2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Teşekkürler fikir oldu bize de. siz tabi herşeyi hazırlayıp kurtuldunuz . Benim daha hiç bir şeyim ortada yok ne zaman alışverişe başlayacağız bilmiyorum
 
Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
Her doktorun uygulaması farklı. Ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini. Aç kalmamıza dayanamıyor benim doktorum. Sabah kahvaltı yaptım ama bal, reçel çikolata gibi tatlı şeyler yemedim ve 2,5 saat açlıktan sonra bana 50 gr şekerli su icirdiler. 1 saat sonra da kan ve idrar verdim. Tamamen aç karınla gitmenizi isteyen doktorlar da var. Teneke içecek şeklinde de veriliyor. Öncesinde sonrasında kan da alıyorlar. Ben ne kadar kahvaltı yapıp öğlen gitsem de genelde sabah aç karınla yapılıyor. Doktorunuz bir şey demediyse sabah aç karınla gidin bence.
 
Yok tatlim hic farketmedim doktor cok hizli azalmis deyince inanilmaz sasiridm cunku normalden fazlaydi suyum
 
Çok şükür, her şey daha da güzel olsun Bol bol dinlen, kardeşin de olsa çok yıpratma kendini.
 
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bat 9 haziran dı hala olmadım bu ay klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi olmadım doktor yumurta var ama çatlamamış dedi bana Neo - Penotran Forte-L 750 mg ve Ceftinex 600 mg yazdı ben bunları yaklaşık 1 hafta önce kullanmaya başladım dun bırakmıştım bu gün hala adet olmayınca eczaneden test alıp yaptım ilk basta çok zor gördüğüm bir çizgi vardı görmek istiyorum diye kendimi yanıltıyorum sandım ama testi atmamıştım yaklaşık 25 dakika sonra gidip tekrar teste baktığımda çizgi çok daha netti hata fotoğraf yükleyebilirsem sizlerle de paylaşmak isterim , sizce gebelik var mıdır ?
 
Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
3 hafta onceki kontrolde benim suyum fazlaydi ama sekerle ilgili bi sorun yasamadim hatta bugun doktorda suyumun cok azaldigini ogrendim
 
Masallah bebisine
Insallah seker de cikmiycak sonra saglicakla dogmalarini bekliycez
 
Oyyy severim ben onun minnak keselerini
Rabbim guzel guzel giydirmeyi nasip etsin ne iyi etmissin oyle hazirlamakla
Bugun ben de dedim ya sancim ciksaydi ya erken dogum olsaydi tek çöp dahi almadim ben cok pisman oldum onumuzdeki ay da kardesimin dugunu var sonra bayram sonra zaten nerdeyse 34 35 haftalik oluyoruz oglum 33 artilarda 34 haftalik dogdu benim
Ben de hemen basliycam hazirliga insaallah
Yardim alirim senden
 
Ben 10 dakikadan sonra cikan testlere pek guvenmiyorum acikcasi ama hemen silik bir seyler gordum sonra koyulasmis diyorsunuz
Daha da cok yeni gecmis adetiniz sabah ilk idrarla tekrar test yaparsaniz bence daha saglikli sonuc verir
 
Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?
Bende de su fazla. Şekere bakıldı aç karna bakıldı normal çıktı. Şekeri tuzu bırakmamı söyledi doktor. Ölçü verdi mi suyla ilgili?
 
Neden böyle olurmuş peki hani yorgunluk falan buna sebep oluyor mu?
Yok kuzu benim kasık ve bel agrilarina yorgunluk kaynakli dedi
Suyun azalmasinin sebepleri varmis baya onu inceledi bebegin bobreklerinde sorun olabilirmis yeterli idrar cikaramamasi mesela
Ya da kan pihtilasmasi sorunu varsa annenin olurmus ben de pihtilasma var ama igne kullaniyorum bunun icin
Ya da plesantayı yeteri kadar besleyememek yani beslenme sorunu
Sukur bebegin bobreklerinde sorun yok kan sulandirici da kullaniyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…