2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de bu sabah yaptırdım. Kalp atışlarını dinlemeyi bekliyordum, sürpriz oldu bana Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Benimde özellikle karın kısmımda var kaşısam daha da kaşınıyor. Daha önce burda biri yazmıştı bende normal heralde hormonlardan diyerek önemsemedim birkaç tane var benimde. Sebebi hakkında hiçbir bilgim yok iyice kafam karıştı şimdi.

Banada elimde vardi dedim ilaçtan. Ama ben hep fitil olarak kullanmıştım. Elindeki 200 mg ise akşam yatmadan yut dedi. 100 mg ise sabah 1 akşam 1 yut dedi. Bende gelince yuttum 200 mg. Bugun bir uyku bir sersemlik yapti sorma. Tuvalete kalktım basım dönüyordu. Yarın akşam yutarım 2.yi artık sersemlestirmesin gündüz vakti. bir kere gelmis zaten o kan kahverengi bir parca. Bir daha kesildi. Hastaneye gittiğimde de kesilmişti inşallah olmaz bir daha. Sadece adet ağrısı gibi ağrıda olunca dahada korktum inşallah bir daha yaşamayız ilaca devam bakalım n

Benim kırmızılık yoktu ama 1 hafta kadar aşırı kaşınıyordum. Şimdi de bir yerim var hep kaşınıyor tahlil yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. Stilex verdi doktor kaşınınca sürüyorum hemen geçiyor ama sebebini ne doktor buldu ne ben

Benim başlarda biraz kaşıntım vardı, doktor özellikle sordu kızarıklık kabarıklık var mı diye? Benim yoktu sadece tatlı tatlı kaşınıyordum. Kızarıklık ve kabarma yanlış hatirlamiyorsam karaciğerle ilgili olabiliyormuş. Ama doktorunuzda tahlillerinize bakmış, bir problem yokmuş. Çamaşır deterjanı falan mı rahatsız etti acaba?

Rahat olun bir şey olmaz inşallah dinlenin bol bol stresten uzak durun

Evet doktor da karaciğerden şüphelendi ama şükür testler iyi. Kıyafetleri her zaman extra durulamalı yıkarım. Ama yine de bi dikkat edeyim.

Benim doktorun yazdığı gaz yapmayan bir ilaç vardı bakınca yazarım inş ama 160 mı o civarlarda biraz pahalı

Aklıma ilk karaciger geldi ama tahlilleriniz temizmiş Bana prilam alerji yapmış her yerim kırmızı kabarık ve kaşınıyordum .. onun dışında göz kapaklarımda vardı kırmızı noktalar ama kaşıntı yoktu kendisi geçti benm

Yok benim daha önceki gebeliklerimde de olnadı yediklerini gözden geçir derim bazı sebzeler kendinden tuzlu oluyor tuz atma benimde damarkards drenç var dedi radyoloji uzmanı tuzlu yeme tansiyon yükselmemesi için ama şişme az su içmedende olabilir su az grlince vucut su tutuyor üç dört litrete çıkar bence suyu birde limın dık suya iç derim

Çok geçmiş olsun insan çok korkuyor tabi inşallah bir daha olmaz. Gerçekten baya baş döndürüyor o yüzden bende gece içer uyurdum. Bol bol su içmeye çalış belki daha hızlı atar vücut etkisini.

Saglikla olsun kuzularimiz canim hareketleri degisiyor evet benim kiz oturunca yatarken yerinde durmuyor masallah

Neden devletin karşıladığını yazmayayım dedi. Bir sıkıntı mı varmış onlarda. Ben devletinkileri kullanmaya başladım daha yeni. Bir şey varsa bilmek isterim.

Çok geçmiş olsun insan çok korkuyor tabi inşallah bir daha olmaz. Gerçekten baya baş döndürüyor o yüzden bende gece içer uyurdum. Bol bol su içmeye çalış belki daha hızlı atar vücut etkisini.
Inşallah canım. Çok sağol. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…