2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kuzum sağlık ocağındaki emşire kokurttu beni enfeksiyon varsa suyun gelir erken soğum olur bilmem ne piskolojm bozuldu ya
Kanda idrarda çıkmıyor mu enfeksiyon gidip tahlil verin bu akıntıları bu kadar takmayın derim önceden olmayan hamilelikte çıkan akıntılar bunlar her gebeliğimde çıkıyor bende

Kızlar düzenli hergün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini? Özellikle 21 haftalık olanlar. Ben 2 gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum tedirgin oluyorum
22biticek benim ama 10 gundur hergun hissediyorum gunduzleri hareket etmiyor ozellikle aksamlari ayaklarimi uzatip oturdugumda ve yatmadan once mutlaka ben buradayim diye kendini hatrlatiyor cok sukur

Hıckırıgını hissededen varmı benmı yanlıs anladım ama hıc kırık tuttu bebegımın 21+2deyim
Ben 3 saniye arayla sürekli aynı yerde 4 5 kez hareket hissettim böyle olunca hıçkırık oluyormuş sanırım ama emin değilim. 18. Haftamdı yanlış hatırlamıyorsam.

Bende 55 ile kaldım bu sefer ama 28 . Haftadan sonra kendime güvenemiyorum diğer anneler gibi doguma yakın olan su tutmasıda olmuyor yani alınan komple yağ oluyor

Kitap okumak dil gelişimi için iyi oluyor daha çok kelime öğreniyorlar ve erken konuşuyorlar benim kız 2 bucuk olacak yakında hergün okumaya çalışıuorum altı yaşına kadar bin kitap okuyan var ama uygun kitap seçmek zor seçip alıyorum ben kızımın konuşması iyi edatları bile kullanıyor konuşurken beni şaşırtıyor onar onar alıp bıkans kadar okuyup başkalarını alıyoruz altı aylıkken rşyaları gösterip isimlerini söyleyebilirsin renkli kartlarda var onlarda alınıyor şimdş okumasanda sesinden tanıyır seni ben kızıma okurken tekmeliyor hep çocuk seslerine daha çok tepki veriyorlarmış

Çok teşekkür ederim çok guzel açıklamışsınız. Bende şimdiden okumak istiyorum beni duyduğu için hem doğduğundan beri yaparsam iyi bir alışkanlık olur. Kızınıza da maşallah daha da güzel günleri olsun

Kızlar düzenli hergün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini? Özellikle 21 haftalık olanlar. Ben 2 gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum tedirgin oluyorum
Benekle be karın yapınızla alakalı bu durum ben 21. Haftadayım artık tekmeler dışardan çok iyi gözüküyor ve ben 11. Haftalardan beri hissediyorum benim çocuğum uyumuyor bence sürekli beni tekmeliyor detaylıda bile iki üç kere taklalar attı tatlı yemeyin dedikleri için yememiştim oysa ki ikinciler böyle oluyor dedi doktor bilemiyorum karnıma elimi koysam hemen orayı tekmeliyor muhtemelen benimle beraber uyuyor çğnkğ gün içinde sürekli hareket halinde hıçkırıklarıda başladı gibi ultrason aleti geçtikçe oraları tekmeliyip tepki verdi sonuna doğru ters döndü doktır uyuyacak galiba dedi yarım saat resmen hışırı çıltı yavrunun seslere herşeye çok fazla tebki veriyor doktora soracağım bakalım oturduğum an çok rahat hissediyorum sürekli eli kolu oynuyor sayılacak gibi değil yani ama büyürse azalır diye düşünüyorum ama bir öncekide benzerdi ama gündüz çok değildi gece belli saatler kudurmaya çıkıyordu ayaklarının izi çıkıyordu karnımın kenarında elleyince çekiyordusenin bebek bence uslu sakin ben anlamıyorum sahurda bile uyanık

Benim oğlum çok hareketliydi, kızım çok sakin. Hareketleri çok minnoş. Balık gibi kaydırıyor kendini. Oğlumda bu haftalarda tekmeyi zınk hissederdim yani. Doğduktan sonra da hep hareketli oldu. 4 yaşında şimdi birazcık totosunun üstüne oturmaz Kızım uslu olucak galiba

32.haftadan sonra kişisel gelişim alıp okumuştum çocuk yetiştirme üzerine onunla ilgili kitaplarda okuyabilirsin aslında doğduktan sonra vaktin olmayabilir belki eşimle beraber okuduk dönüşğmlğ aynı kitapları internette listeler var bende bir ara atabilirim

Bende bundan korkuyorum bir ara nöbet mi geçiriyor dedim sürekli hareket hiperaktivite bilmiyorum tedirginim sanki dışarda olmak istiyor herşeye tepki veriyor ben burdayım der gibi

Evet düşündüm bende bu tarz kitapları ama çok kafam karışır diye de erteledim. Açılma olduğu zaman kitapcilara uğramayı düşünüyorum çok sagolun

Hıckırıgını hissededen varmı benmı yanlıs anladım ama hıc kırık tuttu bebegımın 21+2deyim
EVET ben ama 28. Haftada artık kesşn hıçkırık dersin yemek yediktrn bir süre sonra başlıyor üst üste on dk sürüyor hata akşam yemeğinden sonra kızım hıçkırırdı doğduktan sonra bile devam etti çok güzel emme refklesi gelişiyor diyorlar cigerleride

Bende bundan korkuyorum bir ara nöbet mi geçiriyor dedim sürekli hareket hiperaktivite bilmiyorum tedirginim sanki dışarda olmak istiyor herşeye tepki veriyor ben burdayım der gibi
Hayır yasaklar yokken dışarda yürütür, top oynatır yorardık uyusun diye. Ama şimdi enerjisini de atamıyor. Sürekli bi aksıyon En son eline bezi verdim tozları al dedim , biraz o şekilde enerji attı. Bi de durmadan soru soruyor, o dikkat sürekli toplu olucak ve cevap vereceğim yoksa aleyhime delil olarak kullanıyor vallaha İnşallah benim oğlan kadar olmaz. Oturamazsın inan

Ben de oruc tutmasam da eşimle sahura oturunca biseyler atistiriyorum çünkü cok geç kalkıyorum bebek o saate kadar sıfır besinle kalıyor diye düşünüyorum, sen de ceviz hurma vs biseyler ye bence sahurda, gec kalkmasak sorun olmaz da belki kalkinca sekerimiz falan düşer ilerleyen zamanlarda

Ben hergun hissediyorum ama bazı günler daha sık bazı günler daha az hissediyorum mesela bugün sayisi çok azdı. 21+0

Evet evet kesinlikle. Bende arada bir yiyorum eşimle beraber sahurda. Bazende iftardan sonra çay faslı dolu geçiyor yemedigim zaman sabahları aç uyanıyorum zaten hemen yemeğe koşuyorum.

Annelik nasıl birsey yaa hareketini az hissetsek dert ediyoruz cok hissetsek dert ediyoruz iyi düşün yeri geniş olduğu icin şimdi öyle, ilerleyen haftalarda azalir bence

BU kadar hareketli çocuk için bir kişi görevde olması lazım ben yetişemem zannımca rabbim kolaylık versin ama cocuklar birbirine bakıp aynısını yapıyor bilemiyorum bu abladınıda ayartabilir

BU kadar hareketli çocuk için bir kişi görevde olması lazım ben yetişemem zannımca rabbim kolaylık versin ama cocuklar birbirine bakıp aynısını yapıyor bilemiyorum bu abladınıda ayartabilir
Canım alışıyorsun bir müddetten sonra Allah gücünü veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…