Arkadaslar merhaba, gecen ay saglik ocagi kontrolumde tansiyon sorunu yasamistim ve beni panikletip acil doktora yonlendirmislerdi. Doktorum kontrollerimi yapti, idrarda protein kacagi cikmisti ve gebelik zehirlenmesini onlemek icin alfamet baslamisti. Persembe gunu saglik ocagina kontrol icin gittim. Idrarda protein kacagini duyunca riskli gebeliksiniz her hafta bize kontrole gelmeniz gerekiyor vs dediler tabi yine bir panik durumu. Cuma gunu de kendi doktoruma aylik kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda, bebek 1.5 hafta onden gidiyormus kilosu vs cok iyi dedi. Bende riskli bir durum gormedigi icin tahlil de istemedi. 1 ay sonra yeniden kontrole cagirdi. Diyecegim o ki benim gibi saglik ocagi vs gibi gittiginiz yerlerdeki her duydugunuzla panik olmayin, hersey doktor kontrolunde cikiyor. 23 agustosa sezaryen gunu belirledik. Ayrica covid asisi da olmami istemedi. Herhangi bir calisma olmadigi icin 3 5 yil sonra bebekler uzerinde nasil bir etki yapacagini bilmiyoruz. Anne covid olsa bile plasentadan bebege bulasmiyor korkma dedi. Doktoruma guvendigim icin olmayi dusunmuyorum. Cok sukur bu zamana kadar korudum kendimi, bebegimi ilerisi icin riske atmak istemem. Sevgiler