2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Annelik nasıl birsey yaa hareketini az hissetsek dert ediyoruz cok hissetsek dert ediyoruz iyi düşün yeri geniş olduğu icin şimdi öyle, ilerleyen haftalarda azalir bence
Ben de öyle diye umuyorum belki uyku saatleri değişip hareketleri daha bilinçli olupyrmuş o zaman azalır zannımca şimdi refleks gibi sürekli kıpırtı

Ben ilk günden beri konuşuyorum bebeğimle zaten öğrencilerime şarkı söyleyip ,kitap okuduğum için o da dinliyordur herhalde

O kitabı ben de okudum çok güzel

Eklentiler

• IMG_20210220_172612_045.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar düzenli hergün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini? Özellikle 21 haftalık olanlar. Ben 2 gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum tedirgin oluyorum
Ben iki haftadır hergün hissediyorum canım ama her bebeğin gelişimi aynı değil bir hafta daha bekle istersen düzene girer ilk başlarda ben de hergün hissetmiyordum

Ay bak önerdiğim kitap tamda bununla ilgili kelime çeşitliliği, kelimelerin önemi vs bi an önce al oku

Herkese selamlar. Benim akşamları kürek kemiğim ve aynı hizada göğüs altım ağrıyor. Dinlenince geçiyor ama çok rahatsız ediyor bazen. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba

Herkese selamlar. Benim akşamları kürek kemiğim ve aynı hizada göğüs altım ağrıyor. Dinlenince geçiyor ama çok rahatsız ediyor bazen. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba
Merhaba, benim bazen oturma şekline göre göğüs kafesim acıyor sonrasında geçiyor yani sizinki gibi bir ağrı değil sanırım yine de yazmak istedim. Belki magnezyum eksikliği olabilir

Safra kesesine hiç baktırdınız mı. Onun agrısı da o sekilde olabılıyor da. Gebelik te safra kesesi ekstra agrı yapabılıyor da

Seni çok iyi anlıyorum benimde annecim uzakta
En çok ihtiyacımız olduğu dönemlerdeyiz bir de yani en azından arada bir de olsa görebiliyorum ama seneye hiç öyle bir şansım olmayacak. Eşimin doğu görevi var 3 senedir gitmiyor seneye gideriz heralde bu sefer yılda 1 görücem tam da bebegimin buyume zamanlari olucak cidden üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…