- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.041
Ben de böyle bakiyorum ya elimde gezdiriyorum bazen fotosunu, eşim de bana bakip bakip guluyorNe kadar bakılırsa da doymuyor insan ben de öyle doyamadım eve geldiğimden beri bakıp bakıp duruyorum fotosuna buzdolabının kapağına koydum gidip gelip bakıyorum telefona koydum açıp açıp bakıyorum
Kolun birkac gun agriyor ates halsizlik de oluyor endise etme geciyor sonra. Saglikla gelsin hepimizin kuzusu insallahKızlar tetanoz aşımı oldum bugün. Kol ağrısı oldu. Biraz ateş. Sanırım bi kaç güne geçer. Tahlilde yapıldı yarın gidip göstericem bakalım hayırlısı. Bide kalp dinleme cihazıyla kalbini dinledik ebeyle. Sanki içerde at koşturuyo gibi dıgıdık dıgıdık hızlı hızlı atıyor çok şükür. Her seferinde ayrı bir heyecan. Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBizlerde bebikleri hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
3 litre her gün içiyorum .. koşturmaktan o zaman çok ayakta kaldım üst üste.. dediğin gibi hafif tempoda yürümek lazım yarından sonra dinlenmeye geçeyim ben en iyisiBol su iç canım ödemi su geçiriyor ayakta durmaktan oluyormuş bu aylarda ben genelde dinlenme halindeyim her gün yarım saat yavaş tempoda yürüyorum bol su içiyorum henüz el ayak şişmesi olmadı ama mide yanması karın şişliği oluyor bende de akşam yemeklerinden sonra
Ben kullaniyorum araverirsem hemen kalça agrim kramplarim basliyor duzenli kullanirsam iyiyim doktorum erken kasilmalari erken dogumu da onleyecegini soyledi ama bakalimMerhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?
Troid ilaci 8-10 TL arasi degisiyor doktora yazdirmadan da alabilirsin. Tahlil vereceksen o ayri tabiBir sorum var. Tiroid ilacım cuma günü bitiyor. Doktor randevum da salı günü. 3 4 gün içmeden sizce bir sıkıntı olur mu. Sağlık ocağı yürüme mesafesi değil. Gitmek istemiyorum
Canım tüküruk bittimi . Bende 18 haftamdayım çok fena derece ağzımda tüküruk olusiyo . Inş senin bitmiştirBirde ben tükürük ten aşırı muzdaribim öyle böyle değil sürekli istifra ediyorum bu yüzden böyle biseyle karşılaşan var mi
Evet ya insanın içine şüpheyi düşürüp bırakıyorlarBenim ilk gebeliğimde bebek 2 hafta geriden geliyordu. Doğuma kadar öyle oldu. Hicbir doktorda bu geriden geliyor problem var demedi. Bütün bebekler aynı haftada aynı kiloda olmak zorunda değil. Bu bazı doktorların nokta atışı yorumlarınada gıcık oluyorum.
cok belirgin bişey olmadıgı sürece ayrıntıya çokta takılmıyorum ben. sonuçta kapalı kutu. en teknolojik aletler olsa bile kesin bişey söylenemez gibime geliyor.Evet ya insanın içine şüpheyi düşürüp bırakıyorlar
Haklısın sağlıklı olsunlar da inşallahcok belirgin bişey olmadıgı sürece ayrıntıya çokta takılmıyorum ben. sonuçta kapalı kutu. en teknolojik aletler olsa bile kesin bişey söylenemez gibime geliyor.
aynen. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Haklısın sağlıklı olsunlar da inşallah
Peki bu tek detaylı ultrasonda mı görünüyor yoksa her ay doktor kontrolünde kendi doktorumuz da görebiliyor mu bunu bende bugün yaptırcam detaylı ultrason 22+6 günüz tam ve gitmeden önce bir şeyler yiyip içmek gerekir mi normal kontrolde geçen hafta bebeğim yüzünü kapattı doktor iki sarstı oynadı ama yüzünü açmadı az hareket etti detaylı ultrasonda bebek hareketli mi olması gerekiyor bir deKarin ultrasonundan da gorebiliyor alttan bakmasina gerek yok.
Normal kontrolde de gorunuyor canim rahim kisaligi vs. Bebegin hareketli olmasi gerekmiyor ama sen yuzunu hareketlerini gormek istiyorsan cikolata yiyip girebilirsin. Ben tok gitmistim ama acikmistim vakit dolana kadar. Kizim yuzunu kapatti sonra geri acti. Fazla hareket etmedi sabitti. Bazen cok hareketli oluyor, sanirim kizim ultrasonu sevmiyor ya da rahatsiz oluyor, muayneye girmeden once tekmeleyip gezip duruyordu ne zaman ultrasona girsek sabit kaliyor.Peki bu tek detaylı ultrasonda mı görünüyor yoksa her ay doktor kontrolünde kendi doktorumuz da görebiliyor mu bunu bende bugün yaptırcam detaylı ultrason 22+6 günüz tam ve gitmeden önce bir şeyler yiyip içmek gerekir mi normal kontrolde geçen hafta bebeğim yüzünü kapattı doktor iki sarstı oynadı ama yüzünü açmadı az hareket etti detaylı ultrasonda bebek hareketli mi olması gerekiyor bir de
Teşekkürler cevabın içinKolun birkac gun agriyor ates halsizlik de oluyor endise etme geciyor sonra. Saglikla gelsin hepimizin kuzusu insallah
Ya teşekkür ederim anladım inşaAllah görebilirim bende yüzünü merak ediyorum benim oğlana da değişiyor bir gün oluyor çok hareketli bir gün oluyor daha sakin ama doktor da daha da uslu anca birazcık hırpalama ile hareketleniyor onda da geri sabit kalıyor belki oda sevmiyor bilemedim biz istiyoruz ya bebeklerimiz nazlanır artık sağlıklı olsunlar da inşaAllah görürüz bakalımNormal kontrolde de gorunuyor canim rahim kisaligi vs. Bebegin hareketli olmasi gerekmiyor ama sen yuzunu hareketlerini gormek istiyorsan cikolata yiyip girebilirsin. Ben tok gitmistim ama acikmistim vakit dolana kadar. Kizim yuzunu kapatti sonra geri acti. Fazla hareket etmedi sabitti. Bazen cok hareketli oluyor, sanirim kizim ultrasonu sevmiyor ya da rahatsiz oluyor, muayneye girmeden once tekmeleyip gezip duruyordu ne zaman ultrasona girsek sabit kaliyor.
Benimkinde de omega3 yok illaki biseyleri eksik bırakıyolar demekkiÖyle mi bir bakayım:) benim multivitaminde de omega 3, dvit, demir falan var ama magnezyum olmamasına şaşırdım
VarKızlar üç gündür çok yürümek koşturmak durumunda kaldım annemle hastanelerde biraz .. ve bugün ayak bileklerim resmen şişmişti sonra akşam üzeri baktm el parmaklarım da şişmişacaba yorgunluktan mı yoksa bu ay itibariyle normal mi? Sürekli yatan aşırı tuz tüketen bir insan değilim .. biraz baktımda 6. Ay ile beraber başlar şişlikler diyor..
Varmı eli ayağı şişmeye başlayan?
Ben su çok içiyorum çok şükürVarben bazen akşam yemek sonrasi özellikle sol elimin sistigini farkediyorum bazen ayaklarım da şişiyor ama şimdilik cok rahatsiz edici değil sonra geciyo Allah'tan. Hala suyu çok tuketemiyorum hareketim de az, normal benim için
Evet hissediyorum ben de yaklaşık iki haftadır hergün hissediyorum bazen çok hareketli bazan daha sakinBen de böyle bakiyorum ya elimde gezdiriyorum bazen fotosunu, eşim de bana bakip bakip guluyortekmelerini net hissetmeye basladin mi ? Benim kiz iki gundur yerinde durmuyor habire tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?