2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim hamilelikten önce diyet yaptığım dönemlerde de en rahatladığım mevzu ödem atmak olurdu. Hemen parmaklarımdan hissederdim. Vücut olarak zaten ödeme yatkınım. Su tüketimim de ideal ama dediğin gibi, fark olmuyor. Bünye meselesi işte. Limonu deneyeceğim. Belki bir nebze faydası olur, olmasa da artık son 3 ay diye teselli ederim kendimi

Kizlar karnimin alti cok agriyor dun aksamdan beri artti da agrisi. Dün doktora söyledim ama herşey iyi yolunda dedi. Magnezyum falan verdi ilaçlarımı değiştirdi bazılarını ama hala ağrıyor olumsuz bisey yoktur umarım. Acaba zayıfım bebek büyüdükçe kilo aldıkça organlarıma baskı mi yapıyor ki anlayamafim

Başıma geldiği icin herkese aynı seyi söylüyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim hic idrar yaparken yanma vs yoktu sadece karnımın altında kasıklarda hic geçmeyen bı sancı oldu bi gün. bikac saat sonra hafiflese de tüm gün devam etti ve Enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum

Kızlar son 3 aylık döneme yeni girdim ben bugün çok ciddi mide bulantım var. Son trimester de oluyormuydu bulantı sanki yeni hamile kalmışım gibi bulantım var. Sizdede var mı bu şikayet ?

Dün söyledim ama ona da bakmadı. özellikle sağ tarafım geçmek bilmedi akşamdan beri. Deseydi keşke idrar tahlili yaptırırdim

Kızlar son 3 aylık döneme yeni girdim ben bugün çok ciddi mide bulantım var. Son trimester de oluyormuydu bulantı sanki yeni hamile kalmışım gibi bulantım var. Sizdede var mı bu şikayet ?
Bende yok inşallah da olmaz ama ikizler topiğinde yazmıştı arkadaşlar olanlar var. Ama geçti kısa sürede ilk zamanlar gibi uzun sürmedi.

Dün söyledim ama ona da bakmadı. özellikle sağ tarafım geçmek bilmedi akşamdan beri. Deseydi keşke idrar tahlili yaptırırdim
Sağlık ocağında mı baktirsan çünkü ciddi ağrı yapıyor cok sinir bozucu. İnsallah degildir tabi ama sen suyu cok iç mümkünse 1 litresini de limonlu olarak iç.

Doktorum son kontrolümde bana baya ödem muayenesi yaptı tansiyonum 9-6 gibi çıkmasına rağmen tansiyon aleti edin, düzenli ölç dedi. Sadece kendimce söylemek istedim, düzenli tansiyon baktırman faydalı olur mu? Doktorun nasıl yönlendirdi bu konuda?

Kızlar anne bebek çantası alan var mı hangi sayfadan sipariş verdiniz yada nerden aldınız kaliteli güzel çanta bakıyorum ama emin olamıyorum sizlere danışmak istedim
Çok şık bir şey değil benim ki bye bye paris markasından aldım gri renk.. trendyoldan 100 tl ye .. ama işlevi daha önemli benim için açıkçası.. içi oldukça büyük fermuar kısmında demir var dik duruyor açınca yamulmuyor sağa sola sevdim belki ilgini çeker
Hayırlı günler arkadaşlar
Bebek bezi alırken hangi markayı tercih ettiniz yada edeceksiniz?
Ben kararsız kaldım da
Ben sleepy alacağım inşallah yeğenlerim onunla büyüdü bi olumsuz yaşamadılar bakalım bizde deneyeceğiz
Benim oldu canım ama uzun sürmedi bir kaç kez hafif şekilde midem bulandı.. ama ekşi yiyince filan hemen geçti .. son dönemde olduğunu okumuşumtum .. çocuk hareketlerinden organların yerinin oynamasından dolayı oluyormuş sanırım emin olmamakla birlikte böyle bir şeyler okumuştum

Sağlık ocağında mı baktirsan çünkü ciddi ağrı yapıyor cok sinir bozucu. İnsallah degildir tabi ama sen suyu cok iç mümkünse 1 litresini de limonlu olarak iç.
Bakarlar mi acaba ? Pazartesi bir gideyim olmadi ya. Çok agrım var. Saglik ocağı baksa iyi olur aslında. Onların yaptığı testte hafif bir enfeksiyon var gibi demişti ama . Kadın doğumcu bir şey demedi dün yada detaylı o kısma bakmadı

Hamilelikte cok yaygin olduğu icin onemsememis olabilir ama ilerledikçe ağrıya sebep olabilir, ben de idrarimda yanma vs yok diye rahattım ama cok sancılıydı. Antibiyotigin son günü bugün inşallah geçmiştir artık. Normalde sağlık ocağının bakması lazım benimki gibi ilgisiz kötü biyer ve işini yapmak istemeyen sağlık personeliyle dolu değilse

Pazartesi bir gideyim olmadi canim sagolasin

Merhabalarr kızlar , geçenlerde bebek arabası bakmaya gittik, bir yerde satıcı bize 3 tekerlekli bir model anlattı ve çok güzel etkiledi neredeyse alıp çıkacaktık o derece. Sonra bi başka mağazada 3 tekerleklerin devrildiğini söylediler. Olur ya bizim gibi bilgi sahibi olmadan gidip 3 tekerlekliyi beğenen olmasın diye yazayım dedim

Benimde dünden beri kasıklarıma ani agrılar giriyor. Enfeksiyon tedavisi görüyorum zaten, antibiyotik ve fitil kullanıyorum dünden beri. Ama ayakta üç dört gündür çok kakdım çok yürüdüm ondan diye düşünüyorum. Bebik gayet hareketli ondan korkmuyorum ama rahimle alakalı olabilir üçüncü trimestere az kaldı, ikili rakamlara geçtik geri sayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…