediyor sene 2014 tü o ortsmda bile sıkkntı olmadı çok şükür ilçenin köy lojmanıydı içerde suyu yoktu kanalizasyon yoktu zaten ama bu durumlar için geçerli bu aşılar belkide aşı korudu bilinmez ama batıda ısrarcı olmaları özelliklede şehirde yaşayan kişilere saçma geliyor ne günlerdi kadın bana cesaret veriyor eskiler ipini makasını hazır edermiş şimdide evde sancıyı çekip özel hastanelere para veriyoruz komplike birşey olmamasıniçin korku dünyasında yaşıyoruz

Bir sorum var. Tiroid ilacım cuma günü bitiyor. Doktor randevum da salı günü. 3 4 gün içmeden sizce bir sıkıntı olur mu. Sağlık ocağı yürüme mesafesi değil. Gitmek istemiyorum
Eczacı verirse ilacı alıp yazdırdıktan sonra ücretini ödeyebilirsiniz
Ben sürekli kullandığım ilaçları öyle yapıyorum

Ben sonuç için ordaki Hemşire den rica ettim bana WhatsApp tan attı. Siz de yapabilirsiniz öyle.

Ben dogdugum zaman malesef tetanoz dolayisiyla kotu bir tecrube yasayan bir anne olmus, 30 sene once. Simdi her ameliyat oncesi tetanoz mu yapiliyor sanki? Dediginiz gibi steril hastanelerde buna gerek yok. Doktorlar da soyluyor.
yine de diger konularda guvenli tarafta kalalim derim hazir imkanlar gelismisken

Benim doktorum da oglumda sen bilirsin nasil olsa ben dogum yaptircam hastanede olcaksin vurdurmak zorunda degilsin dedi vurdurmadim bunda da sen bilirsin dedi bunda da vurdurmuycam galiba zaten sabah aksam kan sulandirici vuruyorum her yerim mosmor

İyi yaptın korkacak durum yok ama risk olur diye yine krndileri söyleyip kendileride ısrarla vuruyor saçma sapan şeyler bu biter şeker yüklemesi başlar onun içinde ararlar
Bu seker yuklemesinden o kadar korkuyorum ki oglumda kusa kusa mahvolmustum onu icene kadar
Bunda da diyorum ki doktoruma ben agzima sekerli bisi koymam valla söz veriyorum nolur o sekerli seyleri icmeyim diyorum guluyor bana

Bu seker yuklemesinden o kadar korkuyorum ki oglumda kusa kusa mahvolmustum onu icene kadar
Bunda da diyorum ki doktoruma ben agzima sekerli bisi koymam valla söz veriyorum nolur o sekerli seyleri icmeyim diyorum guluyor bana
Bana hiç yapmadılar zannımca doktor önemli yaptırmak isterse yapıyorlar

Kızlar tetanoz aşımı oldum bugün. Kol ağrısı oldu. Biraz ateş. Sanırım bi kaç güne geçer. Tahlilde yapıldı yarın gidip göstericem bakalım hayırlısı. Bide kalp dinleme cihazıyla kalbini dinledik ebeyle. Sanki içerde at koşturuyo gibi dıgıdık dıgıdık hızlı hızlı atıyor çok şükür. Her seferinde ayrı bir heyecan. Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah Bizlerde bebikleri hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Ben de bugün vurdurdum aşımı kolumu kaldıramıyorum başta hiç hissetmedim dedim ama bir kaç saat sonra ağrı başladı. Kalbini dinledik bizde. 7 hazirana ikinci doza gel dedi.

Biz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptık yarım saat sürdü beynine kemiklerine ellerine ayaklarına ağzına burnuna kalbine midesine mesanesine herşeyine baktı çok şükür herşey iyi dedi gelişimi bir hafta ilerde dedi 478 Gr olmuş kilosu boyunu söylemedi artık kilo takibi yapıyoruz bundan sonra şeker yüklemen var bir de bebeğine kilo aldırman başka bir şey yok dedi benim rahmi besleyen sağ ve sol damarıma baktı gayet iyi yüksek tansiyon riskin yok dedi rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok dedi tabi sonradan olabilecek şeyleri bilemeyiz ama şuan herşey yolunda dedi eşim çok sevindi doktor herşey iyi dedikçe sadece minik kuşum pilesanta nın arkasına saklanmış yüzünü çok göstermedi elleri de hep suratındaydı çok uğraştı doktor kalk bir gez su iç tekrar bakalım dedi çikolata yedim karnıma biraz vurdu öksürdüm denemediğimiz şey kalmadı ama miniğim yerinde rahattı göstermedi yüzünü ayakları oynadı sürekli bir kez esnedi bir kez de ağzını açıp kapadı bize CD sini verdi fotoğraf verdi çok memnun ayrıldık Ankara'da olanlara tavsiye ederim Çetin Emeç Bulvarında Esinler Klinik Doçent doktor Deniz Esinler perinatolog

Eklentiler

• IMG_20210505_154019_1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20210505_153540_1.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 107
Geçmiş olsun canım bende hic ağrı acı olmadı ayni gece kolumun üstüne yatabildim, kisiye göre değişiyor demekki daha cok ikinci dozda ağrı acı çekenleri okudum, ama her aşı sonrası bu tarz etkiler normal

Ben de bugün vurdurdum aşımı kolumu kaldıramıyorum başta hiç hissetmedim dedim ama bir kaç saat sonra ağrı başladı. Kalbini dinledik bizde. 7 hazirana ikinci doza gel dedi.
Ay evet ilkten bişey yoktu sonradan ağrı başladı Bi kaç güne geçer diye düşünüyorum. Benimde ikinci doz 5 haziranda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…