2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Herkese selamlar. Benim akşamları kürek kemiğim ve aynı hizada göğüs altım ağrıyor. Dinlenince geçiyor ama çok rahatsız ediyor bazen. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba
Sol.kurek kemiğim. Aynen dediğin gibi sadece akşam ağrıyor. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. Durdukça geçiyor.

Bende özelde muayene oluyorum doktorum kalbinde parlaklık gördü ayrıntılı ultrason yapmıştı kendisi ama perinatolağa yönlendirdi birde bayramdan sonra gidicez size bişey dediler mi bunla ilgili

Canım benim görüntülü konuşursunuz biz öyle yapıyoruz hiç yoktan iyi oluyor

Bende özelde muayene oluyorum doktorum kalbinde parlaklık gördü ayrıntılı ultrason yapmıştı kendisi ama perinatolağa yönlendirdi birde bayramdan sonra gidicez size bişey dediler mi bunla ilgili
Beni de yonlendirdi doktor ayni sekilde.ayrintili ultrason cektirecegim sira bulabilirsem

Hoşgeldin aramızaa sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Amin hepimiz inşallah benim 19+5 haftalık. Yarından sonra muayenem var. İnşallah güzel haberler alırım. Benim ikinci çocuğum olacak inşallah. İlkinde gebelik şekeri çıkmıştı. Diyet insülin iğnesi falan zor geçmişti. Sanırım tekrar çıktı. Yükleme yaptırmadım ama ölçüm yapıyorum yüksek çıkıyor. Diyete başladım şimdiden. Daha çok soru sormak istiyorum hepsini bir anda sormayayim şimdi

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Umarım muayeneden de güzel haberlerle gelirsiniz

Kızlar düzenli hergün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini? Özellikle 21 haftalık olanlar. Ben 2 gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum tedirgin oluyorum
O kadar narin hareketler ki, ben de hissetmekte zorlanıyorum. Içimi tek rahatlatan şey, ultrasonda kıpır kıpır, demek ki ben hissedemiyorum düşüncesi. Bu arada benim de 22 haftalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…