- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.921
Teşekkürler fikir oldu bize de. siz tabi herşeyi hazırlayıp kurtuldunuz . Benim daha hiç bir şeyim ortada yokArkadaşlar alışveriş grubuna da yazdım ben bugün hastane çantamızı da hazırladım küçük bir bavul bebişime orta boy bir bavul da kendime hazırladım aldığım keseler ve bavul organizerleri çok işime yaradı bebeğim için giysi keselerine üç tane hastane çıkışı koydum hepsinde zıbın, alt üst takım, çorap, eldiven, şapka ve penye battaniyesi var birer adet de bebek bezi ve alt açma ekledim bir keseye de fotoğraf için tütü etekli takımı koydum bez kesesine 5 adet yedek bez, alt açma bezi, pişik kremi, pamuk, ıslak mendil koydum bakım kesesine süt sağma makinesi, göğüs kapakları, kaşık biberon, mama, emzik, ağız bezi, omuz bezleri, göğüs ucu kremi koydum bir organizere fotoğraf çekimi yastığını bir adet örgü ve bir adet nohut battaniyesini ve müslin bez koydum diğer organizere 1gecelik takımı ve 1 pijama takımı, 2 adet lohusa kilodu ve emzirme sütyeni, terliğimi, iki adet çorap bir adet havlu koydum bir keseye tarak, ayna, lohusa taçlarım, makyaj malzemesi, lohusa pedi, göğüs pedi koydum bir keseye süt yapması için hümana çay, malt içeceği ve atıştırmalık bebe büsküvisi ile kuruyemiş koydum hepsinin son kullanma tarihleri 2022 ayrıca tansiyon ölçer, ateş ölçer, elektirikli cezve , kağıt havlu, pilastik çatal kaşık, kağıt bardak, tabak ve çöp poşeti koydum ve tabi puset ve emzirme yastığıne çok detay varmış işinize yarar diye buraya yazayım dedim ben de hep izlediğim videolardan yola çıkarak liste yapıp ona göre hazırladım çok şükür benim bir işim kalmadı bundan sonra inşallah bir sıkıntı yaşamadan keyifle geçer zaman
Her doktorun uygulaması farklı. Ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini. Aç kalmamıza dayanamıyor benim doktorum. Sabah kahvaltı yaptım ama bal, reçel çikolata gibi tatlı şeyler yemedim ve 2,5 saat açlıktan sonra bana 50 gr şekerli su icirdiler. 1 saat sonra da kan ve idrar verdim. Tamamen aç karınla gitmenizi isteyen doktorlar da var. Teneke içecek şeklinde de veriliyor. Öncesinde sonrasında kan da alıyorlar. Ben ne kadar kahvaltı yapıp öğlen gitsem de genelde sabah aç karınla yapılıyor. Doktorunuz bir şey demediyse sabah aç karınla gidin bence.Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
Yok tatlim hic farketmedim doktor cok hizli azalmis deyince inanilmaz sasiridm cunku normalden fazlaydi suyumÇok geçmiş olsun.. suyunun azaldığını farkettin mi hiç? En korktugum şeylerden biri.. simdi karantinadayiz muayenem gecikecek, ister istemez yoruluyorum orayi burayi dezenfekte et, bitki çayı yap şunu yap bunu yap derken..
Çok şükür, her şey daha da güzel olsunBen geldim hastaneden sukur sancim ya da açılmam yok yorgunluğa bagli agrilar oldugunu soyledi kardesimin dugun hazirliklari var baya kosturmustum bu dönem
Bu haftalarin cok onemli oldugunu bol bol uzanip yatmam g3rektigini soyledi
Ama suyum baya azalmış onun icin yarim bardak havuc suyuna yarim bardak nar suyu karistirip hergun 1 bardak ic dedi baska yapabilecegimiz bir sey yok
+2.5 kilo ile yola devam 1000gr 35cm
2 hafta sonra tekrar gidicem
Sagol tatlim hic farkinda olmadan tatli telaslardi ama yas da 37 olunca galiba fazla yoruldukÇok şükür, her şey daha da güzel olsunBol bol dinlen, kardeşin de olsa çok yıpratma kendini.
Allah Allah o zaman idrarla beraber gitti.. insallah normale döner hemen, doktorun verdiği tarif de aklımızda bulunsunYok tatlim hic farketmedim doktor cok hizli azalmis deyince inanilmaz sasiridm cunku normalden fazlaydi suyum
Sukur canim kotunun iyisi oldu bu en azindan acilmam sancim yokmusİnşallah iyi geçmiştir kontrol
3 hafta onceki kontrolde benim suyum fazlaydi ama sekerle ilgili bi sorun yasamadim hatta bugun doktorda suyumun cok azaldigini ogrendimKızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
Şimdi okudum çok geçmiş olsun. havuç suyu içip suyunu düzene sokan çok kişi okudum duydum. Hallolur inşallah bununla geçmiş olsun.Sukur canim kotunun iyisi oldu bu en azindan acilmam sancim yokmus
Masallah bebisineHerkese merhaba :) Şimdi muayene oldum. Çok şükür her şey yolunda. Bizim cimcimeyi artık dana diye seveceğiz sanırım. :) 3 haftada 500 gr almış. 1100 gr olmuş. Normalde 28.haftada 1000 olmasını beklerdik dedi. Boyunu söylemedi ama, boyu da uzun olacak dedi. Kilo alımım ilk başlarda yoktu, şimdi de hızlı buldu. Porsiyonlarına dikkat et dedi. Bir de omega 3 ü birakmistik, multuvitaminin içeriğinde var nasilsa diye. Balik yemedigim için haftada 3 kez kullan dedi. Şeker yüklemesi de 40 dk once yapıldı. Şimdi tahlil vermek için sürenin dolmasını bekliyorum. Korktugum gibi olmadı. Teneke icecek değil de 50 gr şekerli su icirdiler. Rahat içtim, su an da iyiyim.
Oyyy severim ben onun minnak keseleriniArkadaşlar alışveriş grubuna da yazdım ben bugün hastane çantamızı da hazırladım küçük bir bavul bebişime orta boy bir bavul da kendime hazırladım aldığım keseler ve bavul organizerleri çok işime yaradı bebeğim için giysi keselerine üç tane hastane çıkışı koydum hepsinde zıbın, alt üst takım, çorap, eldiven, şapka ve penye battaniyesi var birer adet de bebek bezi ve alt açma ekledim bir keseye de fotoğraf için tütü etekli takımı koydum bez kesesine 5 adet yedek bez, alt açma bezi, pişik kremi, pamuk, ıslak mendil koydum bakım kesesine süt sağma makinesi, göğüs kapakları, kaşık biberon, mama, emzik, ağız bezi, omuz bezleri, göğüs ucu kremi koydum bir organizere fotoğraf çekimi yastığını bir adet örgü ve bir adet nohut battaniyesini ve müslin bez koydum diğer organizere 1gecelik takımı ve 1 pijama takımı, 2 adet lohusa kilodu ve emzirme sütyeni, terliğimi, iki adet çorap bir adet havlu koydum bir keseye tarak, ayna, lohusa taçlarım, makyaj malzemesi, lohusa pedi, göğüs pedi koydum bir keseye süt yapması için hümana çay, malt içeceği ve atıştırmalık bebe büsküvisi ile kuruyemiş koydum hepsinin son kullanma tarihleri 2022 ayrıca tansiyon ölçer, ateş ölçer, elektirikli cezve , kağıt havlu, pilastik çatal kaşık, kağıt bardak, tabak ve çöp poşeti koydum ve tabi puset ve emzirme yastığıne çok detay varmış işinize yarar diye buraya yazayım dedim ben de hep izlediğim videolardan yola çıkarak liste yapıp ona göre hazırladım çok şükür benim bir işim kalmadı bundan sonra inşallah bir sıkıntı yaşamadan keyifle geçer zaman
Sag ol canim doktorda sasirdi nasil bu kadr kisa surede bu kadar azaldi suyun diye dedigin gibi nar ve havuc suyu hemen toparlar insallah dediŞimdi okudum çok geçmiş olsun. havuç suyu içip suyunu düzene sokan çok kişi okudum duydum. Hallolur inşallah bununla geçmiş olsun.
Terlemem falan da yok oyle bi akintim da yok ben de anlamadimAllah Allah o zaman idrarla beraber gitti.. insallah normale döner hemen, doktorun verdiği tarif de aklımızda bulunsun
Sag ol canimÇok şükür, her şey daha da güzel olsunBol bol dinlen, kardeşin de olsa çok yıpratma kendini.
Ben 10 dakikadan sonra cikan testlere pek guvenmiyorum acikcasi ama hemen silik bir seyler gordum sonra koyulasmis diyorsunuzArkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bat 9 haziran dı hala olmadım bu ay klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım doktor yumurta var ama çatlamamış dedi bana Neo - Penotran Forte-L 750 mg ve Ceftinex 600 mg yazdı ben bunları yaklaşık 1 hafta önce kullanmaya başladım dun bırakmıştım bu gün hala adet olmayınca eczaneden test alıp yaptım ilk basta çok zor gördüğüm bir çizgi vardı görmek istiyorum diye kendimi yanıltıyorum sandım ama testi atmamıştım yaklaşık 25 dakika sonra gidip tekrar teste baktığımda çizgi çok daha netti hata fotoğraf yükleyebilirsem sizlerle de paylaşmak isterim , sizce gebelik var mıdır ?
Neden böyle olurmuş peki hani yorgunluk falan buna sebep oluyor mu?Sag ol canim doktorda sasirdi nasil bu kadr kisa surede bu kadar azaldi suyun diye dedigin gibi nar ve havuc suyu hemen toparlar insallah dedi
Bende de su fazla. Şekere bakıldı aç karna bakıldı normal çıktı. Şekeri tuzu bırakmamı söyledi doktor. Ölçü verdi mi suyla ilgili?Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
Yaaa gercekten miTerlemem falan da yok oyle bi akintim da yok ben de anlamadim
Ama doktorumun dedigine gore ben beslenemiyorum o yuzden surekli kusuyorum hala
Yok kuzu benim kasık ve bel agrilarina yorgunluk kaynakli dediNeden böyle olurmuş peki hani yorgunluk falan buna sebep oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?