- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.121
Şimdi baktımda magnımore plus diye magnezyum tekviyesiBenimde özellikle karın kısmımda var kaşısam daha da kaşınıyor. Daha önce burda biri yazmıştı bende normal heralde hormonlardan diyerek önemsemedim birkaç tane var benimde. Sebebi hakkında hiçbir bilgim yok iyice kafam karıştı şimdi.
Tuzlu erik yiyorum bu aralar. Yesil erik canımı çekmişti. Ondan olabilir ozaman hiç aklıma gelmedi vallaTansiyonun yükselmiş olmasın kuzenim öyle olmuştun sekizinmiçindeydi doguma iki haftası vardı pastırma yemiş kendisi çok iştahlıdır kanaması olmuştu doktora söyleyememiş utandığından tuzlu şeyler yedin mi tansiyonunu ykseltecek
Bisey demedi içten gelen bisey değil dedi. Kılcal damar kanaması olabilir dedi. Tam bir şey bulamadı.ama tuzlu erik yedim bir kac gundur aklima o gekdi simdi siz soyleyince benimde dun bir kac kase yemistumGeçmiş olsun bence dikkat et tansiyonunu yükseltecek gıdalar yeme ama doktor bu duruma nirşey demedi mi çünkü bu ilk dönem kanaması değil düşük kanaması da değil neden olmuş acep benim aklına bu geldi tansiyon
Sağol kuzumBugün 21+2 de oldum ben. Geciktim mi ilk doz için diye sordum, gecikmemişim.
Tek sefer böyle bir kanama geldi sonrada zannımca dikkat etti o da yiyince bayağı yiyor çünküTuzlu erik yiyorum bu aralar. Yesil erik canımı çekmişti. Ondan olabilir ozaman hiç aklıma gelmedi valla
Biri sormuştu ama ben karıştırtım isimleri zannımcaŞimdi baktımda magnımore plus diye magnezyum tekviyesi
Bende keseyim bir kaç gün ozaman. O hiç aklıma gelmemişti valla sağolTek sefer böyle bir kanama geldi sonrada zannımca dikkat etti o da yiyince bayağı yiyor çünkü
Bence onunla alakalı da değildir bende çok aşırı tüketiyorum eriği tuzlu hemde tuzu da fazla tüketiyorum henüz kesmiş değilim maalesef ama başıma öyle bir şey gelmedi çok şükür benim aklıma da niyeyse gelen tek şey galiba kan cıvıtıcı iğne kullanıyorsunuz belki onunla da alakalı bir şey olabilir yada doktorun dediği gibi bir şeydir bende kullanıyorum iğne benim de göbekten kanama yapıyor ama sonradan şiş ve kanıyor bence sizin kanama da belki bir kaç gün hareketli olduysanız oturmada kalkmada falan iş güç ondandır diye düşündüm yeme içme ile alakalı değildir diye düşünüyorumBisey demedi içten gelen bisey değil dedi. Kılcal damar kanaması olabilir dedi. Tam bir şey bulamadı.ama tuzlu erik yedim bir kac gundur aklima o gekdi simdi siz soyleyince benimde dun bir kac kase yemistum
Sallamalı beşik almamayı düşünüyordum beşik yaptırmayı düşünüyordum anlaşılan sallanılan beşik almam gerekiyorEvet canim bebekler anne karninda sallanmaya alisiyorlar sallanmayi ogreniyorlardogduklarinda sallaninca susmalari uyumalari da bundan
Bir kaç gündür yordum da kendimi ondan da olabilir dediğin gibi. Iğne kullanmıyorum ama coraspin vermişti tüp bebek doktoru ona devam ediyorum daha kesmedim belki ondan da olabilir. Inşallah bir daha olmazBence onunla alakalı da değildir bende çok aşırı tüketiyorum eriği tuzlu hemde tuzu da fazla tüketiyorum henüz kesmiş değilim maalesef ama başıma öyle bir şey gelmedi çok şükür benim aklıma da niyeyse gelen tek şey galiba kan cıvıtıcı iğne kullanıyorsunuz belki onunla da alakalı bir şey olabilir yada doktorun dediği gibi bir şeydir bende kullanıyorum iğne benim de göbekten kanama yapıyor ama sonradan şiş ve kanıyor bence sizin kanama da belki bir kaç gün hareketli olduysanız oturmada kalkmada falan iş güç ondandır diye düşündüm yeme içme ile alakalı değildir diye düşünüyorum
Evet muhtemel ya yorulmaktan yada coraspin ise ondan da olabilir kan cıvıtıyor sonuçta bende pıhtılaşma olduğu için iğne ilaç ikisini bir kullanıyorum ama anca cıvıtıyordur zaten benim kanı şükür yaşamadımBir kaç gündür yordum da kendimi ondan da olabilir dediğin gibi. Iğne kullanmıyorum ama coraspin vermişti tüp bebek doktoru ona devam ediyorum daha kesmedim belki ondan da olabilir. Inşallah bir daha olmaztuz dan olsa olsa ödem olur heralde zaten zayıfım oda olmadi .eriginde mevsimi az zaten yakında kızarırlar ama bir kaç gün ara vereyim bakalım erik işini de yinede
Aynen oyle hem buyuk hem ben de icmekte zorlaniyorum ama arka arkaya almazsam da agrilarim oluyorÇok teşekkürler başlayayım ben de öyleyse. Tablet formunda değil mi çok fazla büyük mü içmekte zorlanıyorum da
Keske ben de 50 kiloyla baslayabilseydim hamileliğeKilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Zeytine de dikkat et tatlim en cok tuz zeytin de varmis doktorum yasaklamisti bana arada benim de tansiyonum yukselirTuzlu erik yiyorum bu aralar. Yesil erik canımı çekmişti. Ondan olabilir ozaman hiç aklıma gelmedi valla
Anne yanı beşik alırken sallananla sallanmayan arasında ciddi fiyat farkı vardı, sallanana gerek yok kafasındaydım. İyi bir fırsat yakaladık sallananı aldık, herkes iyi ki öyle yapmışsın çok önemli dedi.Sallamalı beşik almamayı düşünüyordum beşik yaptırmayı düşünüyordum anlaşılan sallanılan beşik almam gerekiyor
Amaaannn kuzu bosver ya valla bak yengem 30 kilo aldi dogumdan sonra emzirmeydi falandi filandi derken eski kilosundan daha da zayifladiKilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Bence bu dönemde vücut yağ tutmaya meyilli oluyor. Birkaç yerde de öyle okudum. Eskisi gibi besleniyorum, o düzende kilom hep sabitken, şimdi ben de 4 kilo aldım. Hani bazen öyle durup dururken arttı ki insan anlayamıyor neden diyeKilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Kuzucum bebeği sallamak buyuk kolaylik ama eşimin pedagog bi arkadaşı bana demisti kiAnne yanı beşik alırken sallananla sallanmayan arasında ciddi fiyat farkı vardı, sallanana gerek yok kafasındaydım. İyi bir fırsat yakaladık sallananı aldık, herkes iyi ki öyle yapmışsın çok önemli dedi.
Mesela anne yanı beşik kullanırken gece bebeği uyutamayınca anne memede uyutmaya alıştırıyormuş, o da çok zor oluyormuş anne için (youtubeda dinlemiştim)
Tabi bunlar çok kişiden kişiye değişecek tecrübeler de olabilir
Aslında ben de sürekli bebeği sallama modunda olmak hiç istemem, sağlıklı gelmiyor gerçekten. Umudum arada bir geceleri pış pış yaparcasına sallamakla kalmakKuzucum bebeği sallamak buyuk kolaylik ama eşimin pedagog bi arkadaşı bana demisti ki
Sakın sallamaya alistirma resmen bebekler sarsinti geciriyor sersemledikleri icin de hemen uyuyolar
Nasil alistirirsan oyle buyur
Hakkaten de yegenimi ayakta kucakta beşikte her yerde sallayrak uyuttular cocuk surekli sallanmak istiyordu sallanmadan uyumuyodu
Ben de butun beşiklerin ayaklarini söktüm ne kucakta ne ayakta ne beşikte kimsenin sallamasina izin vermedim doğduğu andan beri
Ve 8 yasinda oglum bir kere sallanmak istemedi yatagina yataryatmaz uyudu hala da oyledir
Insaallah sizin minnaklar da oyle olur hic yormazlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?