2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için , ben bekleyemedim dayanamadım yani hastaneye gidip kan verdim sonuç 64.80 çıktı randevu aldım pazartesi poliklinik de kontrole gideceğimm :)
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin randevu için biraz daha bekleyebilirsiniz ama keseyi şuan görmeniz mümkün değil. Stres yapmamak için biraz beklemek en iyisi. Doktorlar erken dönem olunca her ihtimali söylüyorlar moral bozuyorlar.

Kızlar sizden farklı bir konuda tavsiye isteyeceğim. Kuru saçlar veya elektriklenen saçlara sahip arkadaşlar şampuan önerisinde bulunabilir mi? Kullanmak istemedigim tek marka gliss çünkü 2 kez şans verdim ikisinde de çöpe attım tam bir hayal kırıklığı. Onun dışında elidor ve elsevin birçok serisini denedim.

Ben de elseve kullanıyorum memnunum ancak arada kepek sorunum olduğu için clearı da kullanıyorum kadınlar için olanını. Ancak saç kremi olarak yine elseve kullanıyorum

Kızlar sizinle de paylaşmak istedim. Geçen doktora gittim böbrek sorunumuz vardı bebeğin daha doğrusu. çok üzülmüştüm ama doktor önemli değil dedi ufak bir genişleme söz konusuydu bu hafta doktor genişlemenin küçüldüğünü söyledi çok şükür insallah doğana kadsr kapanır
Bu arada benim kız çok oynuyor gibi geliyordu bana yani sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama yorulsam dinlesem gece uyusam gündüz dolansam devamlı tekme yiyorum. Bu seferde fazla oynaması garip gelmeye başladı tam doktora soracaktım doktor kendisi dedi bebek çok hareketli maşallah dedi. Bazı bebeklerin karakterinden kaynaklanıyor sanırım bu da öyle dedi o nasıl bişey oluyo hiç bilmiyorum. Canı sağolsun da acaba şu elde ayakta durmayan çocuk karakteri mi oluyo çok kınadıklarım oldu da zamanında ondan Bi şey ettim zaaar

Ben de elseve kullanıyorum memnunum ancak arada kepek sorunum olduğu için clearı da kullanıyorum kadınlar için olanını. Ancak saç kremi olarak yine elseve kullanıyorum
Bende iki şişe bitirdim hem turuncu hem bal köpüğü renginden sonra glisse sans verdim ve saçım deli gibi kepek oldu. Şimdi yine elseve kullanıyorum turuncu olan şişesini ve kremini ama yine arayışa girdim

Kızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
Canım ben böyle konularda hiç riske girmiyorum hemen doktora gidiyorum. 9. Haftada başıma geldi koşa koşa hasteneye gittim hem de 2 farklı yere. Yine olabilir dedikleri halde yine oldu diye tekrar kendi doktoruma gittim. Yanı demem o ki imkanın varsa hastaneye git hiç riske girme streste yapma evde durdukça. Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey yoktur.

Ay ne güzel bir haber ya inşallah tamamen geçer valla hareketli olması güzel bir durum ama doğunca nasıl olacak acaba inşallah kınadıklarımız başımıza gelmez benim oğlanda ilk zamandan beri çok hareketli ki benimde milletin çocuğuna çok laf etmişliğim var

Ben de her türlü şampuanı denemiş ve kalın telli elektriklenen dalgalı saçları olan biri olarak çözümü bu kremde buldum. Kremsiz şampuan kullanıp duştan çıkmadan fındık kadar avucuma sıkıp saçımı ovalıyorum. Durulamadan havluya sarıyorum. Sonuç çok iyi. Watsonsdan aldım ama internette de var

Eklentiler

• D73DEDA2-D0DA-470E-A720-3CBB6BFE332D.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 32
Ay cok teşekkür ederim mutlaka bakıcam. O kadar saç kremi ve ıslak saca yağ denedim ki. Resmen tiftik keçisi gibi geziyorum tek tek çıkıyor her yandan.

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Beta 1500 üstü ya da 2000 olmadan kese görünmüyor. Doktoruma beta 40 ken haber vermiştim 1 hafta sonra gel demişti. Paylaşmak istedim.
Cok teşekkür ederimm nasıl ilerleyecek hiç bir fikrim yok kullandığım ilaçlar tedirgin ediyor beni o yüzden gitmeyi istiyorum aslında pazartesi günü

Çok teşekkür ediyorum aslında erken biliyorum ama bu ay kullandığım ilaçlar çok korkutuyor beni keseden ziyade bana o ilaçları yazan doktora görünmek bir sorun olacakmı doktordan duymak istiyorum onun için gideceğimm

Cok teşekkür ederimm nasıl ilerleyecek hiç bir fikrim yok kullandığım ilaçlar tedirgin ediyor beni o yüzden gitmeyi istiyorum aslında pazartesi günü
Endişe etmeniz cok normal ama ilk etapta gidince eliniz boş dönüyorsunuz. Ben sırf ailem çok ısrar ediyor nasıl dayanıyorsun insan gider dediği için 5. Haftada gittim kese bile görünmedi 1 hafta sonra yine çağırdı ama tabi her hafta kese var bebek yok bebek var kalp atışı yok diye strese girmemek için direk 8. Hafta gittim. Tercih sizin tabikide ama kese bebek vs görünmezse hiç stres olmayın bekleyin daha zamanı var sağlıkla gelsin inşallah

Özel bir durumunuz varsa çok haklısınız. Mutlaka doktorunuza danışın tabi.
Mayıs da regl oldugumda klomen vermişti doktor ama çatlatma iğnesi vermedi klomeni kullandım 12 gun sonra kontrole gittim gelişmiş bir yumurta var dedi ileri bir tarihte tekrar çağırdı gittim bat a 8 gun filan vardı ultrason da yeniden gelişmiş yumurta gördü gelişmiş ama çatlamamis dedi o Yüzden hem fitil hem antibiyotik yazdı her zaman gittiğim ezcanem antibiyotikler için çok güçlü olduğunu dakikasına bile dikkat etmem gerektiğini söylemişti adet gecikmem olunca hiç beklemediğim bir anda evde yaptığım testte çift çizgiyi görünce haliyle içime şüphe düştü

Aminn hepimizin melekleri sağlıkla gelsin inşallah benim gitme nedenim çok güçlü antibiyotik ve fitil kullandım onları yazan doktora görünmek istiyorum durum bu verdiğiniz ilaçlar bu sorun yaşar mıyız demek içinn

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir zararı yoktur.

Dün bir kadin doğum doktorunun soru cevap etkinliğinde biri sormus hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım diye, doktor da 7 haftadan önce kullanılan ilaclar bebeğe etki etmez demis, endisenizi görünce yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…