- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.081
Ben de bu sabah yaptırdım. Kalp atışlarını dinlemeyi bekliyordum, sürpriz oldu banaKızlar tetanoz aşımı oldum bugün. Kol ağrısı oldu. Biraz ateş. Sanırım bi kaç güne geçer. Tahlilde yapıldı yarın gidip göstericem bakalım hayırlısı. Bide kalp dinleme cihazıyla kalbini dinledik ebeyle. Sanki içerde at koşturuyo gibi dıgıdık dıgıdık hızlı hızlı atıyor çok şükür. Her seferinde ayrı bir heyecan. Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBizlerde bebikleri hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Benimde özellikle karın kısmımda var kaşısam daha da kaşınıyor. Daha önce burda biri yazmıştı bende normal heralde hormonlardan diyerek önemsemedim birkaç tane var benimde. Sebebi hakkında hiçbir bilgim yok iyice kafam karıştı şimdi.Kızlar merhaba, 20 gündür vücudumda küçük kırmızı alerjiler var ve kaşınıyor. Kullandığım vitaminlerden olabilir diye düşündüm ve kullanmayı kestim. doktorum kan tahlili yaptırmamı söyledi. tahlillerimde bişey çıkmadı. 4-5 gündür geçmişti vitaminler yapıyor demekki dedim. vitaminleri kullanmadığım halde yine başladı. Yediğim şeylerin de alerji yapacağını düşünmüyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Ne dokunuyor anlamadım
Bugün 21+2 de oldum ben. Geciktim mi ilk doz için diye sordum, gecikmemişim.Kızlar ben daha tetanoz aşısını olmadım 20+4 deyim ne kadar daha vaktim var
Banada elimde vardi dedim ilaçtan. Ama ben hep fitil olarak kullanmıştım. Elindeki 200 mg ise akşam yatmadan yut dedi. 100 mg ise sabah 1 akşam 1 yut dedi. Bende gelince yuttum 200 mg. Bugun bir uyku bir sersemlik yapti sorma. Tuvalete kalktım basım dönüyordu. Yarın akşam yutarım 2.yi artık sersemlestirmesin gündüz vakti. bir kere gelmis zaten o kan kahverengi bir parca. Bir daha kesildi. Hastaneye gittiğimde de kesilmişti inşallah olmaz bir daha. Sadece adet ağrısı gibi ağrıda olunca dahada korktum inşallah bir daha yaşamayız ilaca devam bakalım nProgestan ağız yoluyla alınca aşırı derecede tansiyon düşürüyormuş doktorum bana gece uyumadan önce almamı söylemişti. Eğer günde 1 tane kullanıyorsanız sizde gece uyumadan 20 dk önce falan kullanın ısterseniz. Ben içtikten kısa bir süre sonra aptal gibi olup hemen uyurdum.
Benim kırmızılık yoktu ama 1 hafta kadar aşırı kaşınıyordum. Şimdi de bir yerim var hep kaşınıyor tahlil yaptırdım hiçbir şey çıkmadı. Stilex verdi doktor kaşınınca sürüyorum hemen geçiyor ama sebebini ne doktor buldu ne benKızlar merhaba, 20 gündür vücudumda küçük kırmızı alerjiler var ve kaşınıyor. Kullandığım vitaminlerden olabilir diye düşündüm ve kullanmayı kestim. doktorum kan tahlili yaptırmamı söyledi. tahlillerimde bişey çıkmadı. 4-5 gündür geçmişti vitaminler yapıyor demekki dedim. vitaminleri kullanmadığım halde yine başladı. Yediğim şeylerin de alerji yapacağını düşünmüyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Ne dokunuyor anlamadım
Benim başlarda biraz kaşıntım vardı, doktor özellikle sordu kızarıklık kabarıklık var mı diye? Benim yoktu sadece tatlı tatlı kaşınıyordum. Kızarıklık ve kabarma yanlış hatirlamiyorsam karaciğerle ilgili olabiliyormuş. Ama doktorunuzda tahlillerinize bakmış, bir problem yokmuş. Çamaşır deterjanı falan mı rahatsız etti acaba?Kızlar merhaba, 20 gündür vücudumda küçük kırmızı alerjiler var ve kaşınıyor. Kullandığım vitaminlerden olabilir diye düşündüm ve kullanmayı kestim. doktorum kan tahlili yaptırmamı söyledi. tahlillerimde bişey çıkmadı. 4-5 gündür geçmişti vitaminler yapıyor demekki dedim. vitaminleri kullanmadığım halde yine başladı. Yediğim şeylerin de alerji yapacağını düşünmüyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Ne dokunuyor anlamadım
Rahat olun bir şey olmaz inşallahKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Evet doktor da karaciğerden şüphelendi ama şükür testler iyi. Kıyafetleri her zaman extra durulamalı yıkarım. Ama yine de bi dikkat edeyim.Benim başlarda biraz kaşıntım vardı, doktor özellikle sordu kızarıklık kabarıklık var mı diye? Benim yoktu sadece tatlı tatlı kaşınıyordum. Kızarıklık ve kabarma yanlış hatirlamiyorsam karaciğerle ilgili olabiliyormuş. Ama doktorunuzda tahlillerinize bakmış, bir problem yokmuş. Çamaşır deterjanı falan mı rahatsız etti acaba?
Benim doktorun yazdığı gaz yapmayan bir ilaç vardı bakınca yazarım inş ama 160 mı o civarlarda biraz pahalıMerhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?
Aklıma ilk karaciger geldi ama tahlilleriniz temizmişKızlar merhaba, 20 gündür vücudumda küçük kırmızı alerjiler var ve kaşınıyor. Kullandığım vitaminlerden olabilir diye düşündüm ve kullanmayı kestim. doktorum kan tahlili yaptırmamı söyledi. tahlillerimde bişey çıkmadı. 4-5 gündür geçmişti vitaminler yapıyor demekki dedim. vitaminleri kullanmadığım halde yine başladı. Yediğim şeylerin de alerji yapacağını düşünmüyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Ne dokunuyor anlamadım
Yok benim daha önceki gebeliklerimde de olnadı yediklerini gözden geçir derim bazı sebzeler kendinden tuzlu oluyor tuz atma benimde damarkards drenç var dedi radyoloji uzmanı tuzlu yeme tansiyon yükselmemesi için ama şişme az su içmedende olabilir su az grlince vucut su tutuyor üç dört litrete çıkar bence suyu birde limın dık suya iç derimKızlar üç gündür çok yürümek koşturmak durumunda kaldım annemle hastanelerde biraz .. ve bugün ayak bileklerim resmen şişmişti sonra akşam üzeri baktm el parmaklarım da şişmişacaba yorgunluktan mı yoksa bu ay itibariyle normal mi? Sürekli yatan aşırı tuz tüketen bir insan değilim .. biraz baktımda 6. Ay ile beraber başlar şişlikler diyor..
Varmı eli ayağı şişmeye başlayan?
Masallah bebeklerimizeEvet hissediyorum ben de yaklaşık iki haftadır hergün hissediyorum bazen çok hareketli bazan daha sakin
Çok geçmiş olsun insan çok korkuyor tabi inşallah bir daha olmaz. Gerçekten baya baş döndürüyor o yüzden bende gece içer uyurdum. Bol bol su içmeye çalış belki daha hızlı atar vücut etkisini.Banada elimde vardi dedim ilaçtan. Ama ben hep fitil olarak kullanmıştım. Elindeki 200 mg ise akşam yatmadan yut dedi. 100 mg ise sabah 1 akşam 1 yut dedi. Bende gelince yuttum 200 mg. Bugun bir uyku bir sersemlik yapti sorma. Tuvalete kalktım basım dönüyordu. Yarın akşam yutarım 2.yi artık sersemlestirmesin gündüz vakti. bir kere gelmis zaten o kan kahverengi bir parca. Bir daha kesildi. Hastaneye gittiğimde de kesilmişti inşallah olmaz bir daha. Sadece adet ağrısı gibi ağrıda olunca dahada korktum inşallah bir daha yaşamayız ilaca devam bakalım n
Saglikla olsun kuzularimiz canimYa teşekkür ederim anladım inşaAllah görebilirim bende yüzünü merak ediyorum benim oğlana da değişiyor bir gün oluyor çok hareketli bir gün oluyor daha sakin ama doktor da daha da uslu anca birazcık hırpalama ile hareketleniyor onda da geri sabit kalıyor belki oda sevmiyor bilemedim biz istiyoruz ya bebeklerimiz nazlanır artık sağlıklı olsunlar da inşaAllah görürüz bakalım
Aynen içim bir tuhaf oluyor kendi kendime gülüyorum eşim çok kıskanıyor keşke ben de hissetsem diyorMasallah bebeklerimizetekmeleri cok garip geliyor ya her tekmesinde hopluyorum ama cok guzel
Aynen bizim bebek de böyleBenim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
Neden devletin karşıladığını yazmayayım dedi. Bir sıkıntı mı varmış onlarda. Ben devletinkileri kullanmaya başladım daha yeni. Bir şey varsa bilmek isterim.Merhaba:) aranızda osteocare magnezyum kalsiyum kullanan var mı? Geçen gün perinatologa gittiğimde sordum, kullandığım multivitaminde kalsiyum magnezyum yok ve artık kas kemik ağrılarım başladı. Zaten öncesinde de eksik olduğunu düşünüyordum kullan dedi ama devletin karşıladığını yazmayayım dedi ben de internetten araştırınca bu markayı buldum kullanan memnun kalan var mı ?
Inşallah bakalım. Çok sağolunRahat olun bir şey olmaz inşallahdinlenin bol bol stresten uzak durun
Inşallah canım. Çok sağol. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarimiza insallahÇok geçmiş olsun insan çok korkuyor tabi inşallah bir daha olmaz. Gerçekten baya baş döndürüyor o yüzden bende gece içer uyurdum. Bol bol su içmeye çalış belki daha hızlı atar vücut etkisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?