2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tatlım gecen sefer oldu hatta birkac gun surdu buna bel agrisida eslik ediyordum cok kprkmustum doktora kontrole gittigimde sordum cok mu hareket halindeydin bu aralar dedi lutfen firsat buldukca uzan dedi
Hakikaten de ne zaman yorulsam aynilarini yasiyorum biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor galiba bu aralar

Benim sadece göğüslerimin altında oldu hafiften. Bende aşırı beyaz ve hassas tenliyim üflesen kızarır tenim ama daha çatlamadı. Ben kesin catlarim annemle ablamda çatlak var o yüzden bu konuda hiç umudum yok

Evet, doğumdan sonra birden de olabiliyormuş keşke ben de düzenli yağ kullansaydım, sadece lierac sürdüm o da aklıma gelince yani her gün değil. Şimdi yağlanmaya başlayacağım, bari ilerisi için bir nebze önlem olur.

Evet size brşey yazacsktım başka konu hskkında seçili kalmış Kötü düşünce demiyelim bence hayatta herşey var her ihtimal gözden geçirilmeli bilemiyoruz ki biz

Kızlar iştahınızda azalma var mı? Sıcaklardan pek bir şey yemek istemiyor canım, öğünü uzun süreler geçirince de kan şekerim çok düşüyor, bu sefer de onun sersemliği başlıyor. Tekrar eski enerjimi bulmak için yiyorum ama şekerin dengelenmesi uzun sürüyor. Dün bütün gün pelte gibiydim.

Benim simdilik ayni gibi. Benzer durumu dun sabah islerim oldugu icin hafif kahvalti edip, baya yurudugumde yasadim. Hafif bir bayilma hissi geldi hemen gidip yemek yedim de bir sure sonra toparladim.

Ara ogunde kuru kayisi, kuru erik vs yemek iyi gelebilir belki. Bir de tansiyonunuzu da olcturun isterseniz (taktim tansiyona)

1 ay aradan sonra az önce doktor kontrolünden çıktım. Çok şükür hersey yolundaymis 966 gr 37 cm civarinda olmus haftasını yakalamış oglum, artık kuruyemise kaşara yogurda ağırlık verdigim icin mi bilmiyorum ama doktor artık hızlı büyüme zamanları geldi dedi. Şeker yüklemesi icin içeceği içtim bekliyorum bakalım bir de idrar kültürü verdim insallah iyi çıkar kalmamıştır bişey

Gunaydin
Şu bebegin titreşimlerinin kotü olabileceginden nasil etkilendiysem
Sabaha kadar kaç tane engelli bebek dogurdum sayisini unuttum
Eşim sordu noldu diye ona anlattim bebek titriyosa karinda kotu seyler olabilirmis falan filan diye anlattim
Kahkaha atiyo bana o kadar doguma girdim o kadar arkadasim var o kadar arastiriyorum ilk defa duydum boyle bir sey diye
Yine de icime sinmedi
Cuma kontrolum var bakalim o zamana kadar nasil durucam

Canım bende yaşıyorum bu titreşim olayını ki çevremde yaşayan arkadaşlarım da var eminim aramızda da vardır bunu yaşayan başka arkadaşlar.Ben bir problem olacağını düşünmüyorum açıkçası içinizi ferah tutun

Ben de oyle dusunup hic ciddiye almiyordum ama
Bi laf var ya hani eşegin aklina karpuz kabuğu sokmak diye
Bi kere kurt dustu icime

Kızlar günaydın. Benim sezaryen olacağım kesin. Hastanede gecelik giymek zorunda mıyız. Pijama giysek rahat edemez miyiz
Canım başlarda gecelik daha rahat olmuştu bende. Dikişlerden dolayı pijama altı zor oluyor. Ama yürümen de gerekiyor bir kaç saat sonra gecelik bu yüzden daha rahattı

Kızlar ben öksürürken kusmaya başladım. Böyle bir durum yaşayam var mı aranızda?
Gecmıs olsun neden öksürük tutuyor, reflü, alerji yada baska bisey mi var? Son haftalarda mide baskısından bende cok kusuyorum hatta antibiyotik de cok kusturuyo ama baska bir nedeni olmalı sizin dr danıstınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…