- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.061
Cok iyi yapmissin canim ne guzel bir bilgi olmusArkadaşlar daha çok erken ama bir yabancı sayfada denk geldi aklımızda bulunsun diye paylaşmak istedim doğumda hangi duruş pozisyon doğumu kolaylaştırıyor hangisi zorlaştırıyor onu göstermiş dizleri yana doğru değil de kendimize doğru açmak gerekiyormuş bu video şeklindeydi ben ss aldım size göstermek için
Cok gecmis olsunKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen .Kizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Geçmiş olsun canım Rabbim korusun inşallah bebeklerimiziKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Evet bu videoyu gördüm ve kaydettim inş o sırada aklımıza gelirArkadaşlar daha çok erken ama bir yabancı sayfada denk geldi aklımızda bulunsun diye paylaşmak istedim doğumda hangi duruş pozisyon doğumu kolaylaştırıyor hangisi zorlaştırıyor onu göstermiş dizleri yana doğru değil de kendimize doğru açmak gerekiyormuş bu video şeklindeydi ben ss aldım size göstermek için
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Allah sizi korusunKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Ben de kaydettim inşallah gelirEvet bu videoyu gördüm ve kaydettim inş o sırada aklımıza gelir
Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah. Bol bol dinlenin bende 10. Haftada kullanmıştım 10 gün kadar benim 2 kanama alanım vardı ve 10 günde geçti inşallah çok çabuk geçer sizindeKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Ay çok geçmiş olsun bi daha korkutmaz insallah minigin. Ben de epey ilerledik öyle sıkıntılar olmaz inşallah diye düşünüyodum ama hersey biz insanlar için. Bebeklerimiz Allah'a emanetKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Sizin mesajınızın altındaki bölümde 20. hafta uyarısı olarak "Anneler dinlenirken veya otururken oluşacak şişliklere karşı ayaklarını ve bacaklarını yüksekte tutmalıdırlar." yazıyorVarben bazen akşam yemek sonrasi özellikle sol elimin sistigini farkediyorum bazen ayaklarım da şişiyor ama şimdilik cok rahatsiz edici değil sonra geciyo Allah'tan. Hala suyu çok tuketemiyorum hareketim de az, normal benim için
Benim de Pazartesi günü ilk defa kanamam oldu, acilen gittim doktoruma. Bebekte bir sorun olmadığını ya da kese çevresinde kanama alanı oluşmadığını söyledi. Rahim yolundaki poliplerde kanama olmuş olabileceğini söyledi. Progestana başlayınca hemen, kanama tekrarlanmadı. 2 günü yatarak geçirdim. Hamileliği böyle geçireceğiz sanırım. Geçmiş olsun.Kizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Ben kızımın süt alerjisi varken kullanıyordum laktoz içermeyen tek kalsiyum diye çok memnundumMerhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?
Aa sizede geçmiş olsun. Benimde kılcal damarlardan kanama olmuş olabilir dedi. Bir kez gelmiş bir daha gelmedi progestan içtim bugün yalnız hamiellik başında fitil olarak kullaniyirdum simdi agiz yoluyla verdi oda kafami sersem gibi yaptı. Inşallah devamı gelmez bur dahaSizin mesajınızın altındaki bölümde 20. hafta uyarısı olarak "Anneler dinlenirken veya otururken oluşacak şişliklere karşı ayaklarını ve bacaklarını yüksekte tutmalıdırlar." yazıyor
Benim de Pazartesi günü ilk defa kanamam oldu, acilen gittim doktoruma. Bebekte bir sorun olmadığını ya da kese çevresinde kanama alanı oluşmadığını söyledi. Rahim yolundaki poliplerde kanama olmuş olabileceğini söyledi. Progestana başlayınca hemen, kanama tekrarlanmadı. 2 günü yatarak geçirdim. Hamileliği böyle geçireceğiz sanırım. Geçmiş olsun.
Sizin mesajınızın altındaki bölümde 20. hafta uyarısı olarak "Anneler dinlenirken veya otururken oluşacak şişliklere karşı ayaklarını ve bacaklarını yüksekte tutmalıdırlar." yazıyor
Çok teşekkürler başlayayım ben de öyleyse. Tablet formunda değil mi çok fazla büyük mü içmekte zorlanıyorum daBen kullaniyorum araverirsem hemen kalça agrim kramplarim basliyor duzenli kullanirsam iyiyim doktorum erken kasilmalari erken dogumu da onleyecegini soyledi ama bakalim
Inşallah bir daha yasamam canim ya sagolasinÇok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Allah sizi korusunHep iyi düşün aklına kötü şeyler getirme. Benim annem de bana hamileyken 4-5. Aylarda kanama yaşamış bak sapasağlamım
Öyle canim valla bir anlıkiz cok dikkat etmek lazım. Bende ilerledik büyüdü diyordum bir şey olmaz artık diye birde benim hiç kanamam gelmemişti şimdiye kadar. Allah bir daha yaşatmaz insallah hic birimizeAy çok geçmiş olsun bi daha korkutmaz insallah minigin. Ben de epey ilerledik öyle sıkıntılar olmaz inşallah diye düşünüyodum ama hersey biz insanlar için. Bebeklerimiz Allah'a emanet
Progestan ağız yoluyla alınca aşırı derecede tansiyon düşürüyormuş doktorum bana gece uyumadan önce almamı söylemişti. Eğer günde 1 tane kullanıyorsanız sizde gece uyumadan 20 dk önce falan kullanın ısterseniz. Ben içtikten kısa bir süre sonra aptal gibi olup hemen uyurdum.Aa sizede geçmiş olsun. Benimde kılcal damarlardan kanama olmuş olabilir dedi. Bir kez gelmiş bir daha gelmedi progestan içtim bugün yalnız hamiellik başında fitil olarak kullaniyirdum simdi agiz yoluyla verdi oda kafami sersem gibi yaptı. Inşallah devamı gelmez bur daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?