2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ah yavrucum aç karnimi doyuracak kadar bile yiyemiyorum o dedigin sebzeler sütler okuyunca bile midemi altust ediyor bugun zorla nar ve havuc suyu ictim ama biraz etkisini gostersin hemen kusmayim diye dolaniyorum evde oyle
Burda hemşire arkadaş bahsetmişti b6 vitamini eksik olunca çok kusma oluyormuş b6 hangi şeylerde varsa onu yemeye çalış bence biraz uğraş bir yöntem bul derim sonra pişman olma yada serum taktır kendine

Çok geçmiş olsun canım, kısa sürede suyunu geri kazanır inşallah minik

Ah yavrucum aç karnimi doyuracak kadar bile yiyemiyorum o dedigin sebzeler sütler okuyunca bile midemi altust ediyor bugun zorla nar ve havuc suyu ictim ama biraz etkisini gostersin hemen kusmayim diye dolaniyorum evde oyle
Allah yardımcın olsun inşallah. Ben ilk başlarda kısa bir süre öyleydim. Senin bu haftada hâlâ böyle olması gerçekten zor. Inşallah artık geçer bu durum ve güzel beslenebilirsin

Evet canım çok şükür erken doğum la ilgili bir belirti değilmiş, enfeksiyon ile ilgiliymiş. Su protein durumu ve hemotoloji raporum çıksın içim bir rahat etsin istiyorum. Yas alınca sorunları da artıyor sanırım. 37 yasındayım diğer ıkısınde hiç böyle seyler yasamadım. İki doğum arası az belkide onunda etkisini görüyor olabilirim. Zamanında gelsinde hepsi üzmesinler bizi. Kızlarım 41 haftada doğdu bu erkek bilmiyorum okadar bekliyecek mi

Ben bu magnetin siparişini verdim hediyelik olarak az da olsa gelen olur başka bir şey yapmayacağım
Canım çok beğendim bende takibe aldim sayfayı ahşap mis bunları da sordum hatta. Bakalım eşim sabun yapicakti vakit olursa kutuluycaz falan bu tarz bisey de olsun isterim bakalım.

Cok gecmis olsun canim
Ya arada ben de hapsurunca gulunce kaciriyorum altima
Cok sukur suyun falan gelmemis enfeksiyon icinde antibiyotik falan gecer gider insaallah gunleri dolmadan gelmesin minikler

Erkekler erken doğuyor diyorlar herkes için geçerli mi bilmiyorum benim 39 idrarda çıkan efenksiyon kanda çıkmadığı sürece sıkıntı etme derim normal zamanlarda bile bayanlarda idrarda efenlsiyon oluyor ben çok sıvı alıyorum çnk çok susayan briyim bende bile iki gündr hafif ödem olmuş tuzu kaçırmış olabilirim aynaya bakınca yzğmdenmayaklarımdan anlıyorum bizim yaşımızdakiler için ödem olmaması lazım protein belki çtiğimiz vitaminlerden kaynaklı olabilir böbrek sorunu yoktur onun için tahll takibi yapılması iyi bir durum bende okuyorum ama açıkcası çok panik olmuyorum sayfada yazılanlarda insanı etkiliyor ama kendini takip et yinede

Cok gecmis olsun canim
Ya arada ben de hapsurunca gulunce kaciriyorum altima
Cok sukur suyun falan gelmemis enfeksiyon icinde antibiyotik falan gecer gider insaallah gunleri dolmadan gelmesin minikler
Çok teşekkür ederim canım. Antibiyotik vermediler bi sase verdi okadar. Neden bilemiyorum tabiki. Hafta içi yine Dr gidicem ondandır belkide. Aminn cümlemizin inşallah

Hadi bakalım şimdiden kolaylıklar diliyorum canım her türlü yardıma hazırım

Geçmiş olsun canım havuç ve nar suyu işe yarar inşallah başka bir sorun olmamasına sevindim

Geçmiş olsun inşallah bir da olmaz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…