2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı olsun ikiniz için de. Hangisini oldun? Herhangi bir yan etki vs oldu mu?

Ahhahhaha kesinlikle öyle şikayetinin geçmesine sevindim canım umarım tekrarlamaz

Ay gece sarılmaları beni tam delirtiyor neyse seninki anlayışlıymış benimki anlamakta istemiyor zaten küçücük bişeyim bir kolu var sanki 1 ton soluk borum sıkışıyor. Çek elini desem küsüyor birde yaa. Artık kavga ettim de anlaşma yoluna gittik.

Ay nebilim kuzum doktorda az sık ye diye sürekli söylendilerdi. Aslında ilk zamanlar işe yarıyordu. Son 1 haftadır falan delirtti beni.
Sabah omletli kahvaltı falan o açlık atağını bastırabilir bence. Hani tabi yine ara öğünlü düzen ama yetmiyor olabilir gibi geldi bana. Kendimce bir yorum doktor bilir tabi

Gh
ayak basamamak kolostrolden oluyor olabilir ceviz ye bence bende vardı gitmiştin kolostrol ykselmişti helede sabah uyanınca kapı çaldığında kapıya yürümek işkenceydi aysklarımı yere basınca bir süre açıyordu sonrasında kilo verdim gitti bu şiksyetler o zsmanda emziriyordum

Gh
ayak basamamak kolostrolden oluyor olabilir ceviz ye bence bende vardı gitmiştin kolostrol ykselmişti helede sabah uyanınca kapı çaldığında kapıya yürümek işkenceydi aysklarımı yere basınca bir süre açıyordu sonrasında kilo verdim gitti bu şiksyetler o zsmanda emziriyordum

Sabah omletli kahvaltı falan o açlık atağını bastırabilir bence. Hani tabi yine ara öğünlü düzen ama yetmiyor olabilir gibi geldi bana. Kendimce bir yorum doktor bilir tabi
Doğru söylüyorsun. Öyle kahvaltı yapmıyorum ben ekmek arası peynir son zamnlarda öncesinde 2 tane haşlanmış yumurta mutlaka yiyordum.yarından itibaren başlayim tekrar ben en iyisi. Süt de içmiyorum son zamnlarda

Gerçekten limonlu su içince hem rahatlıyorum, hem de sanki elimin ayağımin şişi iniyor, inşallah size de fayda eder, özellikle sabah kahvaltıdan sonra içince rahatlıyorum, akşam da sade maden suyuna sıkıyorum , limonla arkadaş oldum artık:) c vitamini zararı olmaz sanırım.

Kızlar anne bebek çantası alan var mı hangi sayfadan sipariş verdiniz yada nerden aldınız kaliteli güzel çanta bakıyorum ama emin olamıyorum sizlere danışmak istedim

Evet bazen ben de öyle hissediyorum mesaneme bi vuruyo tuvaletim geldi sanıp kalkıyorum ama yok çok değişik hisler yaa kim bilir bi daha yaşar mıyız nasip
Kim bilir... Bunlar benim için bir hayaldi rüyaydı hala bazen acaba rüyadamıyım diyorum Rabbimin mucizesi şükürler olsun

Kızlar anne bebek çantası alan var mı hangi sayfadan sipariş verdiniz yada nerden aldınız kaliteli güzel çanta bakıyorum ama emin olamıyorum sizlere danışmak istedim
E-bebek internet sitesinde 100 TL'lik alışveris sonrası çanta 30 TL'ye düşüyor ama kalitesi kullanışlılığı nasıldır bilemiyorum. Fiyat baya iyi gibi. Bazı çantaların fermuar açılışı tam olmuyor içindekileri görmek için boşaltmak gerekiyor. Belki ona dikkat edebilirsiniz seçim yaparken

Nasıl bir çanta arıyorsunuz bilmiyorum ama ben almışken 4-5 sene kullanayım diye skip hop anne bebek çantası aldım.

Bana çantayı eltim almis sağolsun icine de bı sürü hediye koymus hem oğluma hem bana. Standart bı anne bebek çantası, güzel görünüyor kalitesini bilmem artık kötü olursa yenisini alırım

Kolestrol zaten hamilelikte artabiliyor ve normal karşılanıyor. Çok yüksek değil, doktorum kan tahlilimi inceledi. Benim hamilelik şikayetim hep ödem. Buna da şükür, farklı bir problemle uğraşmıyorum. Doğumdan sonra nasılsa geçecek ödemler.

Inşallah, maden suyunda çok severim zaten limonu. :)

Kolesterol benim gebelik öncesi de hep yüksekti doktorun biri şaşırdı hatta bu kiloda bu yasta niye bu kadar yüksek diye, ailesel olduğunu söyledi sonra. Bende suan rahatsiz edici bi ödem yok gebelikte iyice artmıştır kolesterol. Bazi vucutlar ödeme çok yatkın oluyomus gecen okudum suyu cok icmenin de cok ciddi bi farkı olmuyomus malesef. Ama limonlu su öneriyodu dr banu ciftci, limonun diüretik etkisi oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…