- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.221
Ay ya bilmiyorum artıkSana sürpriz yapmak istemişler demekki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ya bilmiyorum artıkSana sürpriz yapmak istemişler demekki![]()
Ben sertlik hissediyorum ama çok degil hafif, annelik çok tatli bir duyguymus ya ne hissetsek heyecan ya da panik yapiyoruzBen de aynı şekilde hissediyorum ama yumuşak balon gibi sert değil de![]()
Evet kesinlikle farketmez. sağlıklı olsunlar da inşallah.Ögrenelim insallah bir dahaki kontroldekiz erkek farketmez ama merak ediyor iste insan
![]()
Ayy ya cinsiyet tahmini yapan arkadaşlarımız vardı keşke olsalardı hesapları pasif kişi sayımızda azaldı kötü oldu böyleMerhaba arkadaşlar kontrolden çıktım ense burun ölçümü yapıldı.hersey normal çıktı şükür ikili sonucu haftaya çıkacak. Cinsiyet tahmini yapicak var mıdır doktor bu haftalar tahmini o yüzden söylemedi
Ayyy sana tekrar tekrar gözün aydın o zaman mucizene kavuşan hayırlısıyla bu kadsr yıl bekleyenlere saygım sonsuz ne yaparsan yeridirO da hevesleniyordur torun sevgisi bir başka derler hiç yapmayan ilgilenmeyeden iyidir siz beğenmeseniz de beğenmiş gibi yapın kalbi kırılmasın kendi zevkinize göre alın onlar da yedek olur kendi aldıklarınız kirlendiğinde yıkandığında lazım olurBenim de zor oldu bebeğim 13 yıldır hayalini kuruyordum ben de çok hevesliyim dışardan görenler görmemiş diyordur
ne yapım kim ne derse desin umrumda değil tadını çıkarmaya bakıyorum
şükürler olsun Allah a tamamına erdirir inşallah hepimizi
![]()
Bende pek anlamam ama benimkinin usgye benzettim bana da kızlar kız tahmininde bulundu tabi doktor daha tahmin etmedi benimde haftaya yapılacak ölçümler inşallah darısı bana benimde iyi çıkarMerhaba arkadaşlar kontrolden çıktım ense burun ölçümü yapıldı.hersey normal çıktı şükür ikili sonucu haftaya çıkacak. Cinsiyet tahmini yapicak var mıdır doktor bu haftalar tahmini o yüzden söylemedi
Bende öğrenemedim henüz ayın 25 ne randevu meraktayım.12 haftalıkken öyle ayrıntılı bakmadı daha küçük demiştiYa kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedieşim kızdır %80 diyor
![]()
Amin canım inşallah iyi çıkarBende pek anlamam ama benimkinin usgye benzettim bana da kızlar kız tahmininde bulundu tabi doktor daha tahmin etmedi benimde haftaya yapılacak ölçümler inşallah darısı bana benimde iyi çıkar
12. Haftadayım azaldı ama bitmiş değil. Bir iyiysem bir kötüyüm. Sabahları onzyd 4 mg alıyorum akşam almayı bıraktım. Beyaz leblebi bana bu dönem iyi geliyor bir de bulantı bilekliği takıyorum.Kizlar .. şu zaman bittilere ihtiyacim var. Cok kotuyum ya. Ne zaman bitti bulantilariniz .12.13 .14.hafta mi
Birde ben varım ögrenemeyemln 15 hafta bitiyor sali kontrol var insallah hevesle bekliyorumBen de öğrenemdim henüz arkadaşlar 15+1 deyim. ayda bir gidiyorum kontrole. daha da yeni gittim. bir ay sonra öğreneceğim inşallah. o zamana da detaylı ultrason vakti gelmiş oluyor zaten![]()
Yaaa bende almak istiyorum biseyler cok guzeller goruyorum sizin aldiklarinizi cinsiyeti bi ogrensem ah bi ogrensemEki Görüntüle 2804735
Ben de toprak tonlarını seviyorum kızıma bu hastane çıkışını aldım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sağlıkla giyerler inşallah![]()
Ben bilmiyorumki canım benimde burda kızlar ve doktor tahmin ettiMerhaba canım benim de bakar mısın anlamadım ben bu ramzi teorisi nasıl uygulanır yaa. İlk fotoğrafımız 5+5 ikinci fotoğraf 9+3 sence kız mı? Bulantım cok çirkinleştim sivilcelendim basen göbek cok kilo aldım
Amin,sağol canımNe güzel Allah rahmet eylesin.Benimki biraz değişik ya sabır diyorum
![]()
İnan hiç sormadım o kendince ölçüp söyledi hemşireye not alıyorlardı. Ultrason cıktısını vermişti. 2 adet birinde 1.60cm
ve 1.94cm yazıyor. Diğerinde 1.77cm ve 2.22
Rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı canımAyy aslında cok zor öğrendik 2li taramada bebişim sırtı dönüktü daha sonra cikolata yiyerek gittim bu seferde cok hareketliydi hatta br ara doktorum alttan da baktı hem rahim agzı uzunluğumadq bakmış oldu öylelikle netleşti normalde emin olmasam söylemem dedi![]()
Bende bizim burada bir mağaza var hatta yakın zamanda yenilendi cinsiyet belli olmadığı için tutuyorum kendimi birde oğlumdan kalan bir sürü kıyafette var o yüzden şimdilik duruyorumBen de hamile kaldığımdan beri instegramda bakmadığım bebek sayfası kıyafet oyuncak eşya vs. kalmadı sonra bizim mahallede tesadüfen bir mağaza açıldı bebeto diye içinde mamadan tut kıyafete beşiğe küvete oyuncağa bir bebek için ne lazımsa A dan Z ye her şey var eşimle bir bakalım dedik fiyatları da fena değil uygun olan da var pahalı olan da bir şey almamak için kendimi zor tuttum birkaç ay daha geçsin ordan alacağız herşeyini inşallah
İnşallah Rabbim gönlüne göre versinYaaa bende almak istiyorum biseyler cok guzeller goruyorum sizin aldiklarinizi cinsiyeti bi ogrensem ah bi ogrensem![]()
Çarşamba günü kontrolüm var bakayım söyleyecek mi ağırlığını15 haftadan sonra kilosuna bakıyolar bebekleriniz kaç gram çıktı kızlar