2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şimdi baktımda magnımore plus diye magnezyum tekviyesi

Tuzlu erik yiyorum bu aralar. Yesil erik canımı çekmişti. Ondan olabilir ozaman hiç aklıma gelmedi valla

Bisey demedi içten gelen bisey değil dedi. Kılcal damar kanaması olabilir dedi. Tam bir şey bulamadı.ama tuzlu erik yedim bir kac gundur aklima o gekdi simdi siz soyleyince benimde dun bir kac kase yemistum

Bisey demedi içten gelen bisey değil dedi. Kılcal damar kanaması olabilir dedi. Tam bir şey bulamadı.ama tuzlu erik yedim bir kac gundur aklima o gekdi simdi siz soyleyince benimde dun bir kac kase yemistum
Bence onunla alakalı da değildir bende çok aşırı tüketiyorum eriği tuzlu hemde tuzu da fazla tüketiyorum henüz kesmiş değilim maalesef ama başıma öyle bir şey gelmedi çok şükür benim aklıma da niyeyse gelen tek şey galiba kan cıvıtıcı iğne kullanıyorsunuz belki onunla da alakalı bir şey olabilir yada doktorun dediği gibi bir şeydir bende kullanıyorum iğne benim de göbekten kanama yapıyor ama sonradan şiş ve kanıyor bence sizin kanama da belki bir kaç gün hareketli olduysanız oturmada kalkmada falan iş güç ondandır diye düşündüm yeme içme ile alakalı değildir diye düşünüyorum

Evet canim bebekler anne karninda sallanmaya alisiyorlar sallanmayi ogreniyorlar dogduklarinda sallaninca susmalari uyumalari da bundan
Sallamalı beşik almamayı düşünüyordum beşik yaptırmayı düşünüyordum anlaşılan sallanılan beşik almam gerekiyor

Bir kaç gündür yordum da kendimi ondan da olabilir dediğin gibi. Iğne kullanmıyorum ama coraspin vermişti tüp bebek doktoru ona devam ediyorum daha kesmedim belki ondan da olabilir. Inşallah bir daha olmaz tuz dan olsa olsa ödem olur heralde zaten zayıfım oda olmadi .eriginde mevsimi az zaten yakında kızarırlar ama bir kaç gün ara vereyim bakalım erik işini de yinede

Evet muhtemel ya yorulmaktan yada coraspin ise ondan da olabilir kan cıvıtıyor sonuçta bende pıhtılaşma olduğu için iğne ilaç ikisini bir kullanıyorum ama anca cıvıtıyordur zaten benim kanı şükür yaşamadım aynen tuz ödem yapar bende zayıfım bende de henüz ne kilo alma ne de ödem olmadı şükür bilmiyorum şanslımıyız değilmiyiz anlamadım da en azından kilo almak isterdim az bir şey aynen sen yine de eriğe de yani tuza da işlere de ara ver yorma kendini yine burda okumuştum bir arkadaş yazmıştı beş buçuk altı buçuk ay arası tehlikeliymiş yormamak gerekirmiş kendimizi bebek doğum kanalıma inebilirmiş diye ondan sonra normale dönebilirmişiz bilemedim o arkadaş kim ama yazmıştı duymuş heralde doktordan falan mı nedir artık de o yüzden dikkat etmek daha iyi son aylara kadar inşaAllah bir daha yaşamazsın

Kilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Keske ben de 50 kiloyla baslayabilseydim hamileliğe simdilik 3 kilo aldım ama zaten boyuma göre kilom coktu. İnsallah cok fazla almam, iştahım da cok malesef

Sallamalı beşik almamayı düşünüyordum beşik yaptırmayı düşünüyordum anlaşılan sallanılan beşik almam gerekiyor
Anne yanı beşik alırken sallananla sallanmayan arasında ciddi fiyat farkı vardı, sallanana gerek yok kafasındaydım. İyi bir fırsat yakaladık sallananı aldık, herkes iyi ki öyle yapmışsın çok önemli dedi.
Mesela anne yanı beşik kullanırken gece bebeği uyutamayınca anne memede uyutmaya alıştırıyormuş, o da çok zor oluyormuş anne için (youtubeda dinlemiştim)
Tabi bunlar çok kişiden kişiye değişecek tecrübeler de olabilir

Kilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Amaaannn kuzu bosver ya valla bak yengem 30 kilo aldi dogumdan sonra emzirmeydi falandi filandi derken eski kilosundan daha da zayifladi
Ben oglumda 8 kilo adim dogumdan hemen sonra 12 kilo verdim dogumdan 2 ay sonra bi kilo almaya basladim derken 18 kilo aldim
Sütün yok sekerli su ic sutun yok helva ye onu ye bunu ye basimda bin tane adam vardi sonra oglum yurumeye baslayinca pesinde yine bi deri bi kemik kaldim bosver
Bunda da daha hic kilo almamisim ama verdigim 8 kiloyu tamamladim artik ben de artılara gecerim herhalde

Bence bu dönemde vücut yağ tutmaya meyilli oluyor. Birkaç yerde de öyle okudum. Eskisi gibi besleniyorum, o düzende kilom hep sabitken, şimdi ben de 4 kilo aldım. Hani bazen öyle durup dururken arttı ki insan anlayamıyor neden diye Tabi bebiş var, rahim büyüyor ama daha ileriki aşamalarda beklerdim kendimce.
kalan aylarımızda 2 şer kilo hedef koyup uyabilirsek makul seviyelerde biter gibi yani umarım

Kuzucum bebeği sallamak buyuk kolaylik ama eşimin pedagog bi arkadaşı bana demisti ki
Sakın sallamaya alistirma resmen bebekler sarsinti geciriyor sersemledikleri icin de hemen uyuyolar
Nasil alistirirsan oyle buyur
Hakkaten de yegenimi ayakta kucakta beşikte her yerde sallayrak uyuttular cocuk surekli sallanmak istiyordu sallanmadan uyumuyodu
Ben de butun beşiklerin ayaklarini söktüm ne kucakta ne ayakta ne beşikte kimsenin sallamasina izin vermedim doğduğu andan beri
Ve 8 yasinda oglum bir kere sallanmak istemedi yatagina yataryatmaz uyudu hala da oyledir
Insaallah sizin minnaklar da oyle olur hic yormazlar sizi

Aslında ben de sürekli bebeği sallama modunda olmak hiç istemem, sağlıklı gelmiyor gerçekten. Umudum arada bir geceleri pış pış yaparcasına sallamakla kalmak

Ama hiç yaşamadığım bir süreç, bu ara hep düşünüyorum nasıl bakıcam, artık uyuyamayacak mıyım, nasıl olacak.. inşallah başta sağlıklı sonra da akıllı uslu bebekler olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…