2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay evet ya geceler kabus oldu evet maalesef. Uykuya dalmak zor sağa sola dönmek işkence.tam dalacakken tuvalet baş kaldırıyor birde bende huzursuz bacak sendromu yada başlagıcı gibi birşey oldu. Bacaklarım sürekli hareket halinde. Ama sabah 6 dan sonra güzel yatılıyor

Aslında az yemek ve sık yemek bana tehlikeli geliyor çünkü tam doymuyorsun sürekli aklın yemekte kalıyor. Benim öyle oluyordu en azından, çok kişisel bir durum. Şu anda yediklerin yetmiyor olabilir gibi geldi Ana öğünlerini biraz protein ekleyerek arttırmak işe yarayabilir.

İnsan yaşarken sadece bende var sanıyor ama burda paylaştıkça yalnız olmadığımızı görüyoruz huzursuz ayak sendromu bende çok fena var ya magnezyum bile fayda etmiyor

İnsan yaşarken sadece bende var sanıyor ama burda paylaştıkça yalnız olmadığımızı görüyoruz huzursuz ayak sendromu bende çok fena var ya magnezyum bile fayda etmiyor
İlk başlarda mg eksikliği,yorgunluk yada bacaklarım üşüyor sanıyordum nette araştırınca huzursuz bacak sendromu diye gördüm kendim tanıyı koydum önceden nadir olurdu çok yorgunsam ama hamilelikte herşey ayyuka çıkarmış ya pik yaparmış sanırım onu yaşıyorum ben. Nefes egzersizleri ile biraz rahatlıyorum tavsiye ederim

Ben doktora sordum normal dedi hamilelikte magnezyum verdi. Hatta bi tane verdiği işe yaramadı başka bi taneye geçtim şimdi. 2 gün oldu bakalım bu akşam az gibiydi sanki. Nefes egzersizlerini çok öeneren var ama yanlış yaparsan da tehlikeli diyen de var çekindim biraz açıkçası

Evet bazen ben de öyle hissediyorum mesaneme bi vuruyo tuvaletim geldi sanıp kalkıyorum ama yok çok değişik hisler yaa kim bilir bi daha yaşar mıyız nasip

Son düzenleme:
Valla bende mg işe yaramadı boş yere de kullanmak istemedim mideme dokunuyor. Nefes egzersizleri rahatlatma anlamında hamilelikte boyunca yapılıyor hatta ebem özellikle yap diyor. Bende reflü sorunu da var onu bile rahatlıyor. 4 sn al 8 de ver tutmak yok kesinlikle. Maksat vücudu rahatlatmak. Her noktaya etki ediyor. Uyku sorununa da. Sende doktoruna sor bence ihmal etme doğum için de çok önemli.

Beni 3 haftadir ailem görmüyor görünce şok olcaklar. Artık rahim iyice yukarı büyüyüp akciğerleri sıkıştırıyomus yatarken zaten zorlaniyodum artık otururken de daraldığım oluyo Allah yardım etsin en ağır günlerimiz en sıcak günlere denk gelecek

Bak bu iyiymiş deneyeceğim muhakkak

Sıcak evet ama yaaaa yatarken hep bi üşüme oluyor daha sonra terletiyor. Sizde de öyle mi ç

En ufak biseyde ben de ağlamaklıyim bide 2 haftadir karantinadayiz evde odada yalnızım kendimi cok yalnız hissediyorum, ondan önce de 1 hafta esim yoktu, çok bunaldim, film açıyorum sarmiyo kitap okuyorum sıkılıyorum sürekli sosyal medyada milletin gezme tatil storylerini izleye izleye iyice kafayı yedim

Ben hala uzun kollu giyiyorum henüz sicaklsrdan şikayetim yok, karnım ekstra soguk zaten dışarda olduğu icin
Yaaa demiii bende acaba ben mi anormalim diyordumgögüs kısmın buzhane resmen. En başından beri ufak havlu var göğsümde ama özellikle yatağa ilk girdiğim bi saat üşürüm de aff bugün baya sıkıştırdı hava boğdu sıkıştırdı sonra zaten depremle patladı

Ayy evet cok geçmiş olsun yaa Allah beterinden korusun

Ay nebilim kuzum doktorda az sık ye diye sürekli söylendilerdi. Aslında ilk zamanlar işe yarıyordu. Son 1 haftadır falan delirtti beni.

Evet ya sıcaklara denk geldik. Allah yardımcınız olsun burda iklim çok değişken olduğundan çok fazla sıcaklık yaşamıyoruz arada bazen 28 ‘C oluyor o bile bunaltıyor beni. Dediğin gibi bendede oturunca üşütmüşüm gibi sırtım çok ağrıyor benim ki masaj yapıyor iyi geliyor.

Aynen masaj iyi geliyor kisa süreli de olsa.. sırt ağrısı da normal göğüsler göbek önden çekiyor ağırlık yapıyor falan

Evet, aynı şekilde benim de. Elimi kapatamıyorum, gece üstümü açsam örtemiyorum, tutamıyorum nevresimi. Ayaklarim da çok şişiyor benim. Uyanınca yürümem de zor oluyor, basamıyorum üstüne. Çok erken başladı bir de benim. Aylardır böyleyim. Limonlu suyu deneyim ben de. Fayda eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…