- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.161
Zayıflar sanırım daha çok alıyorBenim eşimde kilo takıntısı var çok kilo almamı istemiyor sağlıklı beslen bebek kilo alsın sen alma diyor en sonki kontrolde doktor sakın zayıflığına güvenip çok kilo alma dedi bakalım ne olacak alsak da veririz inşallah tabi önceliğim bebeğimin sağlığı
Benim hala +3 55le devam ediyorum inşallah 10 kiloyu geçmem bende. 6.aydan sonra çok alırsın diyorlar ama bilemedim. Aslında hiç dikkat etmiyorum nr istersem yiyorum ama iştahım pek yok gibi 2 öğün yiyorum günde.Kilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Normal ama artık yediklerimiz sadece kendimize değil bebislere de gidiyor, bosver amaan kac kere daha hamilelik yaşarız Allah bilirBenim de iştahım arttı sürekli bir şey yemek istiyorum
Bende 5 ayda 6 kilo aldım 58 olmuştum en sonKilo durumunuz nasıl ben 57 olmuşum 5 ayda 7 kilo fazla oldu sanırım daha 4 ay var 10 kiloyu geçmek istemiyordum ama geçeceğim galiba
Valla kuzucum pis kokan minik vitamin haplarini icmek yerineHadi ya ben de çok zorlanacağım o zaman :)
gozunuz aydinDün detaylı ultrasona girdik.doktor rapor verdi çok şükür herşey normal çıktı yaşım 37 ileri yaş gebeliği heryerde karşıma çıktı.doktora sinirlenip fetal DNA yaptırmamıştık eşimle.çok şükür allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.yok KPSS yok iş yok aman biraz daha büyüsün ikinci çocukta zorlanmayayım diye 5 sene erteledim ikinci çocuğu çok pişmanım eskiler doğru söylüyor peşe peşe yapın anneler yoksa benim gibi kafayı yersiniz olacak mı diye...olduktan sonrada sağlıklımı diye
Gamsız olmayınçok isterdim canım İnan geçen Nisa’nda düşük yaptım o günden beri çok mutsuzdum ya olmazsa diye.oldu yine sevinemedim elimde değil panik atak oldum bu süreçtegozunuz aydinbnmde yas 35 ama bu kadar stres yapmayin bnce ileri yas degiliz ya ama yas ne olursa olsun gebelik bi macera ve illlaki insan daha hassas oluyor . Heleki gamsiz baykus degilsek
Sağlıkla gelsin bebişinizMerhaba arkadaşlar bende 18 hafta 6 günlük hamileyim inşallah bir oğlumuz olacak
kızlar size bir şey soracaktım benim yaklaşık 1 aydır geceleri ağzım çok kuruyor burnum tıkanıyor genelde özellikle sabaha doğru böyle bir durum yaşayan var mı ?
Birde geceleri ellerimde uyuşma çok oluyor bu konuda bilgiisi olan var mı ?
Bende detaylı ultrason için randevu aldım 20. Haftaya ya çok mu erken bilemedim ama bulunduğum şehirde daha fazla kalamayacağım için mecburen aldım
Sabah kalktığımda agiz-bogaz kurulugu ve bütün tıkanıklığı bende de olmuştu. Kalorifer de yanınca yatak odasınin havasının çok kurudugunu farkettik. Petek üstüne su astik ve bu problem bitti. Havanın çok kuru olmasından olabilir, sizde deneyin isterseniz.Merhaba arkadaşlar bende 18 hafta 6 günlük hamileyim inşallah bir oğlumuz olacak
kızlar size bir şey soracaktım benim yaklaşık 1 aydır geceleri ağzım çok kuruyor burnum tıkanıyor genelde özellikle sabaha doğru böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bende detaylı ultrason için randevu aldım 20. Haftaya ya çok mu erken bilemedim ama bulunduğum şehirde daha fazla kalamayacağım için mecburen aldım
Ağrı bende de yok ama benim akıntımda renk değişimi hiç olmadı.. fitilde kullanılsa hep tekrarlıyor bu enfeksiyon benimde geçmiyor suyu az içince hemen yanma oluyor bende sadece.. günde 3 litre su içince ve gece tuvalete kalkınca rahat ediyorumKızlar ağrım yanmam falan yok ama sarımsınyeşilimsi kokusuz akıntım var çok korkuyorum yaa bebeğe birşey olur diye daha önce fitlde kullandm gene aynı varmı aynı durumu yaşayan
BEnim iğnem 6000 lik şuana kadar iğne kaynaklı bir kanama görmedim kendimde karnıma vurarken bazen yanlış yapınca fındık gibi kitle oluyor ama geçiyor mesele tansiyon yükselmesi o an çok yükseliyor hemen ölçülünce farkedilir seninkanama beklemiş gelmiş kahverengiye dönüşmüşnkuzenimdd anında grlince hdmdn scile gittiler tansiyonunu ölçünce anlaşıldı bence ne olur ne olmaz tansiyonunu bu ara ölçtür derim farklı bir baş ağrısı görürsen ensede falan takip et derim her önlemi almak lazımBir kaç gündür yordum da kendimi ondan da olabilir dediğin gibi. Iğne kullanmıyorum ama coraspin vermişti tüp bebek doktoru ona devam ediyorum daha kesmedim belki ondan da olabilir. Inşallah bir daha olmaztuz dan olsa olsa ödem olur heralde zaten zayıfım oda olmadi .eriginde mevsimi az zaten yakında kızarırlar ama bir kaç gün ara vereyim bakalım erik işini de yinede
Ben de açıkcası kendimi kısıtlamıyorum birşey için gebelik diyeti felan anlsmsm ama şekerli şeyler yememeye çslılıyorum doktorum meyveyi bile azaltmıştı hemüz bir liste vermedi senin gibi bir gebelik iş arkadaşım yaşamıştı evet doğuma girerken hamile kaldığı kilodan zayıftı ikizdi onun ki birde ama benim noluyorsa sonlara doğru oluyor umarım bu seferki senin farklı olur hamilelik iştahının bir zevki var ben nırmsl zamanlarda o kadar iştahlı değilim ama hamilelikte yitecekler çok güzel geliyır nedenseBen oglumda 8 kilo aldim 3 kilo da oglum dogdu
Ama inan bana berbat bi hamilelik gecirdim doguma girdigim gun bile hala kusuyodum
Hic problem degil kac kilo aldigim mutlu olayim da
Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin bebişinizburun tıkanıklığı bende uzun zamandır oluyor hamilelikte normalmiş. Son birkaç gündür ağız kuruluğu olmaya başladı bende de sanırım yeteri kadar su içmedim ondandır diye düşündüm ama genel bir durumda olabilir. Uyuşma konusunda hicbir bilgim yok malesef ama burada birkaç arkadaşta olmuştu normaldi sanırım yine de bilen birinin bilgi vermesi daha sağlıklı olur
Evet deneyeceğim hemen umarım faydasını görürüm çok teşekkür ederim cevabınız içibSabah kalktığımda agiz-bogaz kurulugu ve bütün tıkanıklığı bende de olmuştu. Kalorifer de yanınca yatak odasınin havasının çok kurudugunu farkettik. Petek üstüne su astik ve bu problem bitti. Havanın çok kuru olmasından olabilir, sizde deneyin isterseniz.
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende 18 hafta 6 günlük hamileyim inşallah bir oğlumuz olacak
Ben geçen ay doktora ayni şikayetimi söylemiştim fitilde kullanmıştım yine de akıntı rengim sarı olduğu için vajinal muayene oldum herhangi bir enfeksiyon yokmuş. Arada bir yeşile dönüyor 1 ya da 2 kez sonra bir sarı ama ağrı koku vs olmadığı için kabullendim. Bol bol su içmeye çalışın iyi geliyor.Kızlar ağrım yanmam falan yok ama sarımsınyeşilimsi kokusuz akıntım var çok korkuyorum yaa bebeğe birşey olur diye daha önce fitlde kullandm gene aynı varmı aynı durumu yaşayan
Çarşıdaki hesabın eve uymaması gibi birşey ilkinde bebeğim sakattı onüç kilomalmıştım eve geldiğimde iki kilo gitmişti ancak 53kadar düştüm üç kilo kaldı bir sonrakinde 69 kadar geldim zannımca 15-16 emzirdiğim için uğraşmadım 62 lerde kaldım iki senenin sonunda 53 olmuştum ama 55 yükseldim emzirdiğim için iyi yiyordum şimdi 55 kilodayım ama küsürler ilerliyor yakında hızım yükselir şunu söyleyim sürekli fazlası olmayan kişi için kilo vermek korkutucu geliyor daha doğrusu tecrübesiz oluyorsun çünkü 22 haftalık kayıpla sonuçlanan gebeliğimde 50 kilo ile başlamıştım yaşım 35-36 arasıydı bu benim en yüksek kilom diyebilirim otuzlu yaşlarda kırklı kiloları bırakıyorsun ben ilk kilo aldığım gebeliğimde on kilodan fazlaydı akapuntur yaptım gerçi on gün kaldı ama 3.5 kilo verdim sonra verilen diyeti uyguladım sonraki geneliğimde hep o diyeti uyguladım yani vermek için yardım alman gerekebilir 1200 kalorilik bir diyet yani gitmesem nerden başlıyacağım bilemezdim azimli bir insansan sıkıntı değil ama rahatından ödün vermezsen kabus bu kilolar hepsinde pişmanlık oluyor abarttığını anlıyon alman gerekenden çok kalori alıyon gebelik ve onun verdiği mutluluk hormonları bende öyle bebek olduğu sürece varlığı varken hiçbirşey sorun olmuyor kilo vb şeyler sonra aklın başına geliyorBenim eşimde kilo takıntısı var çok kilo almamı istemiyor sağlıklı beslen bebek kilo alsın sen alma diyor en sonki kontrolde doktor sakın zayıflığına güvenip çok kilo alma dedi bakalım ne olacak alsak da veririz inşallah tabi önceliğim bebeğimin sağlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?