2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ne yapalım geç evleniyoruz çoğu kişi öyle hayliyle çocuklarda geç doğuyor ben inceledim ama 35+ üzeri down olan anne verisi yok zannımca hamilelik yok desem biz varız hep bilimsel verileri az yaş diyorlar ama down anneler genç bilmiyorum başka genetiksel sorunlar olabilir tabi ama yaş kesinlik arzediyor denilmez hem o kadar veri yok

Bebeğin yukarı çıkmasını sorun etme herkeste aynı olmuyor karın yapısıyla alakalı herşey iyiymiş herkesin belirtisi aynı olmuyor ben bir gün batma gşbi bir acıma yaşadım panik oldum çünkü hiç kasık vb ağrım olmadı bende olmuyor ama bebek büyüyor içerde burda çoğu kişide arkadaşımda ağrılı devam ediyor yani herşey farklı

Amin amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Malesef rahatsız ediyor uykudan uyandırıyor .doktor randevumda dile getireceğim cevabınız için teşekkür ederim

Tansiyon normal çıkıyor hep. Açken düşük oluyor. Eve aldim tansiyon aleti de arada ölçüyorum yeşil tuzlu eruge ara verdim belki bir daha yasamam

Merhabalar, hayırlı olsun bebişiniz. Burun tıkanıklığı ve ellerde uyuşma sorunu bende de var. Uyusuklukla uyanıp ellerimi kapatmakta zorlanıyorum gece, sabah. Gün içinde olmuyor ama sadece gece oluyor.Gebelikte oluyormuş. Uyuşma ve şişlik olmaması için tuz tüketmemek gerekiyor sanırım.

Çok şükür her şey yolundaymış Benim de yaş 34, daha ilk çocuk Allah nasip ederse. Şimdiden konuşmak erken belki, daha kucağımıza almadık ama kardeşi ile çok yaş farkı olsun istemiyorum ben de. Hem benim yaşım, hem tekrar işe dön, tekrar izne ayrıl meselesi. 2 yaş fark ideal geliyor şu an düşününce. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Çok teşekkür ederim aynı şekilde benimde gün olmuyor. Sanırım tuz fazla tüketiyorum azaltmam lazım . Çok teşekkür ederim cevabınız için

Onun açıklamasını şöyle okumuştum. Amerika'da sağlık sistemi hep özel sağlık sigortası ile çalıştığı için, sigorta şirketleri müşteriye ödeme yapma-yapmama noktasında risk yaşı olarak 35'i belirliyor. (Bankaların kredi çekme yaş sınırını 70 olarak belirlemesi gibi) Yoksa down sendromunun riski aslında her yaşta ortalama yakın bir değerde.
Emin olmadığım için arkasında durabileceğim bir bilgi değil ama mantıklı geliyor.

kuzum sağlık ocağındaki emşire kokurttu beni enfeksiyon varsa suyun gelir erken soğum olur bilmem ne piskolojm bozuldu ya

Ah kuzum inşAllah bebeğe bir xararı olmaz ya

Ah kuzum inşAllah bebeğe bir xararı olmaz ya
Eğer enfeksiyon yoksa bir zararı olmaz kuzum çünkü doktorum öyle söyledi ama varsa istenmeyen bir durummuş hamilelikte risk olabilirmiş o yüzden bol bol su içelim muayenelerimizi aksatmayalım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız

Hanımlar benimde ufak bir sorum var, yorulunca yada ayakta biraz kalınca kulaklarım tıkanıyor, rahatsız edici şekilde ne yapsam bilemedim. Tansiyon da normal çıkıyor ondan desem değil. Bide bu aralar benim ponçik çok hissettirmeye başladı kendini bukadar hissetmiyordum. Daha kuvvetli tekmeler oluyor. Çok sık değil ama unutturmuyo sağolsun üçüncü bebeği de olsa insanın aynı heyecan oluyormuş. Sanki ilk gebelik

Canım benim geçmiş olsun benimde ilk okurken tansiyon gelmişti aklıma ama değil diyorsun. Benimde özellikle yemek yedikten sonra biraz başım dönüyor dediğin gibi çok rahatsız etmesede kulaklarım tıkanıyor. Aile hekimine sormuştum normal dedi. Çok üstünde durmadım bende o yüzden. Hormonlardan oluyor sanırım

Bende ona bağlıyorum artık, herhangi bir sağlık sorunu yok ama bu şekilde olunca yorulmaya hormonlara bağlıyorum bende.

Tansiyon normal çıkıyor hep. Açken düşük oluyor. Eve aldim tansiyon aleti de arada ölçüyorum yeşil tuzlu eruge ara verdim belki bir daha yasamam
4 5 mesajdır tuzlu erik demeniz beni benden aldı gerçekten normalde dahil olmam böyle şeylere ama şu sıralar kısıtlamalar vs insanlar kolay kolay ulaşamıyor her istediğimize polemik olsun diye değil bu mesajım biraz daha dikkatli olmalıyız bence

Bende ona bağlıyorum artık, herhangi bir sağlık sorunu yok ama bu şekilde olunca yorulmaya hormonlara bağlıyorum bende.
Kendini çok yormamaya çalış. Mesela ben çok hareketli bi insanım normalde yavaş hareket etmeye zor alıştım. Baktım birden kalkınca başım dönüyo falan dikkat ettim hep. Sende sana iyi gelmeyen şeylere dikkat et yapmamaya çalış

Bu hamileliklerde bende cok istahli biri oluyorum nedense normalde kahvaltimi cok guzel yapmam ben ama oyle bi guzel kahvalti yapiyorumki beni gorenin istahi acilir ilk hamileligimde 45 le hamile kalip 68 le doguma girmistim bu sefer 55le hamile kaldim hedefim 65 gecmemek ama becerebilirsem

kuzum sağlık ocağındaki emşire kokurttu beni enfeksiyon varsa suyun gelir erken soğum olur bilmem ne piskolojm bozuldu ya
Bunu bende duydum okudumda ama kötü düşünme canım sen bol su iç limon da tüketiyorum ben bol bol ayrıca .. sonrası Allaha emanet inşalalh
Çok şükür

Kızlar benim de iştahım çok açık ve bu beni çok korkutuyor. Hayatımda ilk defa öğle yemeği ihtiyacım oluyor. Şimdiye kadar 4 kilo aldım 5 olmasını istemiyorum. Kızımda 7 ayda 7 kilo almıştım. Toplamda 13 alarak tamamladım. Ve öyle kolay da vermedim. İki öğün yiyenlere bravo gerçekten. Ceviz falan deniyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…