- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.901
İnşallah cnm evet kiymada aynı bizde topaklaninca aynı durum. Kifte yemiyor pek zaten tüm corbalarina katmaya çalışıyorum kıyma yemeklerine falan . Çok.kustu bir ara ne versem aşırı yiprandim bu konuda anlatamam. Bakalım internetten izledim titreşimli fırçalar okiyor muş dişler dil için falan. Hissetmesi için bazı hareketler onları yaptırmayı çalışıyorum ama kucuk çok kimini yapmaya çalışıyor yapabildiği kadar (oral.motor becerileri gelismemis oluyormuş kimi cpcugun o yüzden ogutemiyormjs)Hep ezip verme ya da blenderdan gecirme durumu oldu mu boyle dusunmene neden olacak? Bazen yutamayip cikarma durumu bizde de oluyor. Mesela kıyma pişerken topaklandıysa sevip yemiyor, püskürtüyor. Isırması için haşlanmış kabak yemesi kolay olabilir denemek istersen. Hamurişi sevme durumu bizde de var, makarnalütfenden sebzeli tel şehriye, arpa şehriye aldım, onlara et kıyma domates salçası ekleyip veriyorum bazen. Yemek işi biraz zor umarım çözülür sizin de en kısa zamanda.
İşte beslenme terapistleri de bunları hallediyormus en olmadı ben alcam eğitimi sertifikayı çok taktım kafama bu yeme işini hem ise baslayamam için gerekli kimseye emanet edemiyorum böyle olunca hem vitamin ve büyümesi için hemde küçük bir operasyon geçiricem kim yedircek iyice duscek kilodan o yüzden hızlı bir şekilde cozmeliyim aradığım kadin terapist hastaymış raporlu işlerinden dönmesini bekliyorum bana bakalim