• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yazık insanlar hiç empati yapamıyorlar. Kendi çocuğuna böyle yorum yapılds ne hissederdi acaba. Problem olsa da bizim cocugumuz olmasada. Yaa bir kadın ve anne olmuş yada olmamış böyle bir cümleyi anneye nasıl söyler. Tırnağı eğri deseler canımız yanar annelik zaten mesakatli.
Desteğin için teşekkürler.Yani ben de bir şekilde sustum idare edecek şeyler söyledim. Dr ımuzdan memnunuz öyle bir ihtiyacımız yok bla bla. Ama sonra kendi içimde düşünüp düşünüp kendi kendimi yedim. Sadece zeka da değil başkaları da mesela kilosu ile yorum yapıyor çok da olsa az da olsa sana ne demek lazım . Empati farkındalık bunlar daha yeni yeni insanlarda olan alışkanlıklar.

Kızlar hâlâ öksürük ile bogusuyoruz ikimizde. Yarın yine doktora götüreceğim. Öksürükten uyuyamiyor, kusuyor. 2 haftayı geçti ve hala devam ediyor. Ne biçim bir hastalık bu anlamadim:KK43: bende çok fena oksuruyorum.
Nebulizatör var mı kullansanız iyi gelebilir. Ya da bir leğene burun açıcı bir yağ damlatsanız lavanta yağı gibi. Tam bilmiyorum onu biraz solusanız . Çok geçmiş olsun

Kaybettim kuzum ya neyse süpriz geldi süpriz gitti 😒. Hayırlısı olsun zamanı değilmiş demekki . Burdaki doktora reçete etmek istedikde progestanın hamileler için kullandığını bilmiyormuş şaka gibi duyun bak avrupa doktoru 🙄 sabah aramış bende gece araştırma yaptım öğrendim hemen yazıyorum dedi ama giden gitti yani ☹️
Geçmiş olsun canım

Mervecim geçmiş olsun inşallah ilerlemez. Dün bzi iyi bir doktora gittik. O doktor bol meyve verin bağışıklığı güçlensin dedi ama yemiyor dedik iştahı tümden gitti. O zaman vitamin verin dedi. İçinde kara mürver olan bir vitamin alın dedi. İşte bir sürü vitamin mineral var içinde. Probiyotik verdi. Tek içtiği o su gibi ya anlamıyor. Bu hastalık ciğere inerse kötü imiş bir de bebek susuuz kalırsa. Yoğun bakım bebek doluydu😞 Allah'tan serumluk olmadık. Sen başındasın yemek yiyorsa güçlenir

Bir de en önemlisi burun dedi. Açın o öksürük yapar dedi. Bir kere temizleyin ama arada hep serum sıkın dedi. Sıkın ama çekmeyşn dedi yani. O kendi akıtsın dedi. Bir de calpol dolven sordum. Kesinlikle dönüşümlü dedi. Ben bu doktora güveniyorum. Öyle vermeye devam edeceğim
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. 🤗 Size de çok geçmiş olsun. Inşallah kolay atlatır tüm bebişler.

Berbat atlatıyoruz tabi Allah beterinden korusun. 3. Gün tek lokma yok su da dahil emmeyide tam yapamıyor burnu tıkalı olduğu için kesik kesik emiyor. 3 gündür ateş 40 ama inş yarından itibaren olmaz buhar veriyoruz bakalım artık
Buhar iyi geliyor diyolar cnm inşallah şifa olur

Ya aslına bakarsan ben daha çok omeganın gözüne faydası olur mu düşüncesindeyim belki hatırlarsın göz ameliyatı geçirdi oğlum 4.5 aylıkken. Çok şükür görme problemi yok ama göz tansiyonu damlaya rağmen yükselebilir o zaman da ek bir operasyon gerekebilir diye tedbir amaçlı kullansam etki eder mi alakası yok mu bilmiyorum. Göz doktorumuz da devlet hastanesinde aşırı yoğun biz hep randevusuz gidiyoruz soramıyorum bu tarz şeyler.
Yani balik yemiyorsa düzgün beslenmiyosa bir çay kaşığı diyor cocuk doktoru isntagramda ama balık yiyor düzenli yumurta kuriyemis bal k.et tavuk falan düzgün yiyorsa ya kullanmayın yada koruma amaçlı haftaa 2-3 kez 1 çay kaşığı verin diyor. Instagramda doktoranneninblogu var takip et istersen çok faydalı bizim kendi doktorumuzdan daha iyi sanki .

Evet hem göze sinir sistemine kemik vs. Katkısı varmış sanki bir toparlandı benimkisi tamam iştahı çok yok ama bakalım önümüzdeki hafta yoğurt vs. Koycam önüne vıcık vıcık etsene bir de öyle deniycem çok yoruldum bu isten valla ya

Ay cnm bilmiyordum ameliyati çok geçmiş olsun .

Kızlar hâlâ öksürük ile bogusuyoruz ikimizde. Yarın yine doktora götüreceğim. Öksürükten uyuyamiyor, kusuyor. 2 haftayı geçti ve hala devam ediyor. Ne biçim bir hastalık bu anlamadim:KK43: bende çok fena oksuruyorum.
bizim bebenin de öksürük geri geldi. pekmeze limon sıkıp ver dedi birisi. Bir de o attığım bionatur şurubuna başladık gene. çok geçmiş olsun.

Kızlar selam kizcem oldu 15 aylik artık kariyerime devam etmek ise baslamak istiyorum. Fakat yemeyen bir cocuk ve ufak bi hastalıkta yada diş ağrısında çığlık çığlığa gidiyor. Ananeye biraksam ben.cok yiprandim oda yiprancak biliyorum zaten ben yemek zor veriyorum o denk geldiğinde hiç yediremiyorum ne yapmalıyım sizce kres mi onerir siniz ?? Yani hemen olmadada ya.kis bitimi ya yaza başlamak istiyorum artık kafamda deli sorular.

Çocuğu yapmadan önce annem demişti ben bakarım sen ise gidersin sonra az daha büyüsün bakar8m dedi az daha derken 15 aylik olduk. İnsanlar 4 aylik birakip gidiyor nasıl yapacağım sizlerden destek bekliyorum bu konuda canlarım 😭😭😥
bebelerin tüm nazı niyazı bize. büyüklerle daha iyi anlaşıp daha sakin geçiriyorlar süreci. hayırlısı olsun ama ne karar verirsen ver hep öteki yapmadığın tercih için pişman olacaksın :( o yüzden hayırlısı olsun diyip bir yerden başlamak en iyisi.

Yani balik yemiyorsa düzgün beslenmiyosa bir çay kaşığı diyor cocuk doktoru isntagramda ama balık yiyor düzenli yumurta kuriyemis bal k.et tavuk falan düzgün yiyorsa ya kullanmayın yada koruma amaçlı haftaa 2-3 kez 1 çay kaşığı verin diyor. Instagramda doktoranneninblogu var takip et istersen çok faydalı bizim kendi doktorumuzdan daha iyi sanki .

Evet hem göze sinir sistemine kemik vs. Katkısı varmış sanki bir toparlandı benimkisi tamam iştahı çok yok ama bakalım önümüzdeki hafta yoğurt vs. Koycam önüne vıcık vıcık etsene bir de öyle deniycem çok yoruldum bu isten valla ya

Ay cnm bilmiyordum ameliyati çok geçmiş olsun .
Çok teşekkür ederim. Doktoranneyi takip ediyorum çok da faydalanıyorum ama denk gelmemişim o paylaşımına. Balık haftada 1 anca yiyoruz onun dışında haftanın 5 günü rahat yumurta yiyor ama bilmiyorum yine de kullancam sanırım ya

bebelerin tüm nazı niyazı bize. büyüklerle daha iyi anlaşıp daha sakin geçiriyorlar süreci. hayırlısı olsun ama ne karar verirsen ver hep öteki yapmadığın tercih için pişman olacaksın :( o yüzden hayırlısı olsun diyip bir yerden başlamak en iyisi.
Kesinlikle doğru, ben yokken çok rahatlarmış annem öyle diyor😳

Çok teşekkür ederim. Doktoranneyi takip ediyorum çok da faydalanıyorum ama denk gelmemişim o paylaşımına. Balık haftada 1 anca yiyoruz onun dışında haftanın 5 günü rahat yumurta yiyor ama bilmiyorum yine de kullancam sanırım ya
Bize iyi geldi valla gerçi dr söylemedim bugün ama balik yedirmeye çalışın haftada 1 - 2 dedi

Kızlar selam kizcem oldu 15 aylik artık kariyerime devam etmek ise baslamak istiyorum. Fakat yemeyen bir cocuk ve ufak bi hastalıkta yada diş ağrısında çığlık çığlığa gidiyor. Ananeye biraksam ben.cok yiprandim oda yiprancak biliyorum zaten ben yemek zor veriyorum o denk geldiğinde hiç yediremiyorum ne yapmalıyım sizce kres mi onerir siniz ?? Yani hemen olmadada ya.kis bitimi ya yaza başlamak istiyorum artık kafamda deli sorular.

Çocuğu yapmadan önce annem demişti ben bakarım sen ise gidersin sonra az daha büyüsün bakar8m dedi az daha derken 15 aylik olduk. İnsanlar 4 aylik birakip gidiyor nasıl yapacağım sizlerden destek bekliyorum bu konuda canlarım 😭😭😥
Selam canım, ben de yeni döndüm işe, 1,5 ay falan oldu. Ama çok zorlanıyorum. Bebeğim doğmadan önce asla işi bırakamam gibi geliyordu lakin şu aralar bırakmayı düşünüyorum.

Bizimki zor bir bebek değil, iştahı oldukça iyi, sakin, söz dinler, diş dönemleri nispeten rahat… Gündüz uykuları biraz zor sadece, bebek arabasıyla dışarda uyutuyoruz genelde, uyku geçişini evde yapamıyor. Rahat bir bebek olmasına rağmen annem çok zorlanıyor. Ben de hafta içleri günde yarım saat ancak görebiliyorum ve çok üzülüyorum. Gerçekten bebeğimden bu kadar ayrı kalmaya değer mi, onu sorguluyorum. İşini seviyorsan ve bebeğinle daha fazla vakit geçirme şansın varsa belki farklı olur senin için, ben gerçekten kötü bir firmadayım ve geçen hafta direktörüm, genel müdür, kardeş departmanımın müdürü ve ekibimden 3 kişi istifa etti 🙈 Sit-com’da gibiyim resmen 😂
Benim oyun 2 yaşına kadar yanında kalabiliyorsan yanında kalman yönünde ❤️

Selam canım, ben de yeni döndüm işe, 1,5 ay falan oldu. Ama çok zorlanıyorum. Bebeğim doğmadan önce asla işi bırakamam gibi geliyordu lakin şu aralar bırakmayı düşünüyorum.

Bizimki zor bir bebek değil, iştahı oldukça iyi, sakin, söz dinler, diş dönemleri nispeten rahat… Gündüz uykuları biraz zor sadece, bebek arabasıyla dışarda uyutuyoruz genelde, uyku geçişini evde yapamıyor. Rahat bir bebek olmasına rağmen annem çok zorlanıyor. Ben de hafta içleri günde yarım saat ancak görebiliyorum ve çok üzülüyorum. Gerçekten bebeğimden bu kadar ayrı kalmaya değer mi, onu sorguluyorum. İşini seviyorsan ve bebeğinle daha fazla vakit geçirme şansın varsa belki farklı olur senin için, ben gerçekten kötü bir firmadayım ve geçen hafta direktörüm, genel müdür, kardeş departmanımın müdürü ve ekibimden 3 kişi istifa etti 🙈 Sit-com’da gibiyim resmen 😂
Benim oyun 2 yaşına kadar yanında kalabiliyorsan yanında kalman yönünde ❤️
Bende çok git gel yaşıyorum cnm bu konuda 15 aulik olduk. 2 yaşa daha 9 ay var 🥺🥺 zaten bir kısmı kış ayları diyorum ama bakalım ya 2 yaş tan sonra istahlanjr değişir mi bilemiyorum ki valla cpcuk önemli anne yanında olmalı zaten de bakalım. Git gellerdeyim çok valla millet 4 aylik bırakıyor hiç te bisey olmuyor benimki zor durur sanki daha yemez içmez falqn gibi geliyor bakalım

Kızlar infatrini özel raporlu mama kullananlar vardi galiba. Bize bugün itibariyle raporu uzatmadı doktorumuz. Şimdilik gerek yok toparlamis kendini dedi normal mama verjn yemeye teşvik edin dedi. Yani iş bana düşüyor yine tamamen canlarım 😱😱elimdekileri idareli kullanayım bari geceleri aptamil falan veririm artık olmadı

Kızlar infatrini özel raporlu mama kullananlar vardi galiba. Bize bugün itibariyle raporu uzatmadı doktorumuz. Şimdilik gerek yok toparlamis kendini dedi normal mama verjn yemeye teşvik edin dedi. Yani iş bana düşüyor yine tamamen canlarım 😱😱elimdekileri idareli kullanayım bari geceleri aptamil falan veririm artık olmadı
Kaç kilosunuz ki bize 1 aylık yazmıştı 10 aylıkken falan. 1.5 ayda anca bitirdi düzenli içiremedim ama işe yaramıştı o süreçte. Uzun süredir tartılmadı ama boy kilo geride bizim hep. Önemli olan kendi eğrisinde büyümenin devam etmesi durmaması

Kaç kilosunuz ki bize 1 aylık yazmıştı 10 aylıkken falan. 1.5 ayda anca bitirdi düzenli içiremedim ama işe yaramıştı o süreçte. Uzun süredir tartılmadı ama boy kilo geride bizim hep. Önemli olan kendi eğrisinde büyümenin devam etmesi durmaması
10 kg yaklaştık aslında düşük ama persentilde iyiymiş kilo ve boy uzaması olmus bende geceleri aptamil verip elimdekileri idareli kullanayım diyorum. Bizimkisi içiyor sevmişti. Ama bazen dışarıda biseu yemek içmek istemezse falan yada hastalık döneminde gunuz oynarken falan veririm dedim. Aotamil bazen içmek istemiyor.dokuluyor oda ziyan oluyor bu mamalar 24 saat kalabiliyordu açılsada kutusunda iyiydi bizim için keşke bir 6 ay daha vereydi diş için huzursuz dönemleri için. 18. Ayda tekrar bakcakmis düşük olursa kilo.alimi falan ayarlitcaj biseyler uine

En az 3 ay diuolardi internette yorumlarda ama işe yaramadı için. 6 ay en ideali demişlerdi hatta sizin çok azmış deneme gibi. Aylik şaşırdım kısa sürmüş

10 kg yaklaştık aslında düşük ama persentilde iyiymiş kilo ve boy uzaması olmus bende geceleri aptamil verip elimdekileri idareli kullanayım diyorum. Bizimkisi içiyor sevmişti. Ama bazen dışarıda biseu yemek içmek istemezse falan yada hastalık döneminde gunuz oynarken falan veririm dedim. Aotamil bazen içmek istemiyor.dokuluyor oda ziyan oluyor bu mamalar 24 saat kalabiliyordu açılsada kutusunda iyiydi bizim için keşke bir 6 ay daha vereydi diş için huzursuz dönemleri için. 18. Ayda tekrar bakcakmis düşük olursa kilo.alimi falan ayarlitcaj biseyler uine
10 kg çok iyi benimki en son hastalık döneminde 8.5 tu şimdi olsa olsa 9 dur en fazla..
En az 3 ay diuolardi internette yorumlarda ama işe yaramadı için. 6 ay en ideali demişlerdi hatta sizin çok azmış deneme gibi. Aylik şaşırdım kısa sürmüş
Evet deneme gibi olmuştu biz devamı için yeniden rapor çıkarttırmadık çünkü sonrasında tetrazinc vitamin falan kullanarak iştahı açılmıştı. Şimdi de argivit sayesinde iştahı iyi şükür.

Ben sen böyle yazdıkça senin kızı 8 kilo falan sanmıştım. 10 kilo çok iyi. Burda daha zayıf bebekler var. Belki biraz rahatlarsın diye söylemek istedim

Back
X