2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu bana 2 defa oldu sabah uyandığımda yatakta gerilirken bacağımın arka kısmına diz kappağının arkasına bi ağrı girdi hareket ettiremedim hiç çok fena bi acısı var sonradan geçiyor elimle övdüm falan

Öyle canım Yaz hamileliği çok zor. Hava sıcak bi de maske var Benim üstüne bi de geniz etim va tahmin et hâlimi
Oyy Allah kolaylık versin. Bir hafta dr tasındım diye yüzümü maskeden dolayı sivilce bastı. sıcak, maske, hamilelik, hormonlar, bide bende iki çocuk daha var. Ay az önce adamcagız işten gelirken bişey lazım mı diye aradı durduk yere bağır cagır yapıp kapadım bidaha arıyor iyimisin diye. Bu sefer çok değişik diyor adamcağızda hiç bukadar agresif geçmedi hamilelik yemek yapıyorum herkes baska sey sevıyor ne yapıcagımı bilmiyorum dıye hem agladım hem laf söyledim

Berbat bir durum sanki hafif şişlik oluyor ovunca dağıldı ama ertuş gün bile hafiften acısını hissettim. Daha öncede olmuştu ama hamilelikte ilk defa oldu ve kramp ağrısı yaşayanları bir kez daha anladım.

24. Haftadan sonra bu kasılmalar olabiliyormus ben de ilk kez yaşadığımda tedirgin oldum ama araştırdım ki herkes yaşıyor. Yürüyüp yorulmayı bırak iliski sonrasi bile olmasi normalmis ciddi bı ağrı veya lekelenme olmadığı sürece

Evet evet bende de ertesi güne bile hafif ağrısı olmuştu ama dediğin gibi sertlik ar elimle ovdum çok gıcık bişey ya can yakıyo resmn

Ben kramp, kasılma tarzı şeyler daha yaşamadım. Imza günlüğünde yalancı kasılmalar bu haftalarda başlayabilir yazıyordu.

Benim karnımda sertleşmeler hep oluyor. Bazen bebek bir tarafa toplanıyor sanki. Bazen de tüm karnım sertleşiyor. Doktora söyledim son iki kontrolümde, çok dert etmedi.

korkutmak istemem diyorsunuzda bnce bu yorumunuz cok gereksiz olmuş. böyle mi söylenir
Ben kafamdaki soruların hep cevabını bulmak isterim ve tecrğbesiz doktorlardan agzım yandığı için en iyisine gidip bakılıp bu konuda kafadaki şüpheleri dağıtmak isterim belki şuana kadar gözden kaçırılan birşey olmuş olabilir çok ciddi durum olmuş olabilir gidip bakılıp kafadaki soruları cevaplamak sorunnvarsada gerçekle yüzleşmek benim görüşüm bebekkerde binlerce sorun oluyor malesef doktorlar çogu hastasını yzeysel inceleyip parasını alıp gönderiyor bazen anneler çok iyi takipçi gidip bakılmak en iyisi ama arkadaşın anlatımından bende öyle bir düşünce oluştu ya hıçkırık ya da nöbet gibi birşey fikrim beyan ettim hiçbir ayrıntı gözden kaçırılmamalı bana göre

Son düzenleme:
Bende çok oluyor yalancı kasılma, hatta grupta ilk başlayan da ben olabilirim. Doktor geçen hafta sorduğumda yine normal dedi, yat dinlen geçer dedi. Gerçekten pozisyon değiştirince ya da dinlenince geciyor. Tabi sıklığı ve geçip geçmemesi bu konuda önemli olan.

Benim ilk hamileligimle şimdiki hamileliğim arasında 3 gün (+4sene) fark var. İlki ağustosun son haftası sezeryanla doğdu muhtemelen bu da aynı olacak. Son iki ayım 16 derece klimanın karşısında yatarak geçmişti, hatta hiç pişik olmayan ben pişik bile olmuştumyaz hamileliğinin iyi yönlerini görmeye çalışalim kızlar, hava nemli catlamayacagiz bı de güzel meyveler var

Bu nobet olayini ilk defa duydum inanilmaz sasirdim ve inanilmaz korktum
Ayni seyi bu hafta ben de yasadim bir kac kere ama ciddiye almamistim
Ben izlemiştim bir videoda tabi titreşim denilince bana o aklıma geldi titreşim nasıl bir şekil bilmiyorum bebekler dogduklarında da öyle titreşimli hareket ediyorlar ama tabi kafada soru işareti kalmaması için bakılmak en iyisi ben kemik kıkırdamasını bile duyuyorum daha doğru hissediyorum bebek elini kolunu açtığında hıçkırıkları şuan çok hafif birde titreşim yapmıyor ileriki haftalarda hıçkırıgın verdiği saund artıyor yemeklerden sonra oluyor genelde hıçkırık ben böyle kandırılmak yada hiçbirşey yok bebeğiniz çok iyi denilip süpriz çekilde bebeğin sağlıksız olduğunu öğrenmek istemem insanlar buraya yazıncada merak gidermek istiyorlar ama en iyisi çok iyi bir doktora bakılmak

Mesajı alıntılayınca ben yazmışım gibi görünüyor benim hesabımda sizde de öyle mi bilemiyorum ama bu mesajı ben yazmadım. Ama fikrime gelicek olursak da evet bu şekilde söylemeniz korkutucu olmuş burda bir çoğumuzun başına gelmiş bu titreme diye tarif ettığiniz şey ama kimse de sizin düşündüğünüzü düşünmemiş. Tabiki kişisel yaklaşım bir şey diyemem benim etrafında da ilk başta en kötüsünü düşünen insanlar var kişisel bir durum.

Ya o toplanma hissi bende baya zamandır var hiç kötüye yormadım.. eğildiğimde, yürüdüğümde oluyor bende de yada sabit ayakta kalınca da çok oluyor. Karnımın bir yerine dayanıyor gibi böyle.. ama yorgunluk kesinlikle çok etkili hepsinde..
şiddetli kramp bir kez oldu.. ama ara ara çok hafif gece oluyor ama etkisi kısa oluyor çok şükür.. benim daha çok iç bacağım spor yapmışım gibi ağrıyor şu sıra ve yürüyüşümü zorlaştırıyor bazen
sanırım son düzlükte bizi baya zorlayacaklar

Sıcaklar, hamilelik, iş güç bi de küçük çocukla çok zor gerçekten Çekecekler mecbur bi 3 ay daha bizi Ben de arabada canım acıyor diye tersledim adamı demin Ay böyle söyleyince bi acıdım garibime

Tabi bilgilendiririm seve seve , madem yalnız değilim bu konuda inşallah bir yararım olur yaşayan ve kafasında soru işareti olan herkese

Hareket berekettir diye boşuna dememişler . Nisan Mayıs full evdeydim mayalı poğaça gibi yayıldıkça yayıldı vücut işe başladım kendime geldim resmen . sabah ağlayarak çıkıyorum resmen evden ama Bi çıktım mı kendime geliyorum ayılıyorum bildiğin. Hareketlerim bile arttı yürüyüş iyi geliyor zorlanmadan denemekte fayda var. Bu arada yaşım 39 dan hallice

Evet ben de diş çektirmeye gider gibi doğuma gitmek istemiyorum. Elimden geldiğince yürüyüş egzersiz yapıp zamanını beklemek taraftarıyım . İlk kuzum 41 haftalık sezaryen ile doğdu doktor daha fazla beklemeyelim diyip kontrol sonrası aldı hemen. Ne olduğumu anlamadım bile. Bu sefer Daha bilinçliyim Ama yine de hayırlı neyse o olsun hepimiz için

Peki çatlaklar ne durumda kızlar, başladı mı? Benim karnımın altında iki minik kırmızılık var ama tenim çok beyaz o yüzden başka tür bir kılcal damar mı yoksa kabus başladı mı anlamadım. Ailemde çatlak yok bu arada

Daha çatlak değildir yaa son ayda bekliyorum ben henüz yok sanırım hergun bakıyorum ben de çok beyazım olsa farkederdim heralde. Bebe yağı+bio oil+aktarin verdigi yag karışımını kullanıyorum hergun 1-2 tanesini ama ondan mı çatlamadim yoksa zamanı gelince olcak mı bilmiyorum.. kiminin 9 ay hiç olmuyomus dogumdan eve geliyomus ki karnı tum çatlak içinde ondan da korkmuyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…