2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Olur mu oyle sey ben yazilarini takip ediyorum ne kadar bilinçli bir annesin simdiden bebegin olunca da bu boyle olacak sakın aksini düsünme icinden ne geliyosa oyle yaşa anneligini
Kimi cocuguyla parkta oynar kimi sadece onu seyreder
Kimi disipli olur kimi evi beraber dagitir
Kimi sallar kimi sallamaz
Bebegin seni oyle guzel yönlendirecek ki sen ona keyif ala ala uyum sagliycaksin o kadar guzel bir orta yol bulacaksiniz ki beraber kurallar dogrular yanlislar hep birbirine girecek
Tabi bazen bunalacaksin aglayacaksin uykusuz kalacaksin ama onun uyanip sana bi gulumsemesi hepsini aninda unutturuverecek
Simdiden kendini tedirgin etme şu an dunyanin en guzel anını yasiyosun tadini cikar

Kilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
ON kilo mu şöyle söyleyim daha haftada bir kilo alacağın günler gelmedi bütün gebeliklerimde 16. Haftaya kadar kilom değişmedi ama bu gebeliğimde bu 20. Hafta oldu ve en sonki gebeliğimde ilk dört ay kilo almama rağmen 16 kilo aldım 28. Haftadan sonra tartılar çıldırıyor diyebilirim gramlar kilo şeklinde artıyor on kilo çok iyi aslında ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum diyetisyen eşliğinde mi bizler için kilo geri planda olduğu için çık dikkat etmiyoruz

Benimde ilk bebeğimde doktor her kontrolünde sallamiyorsun değil mi sakin sallama diyordu. Muhtemelen hepimiz sallanarak büyütüldük ama küçücük bebeği çok sarsmamak gerek diye düşünüyorum bende. Tabi bu bahsettigim hafif hafif sallamak değil

Kesinlikle haklisin tatlım deli gibi sallanilmasindan bahsediyorum ben de
Yoksa pışpışlamaktan nolcak
Ayyy cok haklisin nasil sallarlardi bizleri kimbilir deli gibi bi an once uyuyalim da iş güç onlari bekler zormuş o dönemler ya

Çok teşekkürler Ne kadar güzel anlatmışsın umarım o günleri görürüz hep birlikte, sürprizlerle dolu bir süreç adeta :)

Benim iki yeğenim de hiç sallanmadı kendi kendilerine uyumaya alıştılar nasıl alıştırırsan öyle gidiyor evet

Ben oglumda 8 kilo aldim 3 kilo da oglum dogdu
Ama inan bana berbat bi hamilelik gecirdim doguma girdigim gun bile hala kusuyodum
Hic problem degil kac kilo aldigim mutlu olayim da

Kilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
53 kiloydum 64 kiloyum su an. 11 kilo almisim aglamak istiyorum
Sallamalı beşik almamayı düşünüyordum beşik yaptırmayı düşünüyordum anlaşılan sallanılan beşik almam gerekiyor
Annem de dogunca sallamaya alistirma diyor, ben de dedim zaten alisarak doguyor

Benim eşimde kilo takıntısı var çok kilo almamı istemiyor sağlıklı beslen bebek kilo alsın sen alma diyor en sonki kontrolde doktor sakın zayıflığına güvenip çok kilo alma dedi bakalım ne olacak alsak da veririz inşallah tabi önceliğim bebeğimin sağlığı

Ben de sallamam emzige de alistirmam kafasindaydim ama fikirlerim gelgitler yapiyor simdi sallamadan nasil uyucak aglak bir bebe olursa, illa bir seye alisiyorlar uyumak icin memeye alisarak uyursa daha kotu.

Oldu canim başka emriniz var mi deseydin
Bu erkekler hamile kalsa naparlardi acaba cok merak ediyorum

Inşallah canım sagolasin

Ben de sallamam emzige de alistirmam kafasindaydim ama fikirlerim gelgitler yapiyor simdi sallamadan nasil uyucak aglak bir bebe olursa, illa bir seye alisiyorlar uyumak icin memeye alisarak uyursa daha kotu.
Emzik benim hassas noktamdir
Ben okula gidene kadar emzik emmisim birinci sinifta mavi onluklu boynumda emzik olan fotografim bile var ogretmenim onu cikarmazsam almam okula demis oyle cikarmisim
Oglum emzik emsin diye ne ugrastim o cikardi ben soktum agzina kızanlarda oldu dişleri yamuk olur alistirma diye ben dedim alissin bisi olmaz zorla alistirdim valla dogru ya da yanlis
Arada aglayinca sokuyodum emzigi agzina susuyodu da valla
Ne benim ne onun dişleri de hic yamuk degil

Benim kardesim de emzik delisiydi boynunda emzikle fotografi var 7 yasindayken, atamiyor da bakamiyor da benim emzikle işim olmamis cabuk birakmisim , nedense hiç sevmiyorum kizima da vermicem diyorum ama yine de aldim ne olur ne olmaz bulunsun zorda kalirsam veririm besigi de park besik dusunuyorum sabitlicem dayanamazsam da sallarim

Çok aliyormussun kız bende en fazla 15 kg aldım diğerlerinde ama şuan iyiyim iştahım diğer gebeliklerde göre çok olmadığı için 17. Haftada 700 gr allmistim yani çok sevindim bir yandan ins böyle devam eder olan bana oluyor ne kadar yesem hep ben kilo alıyorum çocuklarım almıyor ki 3 kg doguyorlar

Sanırım burda alışkanlıktan ziyade sallamak zararlı olduğu için önerilmiyor. Emzik emzirme alışkanlığı daha masum kalıyor. Umarım ihtiyacımız olmaz tabi

İlkokula kadar çok iddialı olmuş canım ya ben de kızım alışsın diye çok uğraştım en pahalisindan bakkal emzigine kadar denedim almadı.dünya para verdiğim o enzimleri oyuncak yaptık bebeklerine veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…