2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet canım rahimle alakalı olabilir. Belki de büyüyor hızla diye bu ağrılar bilemiyoruz ki

Çok teşekkür ederim

Hayırlı günler arkadaşlar
Bebek bezi alırken hangi markayı tercih ettiniz yada edeceksiniz?
Ben kararsız kaldım da
Ben baby turco almayı düşünüyordum ama eşim bir gün aradı bebek için bez aldım 4 numaraya kadar dedi hepsini prima premium care almış inşallah iyi gelir sorun yaşamayız yoksa elimizde kalıcak çok araştırmıştım bu konuyu valla en pahalısını alsanda bazen bebege iyi gelmiyor o yuzden biraz deneme yanilma yontemi olucak.

Arkadaslar merhaba, gecen ay saglik ocagi kontrolumde tansiyon sorunu yasamistim ve beni panikletip acil doktora yonlendirmislerdi. Doktorum kontrollerimi yapti, idrarda protein kacagi cikmisti ve gebelik zehirlenmesini onlemek icin alfamet baslamisti. Persembe gunu saglik ocagina kontrol icin gittim. Idrarda protein kacagini duyunca riskli gebeliksiniz her hafta bize kontrole gelmeniz gerekiyor vs dediler tabi yine bir panik durumu. Cuma gunu de kendi doktoruma aylik kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda, bebek 1.5 hafta onden gidiyormus kilosu vs cok iyi dedi. Bende riskli bir durum gormedigi icin tahlil de istemedi. 1 ay sonra yeniden kontrole cagirdi. Diyecegim o ki benim gibi saglik ocagi vs gibi gittiginiz yerlerdeki her duydugunuzla panik olmayin, hersey doktor kontrolunde cikiyor. 23 agustosa sezaryen gunu belirledik. Ayrica covid asisi da olmami istemedi. Herhangi bir calisma olmadigi icin 3 5 yil sonra bebekler uzerinde nasil bir etki yapacagini bilmiyoruz. Anne covid olsa bile plasentadan bebege bulasmiyor korkma dedi. Doktoruma guvendigim icin olmayi dusunmuyorum. Cok sukur bu zamana kadar korudum kendimi, bebegimi ilerisi icin riske atmak istemem. Sevgiler

Bende de o his vardı işte,ama gittiğimz d9ktor(kendi doktorum degil öylesine bebegi görelim diye gitmstk )bebek aşağıya inmiş başı baskı yapıyor deyip beni nst ye bile soktu.öyle panik oldum kianlıyacagn sanrm bebekler byüdükce yercekim8ne ayak uydurup asagı dogru baskı yapabiliyor belki seninkide ondandır

Amin ben de vuruldum valla Rabbim pişman etmesinn

Böyle ilgilo sağlık ocaklarini okudukca bizimkini ateşe veresim geliyo seni panikletmisler ama boş çıkmamış bak protein kaçağını farketmisler ne güzel doktorun daha dikkatli ilerler, biri gözden bişey kaçırsa digeri yakalar kendini güvende hissetmelisin bence.. bebişe de maşallah

Gittik canim bu gece acile. Kan idrar bakildi. Serum agri kesici verdoler. Acil dljtoru apandisitten şüphelendi yarın kadın doğum bakar sonuçlara. Birazda kanda enfeksiyon var sanırım. Ama idrarda çıkmamış bakalım yarim degerlendirsin

Umarım memnun kalırsın ben de prima premium düşünüyorum kızımda çok memnun kaldım açıkçası başka bir şey denemeye korkuyorum. Ancak şimdiden çok depolama. Çocuğun kilosuna göre zamanla al. Mesela benim kızım erken doğdu milyondu falan derken bezi 4+ da bıraktı. Ama geçen yeni doğum yapmış bir arkadaşa gittim kızı 3 aylık 3 numaraya başlamış. Bebekten bebeğe değişiyor.

merhabalar , 27+5 haftalık hamileyim. Bebeğim bazen karnımda titriyor gibi oluyor. Yani sanki telefon titremesi gibi karnımın iki tarafında da titreşim oluyor elimi karnıma koyduğumda geçiyor. İnternetten baktığımda bebek korkuyor ondan titriyor vs yazmışlar. Yaklaşık 1 aydır ruhsal yönden sıkıntılı bir süreç geçirdim. Gerçekten bu kadar etkilemiş midir bebeğimi bu titreşimleri yaşayan var mı ve normal mi acaba merak ettim

Titreme gibi bazen hıçkırık oluyormuş, bebeğin korkudan titrediğini hiç sanmıyorum zaten epey korunaklı bir ortamda su anda , seğirme gibi seyler hissedilebilir. Moralinizi bozmayın, kendinizi sakinleştirmeye çalışın. Ne kadar sakin bir hamilelik geçirirseniz, bebeğiniz o kadar sakin doğar inşallah

Bazen bebeğin hareketleri bana da titreme gibi geliyor, yani değişik bir kımıldama oluyor.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sğalıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi ben de başta hıçkırık diye düşünmüştüm ama dakikalarca sürünce biraz endişelendim. İnternetten bilgilere de çok güvenmem aslında ama bu bi acaba mı dedirtti

Canım miyom ağrısı olabilir mis.detayli.ultrasona girdim de. Gittim geldim bugün. Progestan ctesi kesmişti doktor. Tekrar devam dedi. Başkada bisey yapmadı ama hastaneden gelirken daha da agrım arttı. Eve zor attım kendiminasıl geçer bundan sonrası bilemiyorum. Gece de açıldı nst falan bağladılar tahlil falan yapılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…