2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
Esim ne zaman elini koysa hareket ediyor benim kiz, bir de sunu farkettim esim konusurken kizim hareketsiz olsa da birden hareket etmeye basliyor susunca duruyor. Bu sabah uyandiginda kizim nerdesin diye konusarak elini karnimda gezdirmeye baslayinca kiz tekmelemeye basladi bence tesaduf ama tuhaf oluyorum, esim de babasinin kizi diyip seviniyor

Aynen içim bir tuhaf oluyor kendi kendime gülüyorum eşim çok kıskanıyor keşke ben de hissetsem diyor
Ben zipladikca esim anliyor tekmeledi mi diyor gulerek ya cok garip hafta ilerledikce daha tuhaf tatli oluyor sanki her sey esim benle hic gelemiyordu kontrole ilk defa geldi bebegimizi de ultrasonda ilk defa gordu, bu kiz ayni ben diyip geziyor tuhaf olan ultrason fotografini kim gorse babasina benziyor diyor

Alıntınızı görmemişim, önceki mesajımı ararken farkettim kusura bakmayın

ben de bugün dr randevuma gittim, önce aile hekimine uğradım tahlil sonuçlarını aldım, orda e nabıza düşmeme sebebini sorunca en son sistem güncellemesinden sonra hasta bilgilerinde “sigara kullanıyor” kısmı işaretlenmediyse tahlil sonuçları e nabıza düşmüyor diye açıklama yaptı yanındaki ebeye inanılmaz saçma gerçekten. Sigara kullanmadığım için her seferinde tahlilleri gidip basılı almam gerekiyormuş

Estağfurullah ne kusuru
Ne kadar saçma bir olay Bari sigara kullananlar gidip elden alsın da, içmeyeni ödüllendirip e nabızdan versinler sonucu

Benim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
Ayy ne güzel maaşallah bebişe ❤
Benim kızın daha birkaç gündür kıpırtısı var. Ondan önce hiç hissetmiyordum hareketlerini. Siz tekme diyince heyecanlandım

Saglikla olsun kuzularimiz canim hareketleri degisiyor evet benim kiz oturunca yatarken yerinde durmuyor masallah
Aslında o şeydenmiş biz hareket halindeyken sallanıyor içerisi uyuyorlarmış ama hareketsiz kalınca uyanıyorlarmış o bende de çok oluyor derlerdi inanmazdım özellikle yatarken çok oluyor demek ki onlar da işi biliyor şimdiden beşik gibi sallancaz ki uyuyacaklar

Yaaa çok tatlı şimdiden bağ kurmuşlar ne güzel kızlarının ilk aşkı olurmuş ya babalar, gerçek demekki

Neden devletin karşıladığını yazmayayım dedi. Bir sıkıntı mı varmış onlarda. Ben devletinkileri kullanmaya başladım daha yeni. Bir şey varsa bilmek isterim.
Soramadım çok yoğundu. Üniversite hastanesine gittim ben bulunduğum şehirde başka perinatolog yok. Şipşak oldu biraz çıktım hemen

Yaaa çok tatlı şimdiden bağ kurmuşlar ne güzel kızlarının ilk aşkı olurmuş ya babalar, gerçek demekki
Ben simdiden dışlandim ya eşim icin varsa yoksa kizi, kizimiz da babaya duskun olcak simdiden belli masallah Allah baglarini daha da kuvvetlendirsin

Evet canim bebekler anne karninda sallanmaya alisiyorlar sallanmayi ogreniyorlar dogduklarinda sallaninca susmalari uyumalari da bundan

Suyu 3 litre içiyorum canım limon u normal haliyle bile her gün yerim Ama tuz olayına daha da dikkat edeyim en iyisi çok teşekkür edeirm canımmm
Benim de öyle elini koyunca susuyor

ÇOk su içsekte bayağı ilaç içiyoruz daha fazla içmek lazım ben ramazan dolayısılya ilaç içmiyorum bazen bir tane vitamin içiyorum iştah kapandı sona doğru öyle oluyorum ben de üçe yakın içiyorum ama normalde daha çok içiyorum bir gün az içsen vucut toplar suyu

Tansiyonun yükselmiş olmasın kuzenim öyle olmuştun sekizinmiçindeydi doguma iki haftası vardı pastırma yemiş kendisi çok iştahlıdır kanaması olmuştu doktora söyleyememiş utandığından tuzlu şeyler yedin mi tansiyonunu ykseltecek

Geçmiş olsun bence dikkat et tansiyonunu yükseltecek gıdalar yeme ama doktor bu duruma nirşey demedi mi çünkü bu ilk dönem kanaması değil düşük kanaması da değil neden olmuş acep benim aklına bu geldi tansiyon

Böyle olan kişiler duydum piyasada uyuz var haberiniz olsun yada başka sepici birşey arkadaşımın kızıda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…