2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba canım ben de yaklaşık 2 senedir maraştayım. Burada önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?

Merhaba, benim bazen oturma şekline göre göğüs kafesim acıyor sonrasında geçiyor yani sizinki gibi bir ağrı değil sanırım yine de yazmak istedim. Belki magnezyum eksikliği olabilir
Aslında magnezyum alıyorum. Sadece akşamları yemekten sonra oluyor. Dinlenince geçiyor ama rahatsız edici bir ağrı

Kızlar 12-13 gün sonra detaylı ultrasona gireceğim. Yarim saat arayla hem.dojtora hem ultrasona randevumuz var. Sonuçlar hemen çıkar dimi ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Doktor dedi detaylı dan yarim saat sonra bana randevu alim. Gelin dedi

Bizimkini hemen vermişlerdi elimize dosya şeklinde her yerde aynı mı bilmiyorum

Valla kuzucum pis kokan minik vitamin haplarini icmek yerine
Buyyk ama kokusuz haplari icmeyi tercih ederim
Benim vitamin de çok kokuyordu ve aşırı büyüktü ocean mummye geçtim doktor önerisiyle tavsiye ederim buzdolabında saklarsanız ki omega 3 içerdiği için öyle olması gerekiyor asla kokmuyor

Ya kızlar yarın detaylı ultrasona giricem bizimki şimdiye kadar hiç cinsiyetini göstermedi acaba yarın görebilirlermi ?

Burda çok konuşulmuştu bacak ağrısı kramp gece uykudan kaldırıyor filan hiç başıma gelmemişti. Bu sabah bağırarak uyandım resmen sol bacağımın dizden aşağısı böyle etim çokk sert oldu ve asla tarif edemediğim bir acı oldu bahsedilen şey buydu galiba ovaladım geçti ama bu kadar acıyınca çok korktum oynatamadım yerinden yaşayan arkadaşları anladım çok kötüydü gerçekten herkesn böyle şiddetli mi oluyor

Ya kızlar yarın detaylı ultrasona giricem bizimki şimdiye kadar hiç cinsiyetini göstermedi acaba yarın görebilirlermi ?
Ben yüksek ihtimal görünür diye düşünüyorum mesela dün bizim sırtı dönüktü ona rağmen doktor ben erkek olduğunu gördüm ucundan ucundan ama yine de önünü dönmesi lazım cinsel gelişimi vs. İncelemek için tarzında konuştu bende kalktım tatlı bişiler yiyip yürüdüm geldiğimde dönmüştü.. yani uzunca baktıkları ve göremediklerinde de baya dürttükleri için genelde detaylıda canım o yuzden öğrenirsin bnce

Genelde detayli ultrasonda hepsi belli oluyor ama niye bekletmis seni minik sıpa bu zamana kadar
Gitmeden sekerli seyler ye istersen hareketlensin azcik insallah gosterir

Bir ihtimal muayene uzun sürer ama çıkacak sonuç ultrason sonucu olduğu için çıkacaktır hızlıca.

Dun gece bende yaşadım bu durumu sağima dondum sağ kalcam nasil ezilmis gibi yandı soluma dondüm aynı sekilde birde sol bacağıma gece gece kramp girdi bi bağrdım esimde korktu ama canm yandi baya gecti ovalayinca bunlar magnezyum eksikligi sanirim randevumada 1 hafta var napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…