Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğim kadarıyla devlet sadece bu folbiolu karşılıyormuş, sanırım o yüzden bazı doktorlar hala vermeye devam ediyor. Bende danışıp değiştirmeyi düşünüyorum.
kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Eki Görüntüle 2752656
kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Eki Görüntüle 2752656
Eki Görüntüle 2752656
Bugün bat gunumdu karnım çok ağrıdı. Normalde saati bile şaşmaz sabah yataktan kalktigim an lavaboda olurdum. Ama bugün yine aynı ağrı vardı olmadı ondan sonra hiç aagrim kalmadı. Sizde de böyle oldu mu acaba
Geçmiş olsun o illet benim de canımı yaktıinşAllah bu sefer herşey daha güzel olur.Bende 2 gün önce silik çizgi gördüm 4 ocak beklenmeyen adet tarihimBütün hamişler inşAllah sağ salim vaktinde kucağına alır.Umarım bnm silik çizgi de bebiştir❤
Gebelik zehirlenmesi canım, son haftalarda ortaya çıkıyor ve bebeğin hemen doğurtulması gerekiyor, yüksek tansiyon oluyor ama bence gebeyseniz hiç bunları duymayın okumayın