- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.961
Seni çok iyi anlıyorum kim olsa endişe eder otizm de çok arttı gerçekten ama başka birçok belirtisi var mesela işaret parmağını kullanmazmış otizmli çocuk işaret etmezmiş herhangi bişeyi sen daha iyi bilirsin tabi de.. yürüme konusunda öyle basma falan diye uyarırsanız dikkat çekmek için ısrarla devam edebilir. İnşallah daha da rahatlarsın Allah korusun yavrularımızıYürümeye yeni başlamadığı için aynı zamanda en yakınımda olduğu için bir anda aniden acaba olabilir mi endişesine fena kapıldım. Yeğenimin de daha teşhis konmamisken parmak uçlarında yürümesini hatırladım. Bide kelimesi olmaması hiç. Konuşmasını takmıyordum zaten 18. Aydan sonra bir anda acildiklarini da biliyorum ama sürekli öyle yürüyünce çok endişelendim. Yorumlarınız ve dün gece netten baya bir araştırma yaptım içim biraz olsun rahatladı. Bugün ise sadece bir kez yaptı parmak ucunda yürümeyi. Daha da rahatım şimdi. Bütün komutları anlıyor. Ne desem yapıyor. Hatta nerden anlıyor ya diyoruz. Kendimi sözde çok rahat sanıyordum. Yani elbet bir gün dönecek emekleyecek yürüyecek dusuncesindeydim. Ama dediğim gibi en yakınimda olunca ve bu yürüyüşü uzatınca bir anda kötü düşüncelere kapıldım. Şimdi çok rahatım

Ben de hislerime güvenmiyorum artık, çünkü yine var sanıyorum
 Ben de hislerime güvenmiyorum artık, çünkü yine var sanıyorum 
 Adamıda bunaltıp sıkmak istemiyorum söylesem ters tepicek biliyorum. Dediğin gibi hayırlısı zamanda olur inşallah
 Adamıda bunaltıp sıkmak istemiyorum söylesem ters tepicek biliyorum. Dediğin gibi hayırlısı zamanda olur inşallah 

gösteremiyor
 gösteremiyor  

ömür boyu evde mi takilcam ben çocukla ya uyusun ve yesin illa diye kafamda deli sorular
 ömür boyu evde mi takilcam ben çocukla ya uyusun ve yesin illa diye kafamda deli sorular