2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar merhaba Perşembe açlık cuma da 50 ml glukoz içip şeker yüklemesi yaptırdım e nabız dan baktığım da açlık 64 tokluk 170 çıkmış araya haftasonu girdi ebe eğitim deydi dün bi cevap alamadım doktora da ulaşamadım bilgisi olan var mı

Çok çok geçmiş olsun canım bugünlerde ponçikler korkutuyor hepimizi

Geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim.

Çok çok geçmiş olsun canım bugünlerde ponçikler korkutuyor hepimizi
Cok teşekkür ederim.. Evet çünkü gebelik takvimlerinde 1-2 haftadır "erken dogum olursa bebegin yaşama ihtimali" vs konusu cok geçiyor insanin ister istemez bilinçaltina yerleşiyor galiba. Bide Ağustos annelerinden var birkac tane erken doğum yapan.. Allah korusun

İlk defa bu kadar küçük bebek kedi görüyorum. Umarım güzelce büyür.

Canım o durum bende de var sürekli tekme yiyorum benim 3. gebelik ama bu kadarı da fazla diyorum bazen ebeyim bunları biliyorum ama bazen sohbet anında çok rahatsız ediyor gerçekten bir sn hissetmezsem bu defa ben şüpheleniyorum karmakarışık bir duygu işte Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

KIzlar herkes birbirine bakıp panik oluyor bence efenksiyon olmayan kimse kalmadı normal kadınlarda her daim enfeksiyon oluyor zaten ben son aylarda burdaki trafiği çok merak ediyorumdaha çok vakit var 27. Haftaya gireceğim vakit geçmiyor gibi alışveriş için ağustos maaşımdan almayı düşünyorum negatif düşünceler kötüyü gerçekleştirir onun için başkasının durumundan etkilenmeyin derim gerçi insanın kurdu kendisine yetiyorrahim ağzı yetersizliğinden dolayı kayıplar bu haftalardan sonra oluyor mu benim okudum 20-25 haftalarda rahim ağzı açılmadan solayı doğum okuyoruz bundan sonrası için doğum olanlar sonrasında takipli olanların daha geç oluyor çünkü 28 yada 30 hafta rahim ağzı açıldığı için doğum okumadım olanlar dediğim gibi dikiş atılanlar yatışlı takip yapılanlar ben nedense böyle olumsuz şeyler aklıma getirmiyorum herkes için hayırlısı olsun haftada bir kilo eklemeye başladım hatta birden fazla 60 kilo olmuşum

Canim benim cok tesekkur ederim ben de damar yok ayagimdan ya da elimin ustunden takiyolar serumu o da beni delirtiyor resmen inatla ben serum almak istemiyorum o yuzden ama suyu azalmaya devam ederse mecbur alicam yapicak bisi yok

Yok ben inanıyorum hepimiz zamanında doğuracaz Allahın izniyle, pozitif enerji gönderelim evrene. Bundan sonra negatif duyguları bırakıyoruz eylül anneleri eylülde doğuracak

Yok ben inanıyorum hepimiz zamanında doğuracaz Allahın izniyle, pozitif enerji gönderelim evrene. Bundan sonra negatif duyguları bırakıyoruz eylül anneleri eylülde doğuracak
İnsallah canım ben de hep pozitifim aslında ama bazen insan vesvese yapiyo iste dünyanın bin türlü hali var

Çok haklısın özellikle ilk hamileligi olanlar kıyas yapamadığı icin başkalarının risklerinden çok etkileniyor benim gibi

Çok haklısın özellikle ilk hamileligi olanlar kıyas yapamadığı icin başkalarının risklerinden çok etkileniyor benim gibi
Ay benim üçüncüde neoldu dünkü halimi düşünüyorum da kendime yuh diyorum. Dr ne sorsa kafamdan uçmus gibi ydi hamilelikte evham otomatik yükleniyor. Düşünki dra kg durumunu soramadım bile. Bide devlet hastanesi olunca dosya orada kaldı. Sadece ultrason resminin ölcülerinin fotosunu cektım sonra bakarım diye. Gelişimi nasıl bir ay gectı son kontrol den beri bakamadım. Hepsi gecıcek inşallah tatlı tatlı konusucaz bebıslerın resımlerını atıcaz bırbırımıze inşallah

Rabbim güzel yüreğinin karşılığını versin canım

Canim benim cok tesekkur ederim ben de damar yok ayagimdan ya da elimin ustunden takiyolar serumu o da beni delirtiyor resmen inatla ben serum almak istemiyorum o yuzden ama suyu azalmaya devam ederse mecbur alicam yapicak bisi yok
Riske atma canım. Bi keresinde kız kardeşime doktor 5 tane üst üste takmıştı. 5 gün boyunca gitti serum için hastahaneye. Şükür iyi de geldi yani. Yeğenim 40 haftalıkken doğdu. Serumun faydası büyük.

Dogru soyluyosun canim olmadi bir tane de olsun taktirayim en azindan su olur bebege

Yaa çok değişik gercekten Allah yardımcımız olsun, bu süreci sağlıkla atlatırız insallah

BEN zeytinyağlı sabun kullanıyorum artık saçım alıştı kuruda olmuyor yağlanmıyorda ama normalde sabamed kullanıyorum şampuan olarak sabun kullanmazsam
Teşekkür ederim iyi bir marka sebamed bakacağım buna da.

Ben sabun kullanamıyorum ya hem saçım uzun hem aşırı kuru ne yaptıysam olmadı. Duştan sonra yağ falan kullanıyorum o da gececi çözüm sağlıyor.

Bende arada bir yapıyorum zeytin yağı ve hindistan cevizi yağı ile ama geçici çözümler oluyor. Belki haftada 3 defa yapsam fayda eder ama üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…