2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet canım benimki de çok net bu konuda dünya Sağlık örgütünden net bir açıklama gelmediği sürece sonucun neler olacağını bilmiyoruz diyor inşallah hastalıksız sağlıcakla geçiririz bu dönemi 2 yıldan sonra çookk zor olur yaa ben 6 ay düşünüyorum o bile baya alıştıracak beni sizi düşünemedim

kızlar ben aşırı agırlaştım ya . aşırı uyuşuk bişi oldum.. oğlumda hiç böyle değildim.
karnım devamlı geriliyo , çatlıcak gibi bi gerginlik şişkinlik hissi. halsizlik , tadım tuzum yok.. şükür bugune ama bi tadını cıkaramadım bu hamilelikte.
yürüyüş yapınca sahilde sanki biraz daha iyiyim.
sizde durumlar ne

Aynı durumdayız sanırım pandemi nedeniyle cok evde kaldık bagısıklık, tempo bozuldu. İki yasında kızım var ona hamileyken 9 ayda 41 haftalıkkken kosa kosa buyuk kızımı üç km deki okula götürüyordum gık demiyordum. At gibiydim ya. Bunda uyumak eziyet yemek eziyet bulasık mak bıle ıkı seferde bosaltıyorum belki benim yasım 37 ondan da olabilir ama hareket etmemeye alısıncada insan zorlanıyor

Normal doğum yapmasanız da bence doğum başlayınca sezeryan olmak daha doğru yani planlı sezeryan sütünüzün bile gecikmeli gelmesine belki de bebeğin sarılık olmasına sebep olabilir bence doğmaya karar verdiği zaman gelsin bebiş tabiki bu sadece önerim işinize karışmak istemem sağlıklı bir doğum olur umarım hepimizinki

Ben de kendimi hep halsiz ve yorgun hissediyorum. Surekli uzanıyorum. Biraz hareket etsem nefes nefeseyim. Ilk hamileliğim olduğu için kıyas da yapamıyorum.

Akşam yemeklerinden sonra yürüyebilirseniz sonra kendinizi daha rahat hissediyorsunuz tabi sancı ağrı ya da başka bir problem yoksa 2 haftadır her akşam çıkıyorum üstümden yük kalktı

Canım önceki kış hamileliği ise de kolay geçer. Ben oğlumda da böyleydim. O da yaz hamileliğiydi. Onun beklenen doğumu 3 ekimdi kızımınki 21 eylül

Bence yaştan çok hareketsizliğe alıştık diye oluyor. Bende 25 yaşındayım ama azıcık iş yapınca yoruluyorum bütün gün yatmak istiyorum. Dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor ama karnım bazen çok sertleşiyor eve gelince de bu sefer yorgunluktan kalkamıyorum. Hiç böyle değildim iyice ağırlaştım. Tabi bende biraz da covid etkisi kaldı hemen yorulma vs ama baya ağırlaştım farkındayım

Son 1 haftadir dediginizi ben yasiyorum ayni telefon caliyor gibi titresimleri
Cok sukur psikolojik olarak hicbir sorunum yok sakin bir hayat yasiyorum
Yani bebegin korktugu icinoyle yaptigini sanmiyorum

Aynısı canım ben de böyleyim iki haftadır

Canım önceki kış hamileliği ise de kolay geçer. Ben oğlumda da böyleydim. O da yaz hamileliğiydi. Onun beklenen doğumu 3 ekimdi kızımınki 21 eylül
İki kızımda kıs hamileliği hiç düşünmemiştim biri 20 ocak biri 29 mart doğumlu. Mart ayında kosturmak kolaymıs demekki

Bu nobet olayini ilk defa duydum inanilmaz sasirdim ve inanilmaz korktum
Ayni seyi bu hafta ben de yasadim bir kac kere ama ciddiye almamistim

Cok tesekkur ederim

Bu bana da oluyor 2 3 gündür. Sanki karnımın içinde sarsıntı oluyor gibi. Tek taraflı ama bebeğin olduğu taraf. Ama açıkçası hiç kötü düşünmedim. Debeleniyor herhalde dedim. Yine de siz sorarsanız burda yazarsanız sevinirim.

Sabah her iki bacağıma da kıramp girdi bir saat yatakta ağrısı geçsin diye bekledim geçmedi sonra yürümeye çalıştım çok zorlandım çok ağrıdı kahvaltı falan hazırladım hareket ettikçe biraz azaldı ağrısı ama tam olarak geçmedi bütün gün ağrıdı diğer grupta bahsetmiştim doğum günü hediyesi için de üç saat falan gezdik yemek yap derken yoruldum bugün ve ara sıra kasılmaların oldu karnımın alt kısmında yumruk gibi toplanma oluyor bu kasılmaymış internetten araştırdım da yorgunluktan herhalde siz de de oluyor mu bu yalancı kasılmalardan

Bende neredeyse her gün oluyor özellikle yürüdüğüm zaman. Bazen bebek yer değiştiriyor o sırada bir sertlik oluyor ama onu ayırt edebiliyorum. Onun haricinde dışarı çıktığım günlerde oluyor ve geçiyor çok bir sorun yaşamadım bazen tedirgin oluyorum acaba kasılma mi diye. Kramp olayını hiç yaşamadım ama iki farklı bacağımda farklı günlerde tam diz kapağının arkasına denk gelen kısımda çekilme ve sertlik oldu ayağımı geriyordum sanırım uyku esnasında. Aşırı acılı bir durum oldu biraz masaj yaptım geçti bir daha da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…