- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.101
Videonun linkini paylaşabilir misiniz?Ben de kaydettim inşallah gelir
Esim ne zaman elini koysa hareket ediyor benim kiz, bir de sunu farkettim esim konusurken kizim hareketsiz olsa da birden hareket etmeye basliyor susunca duruyor. Bu sabah uyandiginda kizim nerdesin diye konusarak elini karnimda gezdirmeye baslayinca kiz tekmelemeye basladiBenim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
Ben zipladikca esim anliyor tekmeledi mi diyor gulerekAynen içim bir tuhaf oluyor kendi kendime gülüyorum eşim çok kıskanıyor keşke ben de hissetsem diyor
Normalde tahlil sonuçlarım e nabıza 2 gün içinde düşerdi. Gebelikle ilgili ilk tahlil vermeye gittiğimde tahlillerimin başına bir şey gelmiş, doktor kendi sisteminden de baktı görmedi. Bir daha kan vermek durumunda kaldım. 1 ay sonra falan tekrar kan ve idrar vermem gerekti, e nabıza yine düşmedi. Sonucu öğrenmek için aile hekimine gittim kendisi sisteminden bakınca e nabıza öyle düştü. Ankarada yaşıyorum. E nabiz haricinde ankara laboratuvar sayfası da hep hata vermişti. Barkod numarası ile de öğrenememiştim. Imkaniniz varsa aile hekimine tekrar gidip sorun bence.
Estağfurullah ne kusuruAlıntınızı görmemişim, önceki mesajımı ararken farkettim kusura bakmayın
ben de bugün dr randevuma gittim, önce aile hekimine uğradım tahlil sonuçlarını aldım, orda e nabıza düşmeme sebebini sorunca en son sistem güncellemesinden sonra hasta bilgilerinde “sigara kullanıyor” kısmı işaretlenmediyse tahlil sonuçları e nabıza düşmüyor diye açıklama yaptı yanındaki ebeyeinanılmaz saçma gerçekten. Sigara kullanmadığım için her seferinde tahlilleri gidip basılı almam gerekiyormuş
Ayy ne güzelBenim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
Aslında o şeydenmiş biz hareket halindeyken sallanıyor içerisi uyuyorlarmış ama hareketsiz kalınca uyanıyorlarmış o bende de çok oluyor derlerdi inanmazdım özellikle yatarken çok oluyor demek ki onlar da işi biliyor şimdiden beşik gibi sallancaz ki uyuyacaklarSaglikla olsun kuzularimiz canimhareketleri degisiyor evet benim kiz oturunca yatarken yerinde durmuyor masallah
Yaaa çok tatlı şimdiden bağ kurmuşlar ne güzelEsim ne zaman elini koysa hareket ediyor benim kiz, bir de sunu farkettim esim konusurken kizim hareketsiz olsa da birden hareket etmeye basliyor susunca duruyor. Bu sabah uyandiginda kizim nerdesin diye konusarak elini karnimda gezdirmeye baslayinca kiz tekmelemeye basladibence tesaduf ama tuhaf oluyorum, esim de babasinin kizi diyip seviniyor
Olur bekliyorum:)Benim doktorun yazdığı gaz yapmayan bir ilaç vardı bakınca yazarım inş ama 160 mı o civarlarda biraz pahalı
O kadar güzel bi his ki daha çok içinize işliyo anne olma hissi, giderek daha belirgin olucak o kıpırtılarAyy ne güzelmaaşallah bebişe ❤
Benim kızın daha birkaç gündür kıpırtısı var. Ondan önce hiç hissetmiyordum hareketlerini. Siz tekme diyince heyecanlandım
TabikiVideonun linkini paylaşabilir misiniz?
Soramadım çok yoğundu. Üniversite hastanesine gittim ben bulunduğum şehirde başka perinatolog yok. Şipşak oldu biraz çıktım hemenNeden devletin karşıladığını yazmayayım dedi. Bir sıkıntı mı varmış onlarda. Ben devletinkileri kullanmaya başladım daha yeni. Bir şey varsa bilmek isterim.
Ben simdiden dışlandim yaYaaa çok tatlı şimdiden bağ kurmuşlar ne güzelkızlarının ilk aşkı olurmuş ya babalar, gerçek demekki
Evet canim bebekler anne karninda sallanmaya alisiyorlar sallanmayi ogreniyorlarAslında o şeydenmiş biz hareket halindeyken sallanıyor içerisi uyuyorlarmış ama hareketsiz kalınca uyanıyorlarmış o bende de çok oluyor derlerdi inanmazdım özellikle yatarken çok oluyor demek ki onlar da işi biliyor şimdiden beşik gibi sallancaz ki uyuyacaklar
Suyu 3 litre içiyorum canım limon u normal haliyle bile her gün yerimYok benim daha önceki gebeliklerimde de olnadı yediklerini gözden geçir derim bazı sebzeler kendinden tuzlu oluyor tuz atma benimde damarkards drenç var dedi radyoloji uzmanı tuzlu yeme tansiyon yükselmemesi için ama şişme az su içmedende olabilir su az grlince vucut su tutuyor üç dört litrete çıkar bence suyu birde limın dık suya iç derim
Benim de öyle elini koyunca susuyorBenim oğlan babasıyla oyun oynuyor resmen, gel gel tekmeliyo diyorum eşim hemen elini koyuyor anında duruyor, çekiyor yine başlıyor tekmeye
ÇOk su içsekte bayağı ilaç içiyoruz daha fazla içmek lazım ben ramazan dolayısılya ilaç içmiyorum bazen bir tane vitamin içiyorum iştah kapandı sona doğru öyle oluyorum ben de üçe yakın içiyorum ama normalde daha çok içiyorum bir gün az içsen vucut toplar suyuBen su çok içiyorum çok şükürHarekette yasaklardan işte malum ama gerekli işlerim için çıkıyorum ve evde de boş durmuyorum aslında Ama yalnız olmadığıma sevindim biraz baktım soğuk su iyi geliyormuş canım deneyeceğim ben ayaklarım için
Tansiyonun yükselmiş olmasın kuzenim öyle olmuştun sekizinmiçindeydi doguma iki haftası vardı pastırma yemiş kendisi çok iştahlıdır kanaması olmuştu doktora söyleyememiş utandığından tuzlu şeyler yedin mi tansiyonunu ykseltecekKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Geçmiş olsun bence dikkat et tansiyonunu yükseltecek gıdalar yeme ama doktor bu duruma nirşey demedi mi çünkü bu ilk dönem kanaması değil düşük kanaması da değil neden olmuş acep benim aklına bu geldi tansiyonKizlar selam, hamileligin başından beri ilk defa kanamam gelmiş bu sabah korktum hastaneye gittim hemen cok şükür bebiste bisey yokmuş progestan kullanicam ne olur ne olmaz diye. Karnimda da ağrı var çünkü sanki adet olmuşum oluyormuşum gibi kılcal damar kanamasi olabilir dedi doktor normal olabilir dedi. Inşallah bisey olmaz ya okadar 5 aydır devam.ediyiruz
Böyle olan kişiler duydum piyasada uyuz var haberiniz olsun yada başka sepici birşey arkadaşımın kızıda olmuşKızlar merhaba, 20 gündür vücudumda küçük kırmızı alerjiler var ve kaşınıyor. Kullandığım vitaminlerden olabilir diye düşündüm ve kullanmayı kestim. doktorum kan tahlili yaptırmamı söyledi. tahlillerimde bişey çıkmadı. 4-5 gündür geçmişti vitaminler yapıyor demekki dedim. vitaminleri kullanmadığım halde yine başladı. Yediğim şeylerin de alerji yapacağını düşünmüyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Ne dokunuyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?