2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aksine geçen hafta gittim baş geliş dedi pozisyonunu almış dedi baskı bu hafta çok olunca tekrar randevu aldım yarın inşallah normal der insan acaba erkenden gelesi mi var diyor

Aksine geçen hafta gittim baş geliş dedi pozisyonunu almış dedi baskı bu hafta çok olunca tekrar randevu aldım yarın inşallah normal der insan acaba erkenden gelesi mi var diyor
Bu haftalarda baş aşağı olup da doktorunun daha çok değişir pozisyonu dedigi arkadaşlar vardı. Inşallah erken gelme durumu olmaz ve her şey yolundadır, insan gerçekten korkuyor erken olmasından

Geçen hafta baş gelişti, tekmeleri göbek deligimin yanında hissediyodum. Bugun gittigimde ters dönmüş ayaklar kasıklarımda ve tekmelerinde orda hissediyorum. Dönüyor yani sıkıntı yapma daha çok döner. Erken gelme ihtimali pozisyonuyla alakalı değil senin rahim ağzının açık kapalı olmasi vs önemli o konuda

Anladım canım Benim haftam senden az diye biliyorum 25+3 üm mola verirsem yol sıkıntı yapmaz heralde ya bakalımmbizim doktor ne diyecek

Doğru demiş doktor sonuçta paraşütten atlamıyoruz

Ya evet sırf hava değişimi olsun diye istiyorum psikolojik olarak insan rahatlıyor inşallah olumsuz durum yoktr doktorda mani görmez
Ya ben zaten balık gibi yüzebilen biri değilim az bi ata girer çıkarım insan yüzemez ya ağır çeker gibi

Yaklaşık 1.5 gün boyunca baş aşağı durdu ama sonra döndü her şekile girdi daha çok döner dedi doktor. Ama tabi ki aşağıya doğru bi baskı sancı hissediyorsan doktorla konuş ihmal etme. Benimde korkum erken doğum ama öncesinde bi sürü belirtisi olması gerek onlar olmadığı için rahatım

Kızlar merhaba, ateş ölçer aldınız mı? Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Fiyatlar çok değişken ne alsam bilemedim açıkçası
Bebişimize ilk aldığımız şey ateşölçer olmuştu bizim braun kulaktan ölçen aldım ben. Yaşa göre filan uyarı veriyor.. 5-6 ay önce 300 civarına almıştım sanırım.. kendimize denedik güzel gibi inşallah kullanışlı ve uzun ömürlü olur yorumları güzeldi..

Kızlar haftaya hastane çantamı yapıcam.. hamile çamaşırı alın yazmıştı bir kaç arkadaşımız sanırım lastiği yukarıda diye . 2 tane yeterli mi çantada? Birde lohusa pedi ve normal regl dönemi kullandığımız pedlerin farkı oluyor mu? İkiside aynı işlevi görür mü? Hangisini tercih etsem

Anneye
2 pijama
1 eşofman
2 hamile çamaşırı
2 emzirme sütyeni ve atleti
Orkid
Depend
Terlik
Süt sağma makinesi
Çorap
Göğüs ucu kremi
Göğüs pedi
Diş fırçası

BEBEĞE
1 hastane çıkışı
3 takım
2 tane penye battaniye
Emzik
Biberon
10 adet bez
3 tane alt açma bezi
Pişik kremi
Islak mendil
Çorap
5 tane zıbın
Ağız mendili

kendimce koyacaklarım bunlar. Gereksiz eşya koymak istemiyorum. Fazla ya da eksik dediğiniz bir şey var mı kızlar?

Bence yeterli olur ama acaba kanama vs olurda bulaşır mi diye bende emin olamıyorum. Bir de ben lohusa pediyle rahat edemem falan demiştim ama ablam o diğer sıradan pedlere göre daha rahat oluyor demişti. Henüz almadım görmedim denemedim ama kalbim hala normal ped rahatlığından yana düzeltmee: şimdi baktım da ablamın bana söylediği külot şeklinde olandı ben onunla pek rahat edemem diye düşünüyorum normal ped ve lohusa pedi çok değişiklik göstermiyor incelediğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Benimde basaşağı pozisyonda duruyor tekmeleri midem taraftan yiyorum oglumda 28 haftada basgelisti ve doguma kadar degismemsti lakin 41 haftada dohum yaptm basasagi olunca baski oluyor arada ama erken dogum olacak diye bi durum olmuuor

Canım kağıt havlu al yanına,sezeryan ihtimaline karşı kahve, bi de ufak çöp poşetlerinden ve orta boy çöp poşetlerinden al. Ufak boy bebek bezi için, orta boy da işte normal çöpünüz olur, kirpileri geri valize koyarken temiz kıyafetler kokmasın diye

Beni karnimda oluşan boşluk hissi çok rahatsız etmişti. Doktora soracağım bu defa, korse olmaz ama o dönem için ne öneriyor diye. Hastane için değil de sonrası için ıslak mendil yerine pamuk ile popo temizliği öneririm, bebekten bebeğe farkediyor tabi ama hiç pişik olmamıştı kızım. Az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum

Kızlar merhaba benm baştan beri hep kabızlık sorunum oldu Demir özellikle çok etkiledi beni o yüzden 10 kilo aldım şimdiye kadar. Kabızlık yapmıyor diye düşün dozda Demir ilacı içiyordum fiyat olarakta pahalı geliyor doktorumda günde ikiye çıkart dedi ama onu ödeyecek durumda değiliz sizlerin denediği kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz var mı acaba birde onlardan denesem

Maltofer var, aile hekimine yazdirmistik, tek tek günlük pekmez gibi şurup şeklinde, isterseniz 1 kutu alıp deneyin. Ben bununla çok rahat ettim.

Kim olursa olsun bu tarz yorum yapanlara ben de çok kızıyorum. Zorluklarından bahsetmeye bayılıyor insanlar. "Yaparsın, edersin, gözün korkmasın" diyen yok. Herkes aynı zorluğu yaşayacak diye bir kural yok ama herkes kendi çektiğini bilip konuşuyor işte. Çok kulak asmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…