2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 10 dakikadan sonra cikan testlere pek guvenmiyorum acikcasi ama hemen silik bir seyler gordum sonra koyulasmis diyorsunuz
Daha da cok yeni gecmis adetiniz sabah ilk idrarla tekrar test yaparsaniz bence daha saglikli sonuc verir
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için , ben bekleyemedim dayanamadım yani hastaneye gidip kan verdim sonuç 64.80 çıktı randevu aldım pazartesi poliklinik de kontrole gideceğimm :)

Ya bende soracağım hastanede cibinlik yatak süsleme falan yaptırınca da takıyorlar bazı paketlerde kapı süsü de vardi. Ama eve de aşmak istenirse uygun yollu bisey yaptiririm

Ya bende yaptirmicaktimda bakıyorum olmadık şeyler çıkıyor hamilelikte. Dedim yaptırayım da bilinsin var mı yok mu yoksa saçma geliyordu sekerim olmadığını biliyorum ama yinede dedim yapılsın da çıksın gerçekten var mı yok mu haftası gecmeden. Yoksa saçma geliyordu banada inşallah iyi geçer

Normalde şekerimiz olmasa bile gebelikte çıkabiliyor ondan gebelik şekeri deniyor. Bence tedbirli olmak daha iyi

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için , ben bekleyemedim dayanamadım yani hastaneye gidip kan verdim sonuç 64.80 çıktı randevu aldım pazartesi poliklinik de kontrole gideceğimm :)
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Beta 1500 üstü ya da 2000 olmadan kese görünmüyor. Doktoruma beta 40 ken haber vermiştim 1 hafta sonra gel demişti. Paylaşmak istedim.

İyİ akşamlar hanımlar bikaç gündür sıkıntılı olduğumu demiştim, sabah saglık ocagına gittim dr izne ayrılmıs bakmadılar. Dönerken uzak biraz ya terledim ya altıma kacırdım yada suyum geldi ıslanmıstım. Aklım çıktı hemen bezmialeme acile gittim anlatınca kadın doğum a sevk ettiler, kan, idrar tahlili, hem karından hem pelvik ultrason yaptılar bir durum oldumu diye. İlk tansiyon üzüntüden fırlamıstı sonra düzene girdi çok şükür. Sancı varmı diye uzun bir nst durumu oldu. Şükür enfeksiyon dısında baska bir sey çıkmadı. Korkudan aglamaktan helak oldum. Birde idrarda protein çıktı enfeksiyon nedeniyle olabilir ama ayrıntılı bakmak lazım dedı haftaya onun için tekrar tahlil vericem. Rabbim tüm yavruları korusun, doğum hanede iki gebe vardı sancı ceken sesleri geliyordu, dua ede ede bir hal oldum. Rabbim vakti geldiğinde bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.

Geçmiş olsun, idrarda proteini takip etmek lazım benim de bildiğim kadarıyla. Her şeye bakılmış çok şükür. Amin inşallah, sağlıkla gelsinler.

İsmi kesinleştirmeyener için hastane paketleri dahs iyi benim hastane farklı olacak umarım onların paketlerinde de vardır geçen sefer vardı ıvır zıvır eşyalardan hoşlanmadığım için açıkcası evde kullanmayı düşünmem bir süre sonra atılacak çünk

BEnce sakin ol erken zaten ben 34. Haftada almıştım geçen sefer ama bu sefer sadece kıyafet alacağım herşeyden var gibi zaten çogu şey doktuktan sonra alınıyor beşik buset yıkama aparatları kovası kuveti kıyafet bez hastanede de bir gece kalınıyor aksilik yoksa ben poşete koyup gitmiştim bebeğe ve kendime ait kıyafet birde birşeye ihtiyaç olunca emin ol baba hemen gidip bulup getiriyor

Çok geçmiş olsun inşallah enfeksiyon ve protein sorunu da en yakın zamanda geçer

Yok tatlim hic farketmedim doktor cok hizli azalmis deyince inanilmaz sasiridm cunku normalden fazlaydi suyum
GEçmiş olsun sebze ve meyve ağırlıklı beslenirsen dğzelir iyice azalırsa sıkıntı olur bnde 35 ten sonra olmuştu sebze yedim bir hafta düzeldi karışık zeytinyağlı haşlama sebze yemeği karışık salata havuç ile sütte içtim iki byük bardak havuç sıyunu aç karnına iç

Ah yavrucum aç karnimi doyuracak kadar bile yiyemiyorum o dedigin sebzeler sütler okuyunca bile midemi altust ediyor bugun zorla nar ve havuc suyu ictim ama biraz etkisini gostersin hemen kusmayim diye dolaniyorum evde oyle

SAkin kal erken doğaum yapanlar emin ol pbelirti veriyor ama doktor yada kendilerinin ihmali oluyor buraya yazan arkadaşlar genelde kendilerini dinleyip takip ediyorlar birde bu zamandan sonra hapşırınca öksğrğmçnce altına kaçırma sıkışıncada olur panik yapma ordaki kaslar gevşek oluyor. Doğumdan sonra düzeliyor birde terlemişte olabilirsin ihastaneler insanı stres ediyor ben her kontrolde korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…